Indholdsfortegnelse:

DIY dekorativt ur: 7 trin (med billeder)
DIY dekorativt ur: 7 trin (med billeder)

Video: DIY dekorativt ur: 7 trin (med billeder)

Video: DIY dekorativt ur: 7 trin (med billeder)
Video: seeing wife face for first time #shorts 2024, Juli
Anonim
DIY dekorativt ur
DIY dekorativt ur

Jeg kan ikke lide at smide skrot af supawood eller MDF, som jeg har liggende, og siden jeg bruger så meget til projekter på Home-Dzine.co.za. der er altid garanteret masser af rester.

Små projekter er gode til at bruge rester, og dette dekorative ur er et ret simpelt projekt med fantastiske resultater. Jeg brugte 6 mm supawood/MDF, men du kan bruge enhver tykkelse, du har. Bare husk på, at jo tykkere den er - jo sværere at skære.

Trin 1: Kopier og spor

Kopier og spor
Kopier og spor

Find et flot design, du kan lide, eller frihånd dit design, og overfør dette til dit supawood/MDF.

Trin 2: Skær formen

Skær formen
Skær formen

Klem brættet fast til et arbejdsbord, så det ikke bevæger sig rundt, når du skærer udefra. Et tyndt stiksavblad - eller fretsavblad - er det bedste blad at bruge, da det er lettere at flytte rundt, mens du klipper. Brug et bor til at lave et hul på de indvendige områder for at give stiksavbladet adgang.

Trin 3: Sand og glat

Sand og glat
Sand og glat

Brug slibepapir til at udjævne enhver skærefejl, da disse dukker op, når du maler.

Trin 4: Sprøjtemaling

Spraymaling
Spraymaling

Jeg brugte Rust-Oleum 2X spraymaling i hvid satinblomst til at sprøjte for- og bagpartiet. Bemærk også, at for- og bagsektionen er to forskellige designs, frem for et enkelt design. Du bliver nødt til at sprøjte snitkanterne et par gange, da supawood/MDF er ekstremt absorberende.

Trin 5: Bor til urhænder

Bor til urhåndtag
Bor til urhåndtag

I den side, du ønsker for fronten, skal du bore et hul til urets hænder. Jeg vil ikke fortælle dig, hvilken størrelse du skal bore, da urbevægelser og hænder kommer i alle forskellige størrelser.

Trin 6: Tilføj urbevægelse og hænder

Tilføj urbevægelse og hænder
Tilføj urbevægelse og hænder

Fastgør urets bevægelse og hænder til det borede frontpanel. Jeg brugte en stribe dobbeltsidet tape til at fastgøre bagsiden, så den kan trækkes fra hinanden og sidde fast igen, når du skal skifte batteri.

Trin 7:

Billede
Billede

Og der har du det - den perfekte gave til familie og venner - eller til dit eget hjem. Lav et par stykker og mal derefter i forskellige farver.

Anbefalede: