Indholdsfortegnelse:

STANDALONE SMALL ARDUINO: 3 trin
STANDALONE SMALL ARDUINO: 3 trin

Video: STANDALONE SMALL ARDUINO: 3 trin

Video: STANDALONE SMALL ARDUINO: 3 trin
Video: $2 Arduino The ATMEGA328 as a stand alone Easy, cheap and very small A complete guide 2024, Juli
Anonim
STANDALONE SMÅ ARDUINO
STANDALONE SMÅ ARDUINO

Hej! Jeg er tilbage med en anden instruerbar.

Hovedformålet med dette projekt er at få fremstillet et lille printkort til ATMEGA328P mikrokontroller aka lille Arduino-kort.

Trin 1: KRAVEDE KOMPONENTER

  • ATMEGA328P mikrokontroller
  • 16 MHz krystal
  • 22 pf keramiske kondensatorer
  • Taktil kontakt
  • Mandlige jumper pins

Trin 2: Den selvstændige Arduino

Gå venligst igennem nedenstående link, inden du starter:

www.arduino.cc/en/Main/Standalone

Jeg besluttede at udvikle eget printkort for at forenkle samlingen af nogle projekter og forstå trin for trin om, hvordan det grundlæggende Arduino Standalone -kredsløb fungerer.

Vær venligst opmærksom, når du køber ATMEGA328P. Det skal have 'P' i slutningen, så du ikke får signaturfejl under programmeringen.

Det er vigtigt at udvikle dit selvstændige Arduino -bord, så du har evnen til at udvikle mere komplekse projekter baseret på det grundlæggende Arduino Standalone -kredsløb.

Alle stifter er blevet tilføjet, da de findes på Arduino -tavlerne, for at gøre det lettere at identificere stifterne af brugeren. PCB'et er meget enkelt, og som du kan se, er der et stik på 5 ben, der bruges til at blinke koden til ATMEGA328P på kortet. Kortet har brugt en knap til at nulstille applikationen, der er integreret på mikrokontroller -enheden, og der findes et kredsløb på kortet.

Trin 3: PCB FREMSTILLING

PCB FREMSTILLING
PCB FREMSTILLING
PCB FREMSTILLING
PCB FREMSTILLING

For alle mine prototyper foretrækker jeg LIONCIRCUITS, da de giver god kvalitet til en overkommelig pris. Jeg får mit PCB gengivet som vist ovenfor, og jeg får et øjeblikkeligt tilbud på mit bord. Deres DFM er for hurtig, hvilket jeg får, så snart jeg foretager min betaling. Jeg anbefaler at prøve dem en gang.

Anbefalede: