Indholdsfortegnelse:

Tech Jacket: 6 trin
Tech Jacket: 6 trin

Video: Tech Jacket: 6 trin

Video: Tech Jacket: 6 trin
Video: Изобретения На Совершенно Новом Уровне Для Вашей Машины ▶6 2024, Juli
Anonim
Tech jakke
Tech jakke

Denne instruerbare blev oprettet for at opfylde projektkravet i Makecourse-Art ved University of South Florida (www.makecourse-art.com).

Vores projekt er en jakke, der implementerer teknologi til at producere et futuristisk look med lavteknologisk, punkrock, der minder om de stilarter, der ses i videospillet Cyberpunk 2077.

Trin 1: Materialer

  • Isoleret elektrisk ledning
  • Elektrisk tape
  • velcro
  • Hårtørrer
  • Trådskærere
  • Super lim
  • Saks
  • Vinylfolie
  • Vinylfilm og printer
  • 1/4 "skruer og hammer
  • Jakke med frakkelomme
  • Brødbræt
  • 10kOhm potentiometer
  • LEADLEDS B1248 LED Badge + USB
  • WS2812B RGB LED -strips
  • 3D printer
  • Klar TPU filament
  • Arduino Uno R3
  • 9V batteri eller strømforsyning

Trin 2: Kredsløb

Kredsløb
Kredsløb

Kredsløbet, vi designede, anvender en Arduino Uno, et 10kOhm potentiometer og en WS2812B LED -strimmel. Potentiometeret er en analog indgang tilsluttet A0. Dens værdi læses af Arduino og bruges til at styre LED -strimlen.

Trin 3: Kode

Kode
Kode
Kode
Kode

*Koden er blevet uploadet som en.rar -fil, skal pakkes ud*

Kodens funktion er at styre LED -strimlen ved hjælp af potentiometeret forbundet til pin A0. Koden læser potentiometerværdien og bruger denne til at ændre farverne på lysdioderne ved hjælp af tærskelværdier og intervaller.

LED -strimlerne bruger kombinationer af rødt, grønt og blåt lys i forskellige intensiteter til at vise en lang række farver, f.eks. (255, 0, 0) ville lyse rødt. LED -strimlen på kraven (LED_PIN1 ved pin 7) bruger til sløjfer, som gør det muligt for LED'erne at aktivere en efter en fra venstre mod højre i en farve. Disse strimler styres af potentiometerværdien, angivet med og gemt som sensorValue. Hvis sensorValue er større end 400, blinker lysdioderne violet, ellers hvis de er større end 500, blinker de indigo, 600 blå, 700 grønne, 800 gule, 900 orange og 1000 røde. Ellers, hvis mindre end 300, vil LED'erne være slukket (0, 0, 0).

LED -badget er programmeret ved hjælp af en tekstredigerer. Når den er tilsluttet en pc, åbnes teksteditoren automatisk, og den lagrede tekst kan redigeres derfra.

Trin 4: 3D -printede komponenter

3D -trykte komponenter
3D -trykte komponenter
3D -trykte komponenter
3D -trykte komponenter
3D -trykte komponenter
3D -trykte komponenter
3D -trykte komponenter
3D -trykte komponenter

1. Emblem: Startende med vores mest ambitiøse stykke, inkluderer vores design et skræddersyet flammende tigeremblem, der oprindeligt var designet til at passe til hele ryggen, men blev komprimeret til en plasterstørrelse og placeret på forsiden af jakken. Designet blev tegnet og farvet i Photoshop, derefter blev formen sporet og ekstruderet i Maya, og til sidst 3D -printet ved hjælp af gennemsigtigt TPU -filament. Selve billedet blev trykt på tynd vinylfilm og derefter fusioneret til 3D -printet emblem ved hjælp af en hårtørrer. Dette blev derefter centreret om en rød plaster og superlimet til jakken.

2. Arduino og batterihus: Dette stykke blev bygget til at rumme en Arduino for at beskytte dets kredsløb og hjælpe med elektrisk isolering ved at isolere Arduino. Der er også et rum, der passer til et 9V batteri, et andet hus blev udskrevet uden denne tilføjelse til brug med en strømforsyning. Dette stykke blev modelleret i Inventor og er baseret på et rektangulært prisme, der blev ekstruderet i. Når det er trykt, er huset fastgjort til et brødbræt ved hjælp af elektrisk tape eller velcro. Derefter placeres Arduino og batteri i deres respektive rum og kabelforbundet, hvilket ikke kræver yderligere samling end strømforsyningsforbindelse, når den er i brug.

Trin 5: Jakke samling

Jakke samling
Jakke samling
  1. LED -badge: Efter programmering af badget skal du bruge sikkerhedsnålen og magneten til at fastgøre det, hvor du vil.
  2. Krave: Læg en stribe elektrisk tape af samme længde som ledstrimlen i kravenes midte vandret. Placer nu LED -strimlen over tapen og fastgør den fast. Brug en saks til at oprette to slidser i længden af LED -strimlen. Størr og skær et rektangulært stykke vinyl ud, og sæt det i begge spalter. Brug skruerne til en tomme, håndbor 6 gennem stoffet og vinylen ved hjælp af en skruetrækker. Sørg for, at skruerne går ud bagpå kraven. Sørg for, at to er i midten og fire i venstre og højre hjørne. Skær skruernes spidser af ved hjælp af trådskærerne, og flad derefter enderne med en hammer. Kør nu ledninger fra enden af LED -strimlen til brødbrættet ved hjælp af isoleret ledning og de indbyggede hunstik. Afkort ledningerne ved hjælp af trådskærerne, hvis det er nødvendigt. Når du er færdig, skal du bruge elektrisk tape til at binde de isolerede ledninger til den indre lynlåsklap.
  3. Emblem: Centrer emblemet på brystets venstre side af jakken og brug superlim til at binde det til overfladen.
  4. Arduino + hus: Brug velcro til at fastgøre brødbrættet og huset i frakkelommen. Når alle korrekte Arduino -forbindelser er foretaget, skal du placere Arduino'en i dets hus. Indsæt endelig 9V batteriet og tilslut det til Arduino.

Trin 6: Brug af jakken

For at bruge jakken skal du dreje potentiometeret til indstillingen til venstre og fortsætte med at slutte Arduino til 9V batteriet. Drej potentiometeret med uret for at skifte lys. For at slukke dem skal du dreje det hele vejen mod uret.

Anbefalede: