Indholdsfortegnelse:

EKG -kredsløb i LTspice: 4 trin
EKG -kredsløb i LTspice: 4 trin

Video: EKG -kredsløb i LTspice: 4 trin

Video: EKG -kredsløb i LTspice: 4 trin
Video: Маша и Медведь (Masha and The Bear) - Маша плюс каша (17 Серия) 2024, Juli
Anonim
EKG -kredsløb i LTspice
EKG -kredsløb i LTspice

Download LTspice til enten mac eller pc. Denne version blev udført på en mac.

Tilbehør:

LTspice

Trin 1: Trin 1: Byg instrumentforstærker

Trin 1: Byg instrumentforstærker
Trin 1: Byg instrumentforstærker

Byg en instrumenteringsforstærker ved hjælp af figurerne. Forstærkningen af denne forstærker vil være V0 /Vi = R4 /R3 (1 + 2R2 /R1). De nuværende modstandsværdier resulterer i en gevinst på 1000, men kan let ændres for at få en forstærkning mindre eller større afhængigt af behovet.

Trin 2: Trin 2: Byg et båndpasfilter

Trin 2: Byg et båndpasfilter
Trin 2: Byg et båndpasfilter

De vedlagte diagrammer viser, hvordan man bygger et båndpasfilter, som bare er et højpasfilter efterfulgt af et lavpasfilter. Båndpasfilteret i diagrammerne resulterer i en båndpas fra 0,5 Hz til 150 Hz. Dette kan let ændres ved at ændre modstands- og kondensatorværdierne for høj- og lavpasfiltrene baseret på ligningen f = 1/(2*pi*RC), hvor f er cutoff -frekvensen. Højpasfilteret ændrer båndpasens nedre grænse, og lavpas ændrer den højere grænse.

Trin 3: Byg et Notch Filter

Byg et hakfilter
Byg et hakfilter

Et hakfilter er nødvendigt for at reducere støj fra elektrisk udstyr. Hakket i dette diagram er indstillet til et hak på 60 Hz, og dette kan ændres ved at variere modstands- og kondensatorværdier baseret på ligningen f = 1/(2*pi*RC), hvor f er afskæringsfrekvensen.

Trin 4: Integrer hele systemet sammen

Integrer hele systemet sammen
Integrer hele systemet sammen

Placer forstærkeren og de to filtre i den samme fil, hvor output fra forstærkeren er input af båndpasset og output af båndpass er input af hakfilteret. Dette resulterer i et fuldt kredsløb af et EKG før tilføjelsen af en ADC. For at teste dette kredsløb vil en AC -sweep vise en båndpas fra 0,5 Hz til 150 Hz med et hak på 60 Hz, og en forbigående analyse vil vise en gevinst på 1000.

Anbefalede: