Indholdsfortegnelse:

Filmisk tegn til videokonferencer: 7 trin
Filmisk tegn til videokonferencer: 7 trin

Video: Filmisk tegn til videokonferencer: 7 trin

Video: Filmisk tegn til videokonferencer: 7 trin
Video: БЕСПЛАТНЫЙ генератор анимации AI: создайте фильм МУЛЬТФИЛЬМ с помощью ChatGPT AI 2024, Juli
Anonim
Filmisk tegn til videokonferencer
Filmisk tegn til videokonferencer

Denne instruks vil lære dig, hvordan du bygger et skilt, der tænder, når du er i en telekonference, så andre ved ikke at forstyrre dig.

Forbrugsvarer

  • Lille Arduino (jeg brugte en Arduino Nano) med kabel (USB-Mini-B kabel til Nano)
  • 2,1 mm tønde jack stik
  • Stafetavle
  • Højttalerkabel (behøver ikke at være fancy, bærer kun 5V)
  • Tilslutningstråd
  • Universal strømforsyning (et af stikene skal være skrueterminaler)
  • En lysboks

Trin 1: Tilføjelse af bogstaverne

Sæt de ønskede bogstaver på skiltet.

Trin 2: Relæet + Arduino

Forbind disse sammen

Arduino GND - Relæ DC-

Arduino 5v - Relæ DC+

Arduino Pin 2 - Relæ ind*

*På Arduino Nano er den mærket som D2

Trin 3: The Sign + Barrel Jack

The Sign + Barrel Jack
The Sign + Barrel Jack

Tag tøndejackstikket (IKKE strømforsyningen!). Tilslut tøndejackstikket til højttalerkablet ved hjælp af en NASA -splejs. Føj varmekrymp til de to nye forbindelser, så de ikke kortslutter (husk at sætte varmekrympningen på plads, før du lodder forbindelserne). Når du er færdig, skal det se sådan ud.

Trin 4: Tilslutning af strømforsyningen

Tilslutning af strømforsyningen
Tilslutning af strømforsyningen

Tag den universelle strømforsyning, og tilslut skrueterminalens stik til den. Dette trin er lidt komplekst, så vi gør det i et par trin:

  1. Tilslut strømforsyningen + til relæet COM
  2. Tilslut strømforsyningen - til højttalerledningen -
  3. Tilslut højttalerkablet - til strømforsyningen -

Når du har gjort det, skal det se sådan ud:

Indstil den universelle strømforsyning til 5v med nøglen, der følger med strømforsyningen. Dette er MEGET VIGTIGT. Hvis der er mere end 5V, kan du beskadige skiltet.

Trin 5: Programmering af Arduino

Få Arduino IDE (hvis du ikke allerede har den). Download den seneste version fra min GitHub -repo, der indeholder koden til dette. Bemærk, at koden er under licensen. Udtræk Arduino. Code.zip (vi bruger den anden zip senere). Gå ind i mappen SerialLEDMoniter. Åbn filen SerialLEDMoniter.ino med Arduino IDE. Vælg det board, du bruger (jeg brugte en Arduino Nano) ved at gå til Værktøjer> Board. Vælg derefter den port, som Arduino er på. Tryk derefter på upload (knappen ⭢). Hvis det giver dig en fejl, skal du kontrollere, at du har valgt den korrekte port. Hvis det ikke virker, kan du prøve at gøre Værktøjer> Processor> ATmega328P (Old Bootloader).

Trin 6: Opsætning af koden på computeren

DETTE TRIN ER KUN FOR WINDOWS. Hvis du ikke har Windows eller vil køre det fra kilde, skal du springe dette trin over og gå til det næste.

For at køre den præfabrikerede eksekverbare fil fra Windows, udtræk mappen client.zip. Gå ind i den udpakkede mappe, og gå derefter til dist/main. Kør main.exe fra den mappe ved at dobbeltklikke på den. Du er færdig! Når programmet kører, og Arduino tilsluttes via USB til din bærbare computer, og strømforsyningen er tilsluttet, når du er i Microsoft Teams, skal skiltet tænde.

Almindeligt problem:

Problem - Det viser en meddelelse, der siger "Inkluder den ønskede COM -port som det første argument". Løsning - Genstart programmet fra kommandolinjen ved hjælp af kommandoen python3 main.py COMxx.

Trin 7: Bygning fra kilde (valgfrit)

Dette trin forklarer, hvordan du kører kildekoden direkte i stedet for at bruge den eksekverbare.

Klon først min GitHub -repo.

(Mulighed 1 - tværplatform, fra kilde) - Kør main.py COMxx i den for at starte programmet* med COM -porten som det første argument.

(Mulighed 2 - Genindfør den eksekverbare, kun testet på Windows 10) - For at bygge dette ind i en exe (som jeg gjorde for at oprette udgivelsen), [i en skal] installere pyinstaller ved at køre pip install pyinstaller. Gør derefter pyinstaller main.py. Det vil tænke lidt, så inde i dist/main vil der være noget, der hedder main.exe. Det er det, du vil køre.

*Sørg for at køre dette i Python 3.

Anbefalede: