Indholdsfortegnelse:

Emoji -tastatur: 5 trin (med billeder)
Emoji -tastatur: 5 trin (med billeder)

Video: Emoji -tastatur: 5 trin (med billeder)

Video: Emoji -tastatur: 5 trin (med billeder)
Video: Как самой вылечить недержание мочи? Эти упражнения поднимут органы на место! 2024, Juli
Anonim
Emoji -tastatur
Emoji -tastatur

Nogle gange er ord ikke nok, når du skriver korrespondance på din computer, og du har brug for noget lidt mere farverigt for at formidle dit budskab, indtast emoji!

Emojis er små grafiske ikoner, der formidler en følelse eller idé, og der er hundredvis af dem. Mens emojis er almindelige i telefonbeskeder, normalt indbygget i det digitale tastatur på din smartphone, er de meget mindre almindelige, når de er på din stationære eller bærbare computer, da der ikke er en nem grænseflade til at tilføje emojis til dine meddelelser. Dette projekt vil løse det med et programmerbart emoji -tastatur, bygget til mindre end $ 10.

Men hvorfor stoppe ved emojis? Der er masser af andre grafiske symboler, der også formidler en følelse, som skuldertræk ¯ / _ (ツ) _/¯, en regning på $ 5 [̲̅ $ ̲̅ (̲̅5̲̅) ̲̅ $ ̲̅] og min personlige favorit af en afvisende blænding ಠ_ಠ. Jeg viser dig, hvordan du tilføjer alt dette til og let at lave tastatur, så du kan hamre vores dine foretrukne emojis i ethvert tekstfelt på din computer.

Klar, lad os lave! (╯ ° □ °) ╯︵ ┻━┻

Trin 1: Forbrugsvarer

Forbrugsvarer
Forbrugsvarer

Jo, de sælger et kommercielt emoji -tastatur til $ 100, som du kunne købe. Det er dog mange penge for en nyhed, og giver dig ikke mulighed for at bruge dine egne brugerdefinerede emojis. Jeg tror heller ikke, de sælger dem mere.

Her er hvad jeg plejede at lave min:

  • USB numerisk tastatur ($ 9)
  • Jeg refererede til denne instruks for nogle spor
  • Jeg fandt alle emojis her og her.

Hvis du rodder rundt i e-affaldsspande, kan du endda finde et tastatur gratis. Prøv universiteter eller makerspaces til gratis kasseret elektronik.

Trin 2: Omstil nummerplade

Omlægning af numerisk tastatur
Omlægning af numerisk tastatur

For at få det numeriske tastatur til at vise emojis i stedet for et nummer, skal tasterne omstilles. For at gøre dette brugte jeg AutoHotKey: https://autohotkey.com, et gratis og let program, der gør dette perfekt.

For at AutoHotKey kan vide, hvad de skal gøre, skal der være et script. Heldigvis er dette utrolig enkelt og kan ændres for at imødekomme dine emoji -behov.

Start en ny Notesblok -fil, kopier og indsæt derefter nedenstående kode:

; Emoji numerisk tastaturkortlægning

Numpad1:: Send EMOJI Numpad2:: Send EMOJI Numpad3:: Send EMOJI Numpad4:: Send EMOJI Numpad5:: Send EMOJI Numpad6:: Send EMOJI Numpad7:: Send EMOJI Numpad8:: Send EMOJI Numpad9:: Send EMOJI Numpad0:: Send NumpadDot:: Send EMOJI NumpadDiv:: Send EMOJI NumpadMult:: Send EMOJI NumpadAdd:: Send EMOJI NumpadSub:: Send EMOJI NumpadEnter:: Send EMOJI Return

Udskift

EMOJI

tekstteksttekst ovenfor med den emoji, du kan lide, så længe den kan læses som Unicode.

Sådan ser min ud:

Billede
Billede

Det er nyttigt at have en unicode emoji -reference, så du ved, at emoji vises korrekt. Jeg brugte https://getemoji.com/ til at hente emojis og viser også emojis, der ikke er Unicode -venlige som en tom boks □.

Når du har alle dine emojis på plads, skal du vælge "Gem som" og navngive filen med en.ahk -udvidelse, ikke standard.txt. Jeg valgte emojikeyboard.ahk. Jeg gemte dette på mit skrivebord for let adgang.

Trin 3: Lav Emoji -klistermærker

Lav Emoji -klistermærker
Lav Emoji -klistermærker

Nu hvor du har kortlagt nøglerne, skal du have en visuel identifikator for at vise, hvad hver nøgle er. Jeg målte nøglelågene som 15 mm og lavede enkle klistermærker af mine emoji -valg på 15 mm firkanter.

Trin 4: Stick de klistermærker

Stick de klistermærker
Stick de klistermærker

Jeg udskrev meget flere klistermærker, end jeg havde brug for, så hvis jeg ville ændre emojis senere, kunne jeg skrælle klistermærket af, omdanne nøglen og sætte et nyt klistermærke på. Dette virkede som den letteste og mest lavteknologiske løsning på problemet med at ændre emojis senere.

Billede
Billede

Klistermærker blev placeret på de nøgler, jeg ønskede, og havde kortlagt, og jeg var klar til at gå!

Trin 5: Emoji -tid

Tilslut tastaturet, kør AutoHotKey-programmet, og dobbeltklik derefter på emojikeyboard.ahk, der er gemt på skrivebordet for at køre remap-scriptet. Færdig! Begynd at bruge alle emojis!

Nogle taster blev ikke brugt på det tastatur, jeg valgte.

  • 00: En begrænsning af dette særlige numeriske tastatur er, at det har en 00 -tast, som bare er et dobbelt tryk på 0 -tasten og ikke en separat tast, der skal laves om.
  • Backspace: Jeg forlod dette som standard, så jeg nemt kan fjerne fejlagtigt indtastede emojis fra det samme tastatur.
  • NumLock: Dette fungerer som en tænd / sluk -knap til emoji -tastaturet, så jeg kan lade det være tilsluttet og kun have det tændt, når jeg er klar til at emoji bombe en e -mail.
Billede
Billede

Sikker på, du kan kopiere og indsætte emojis, men hvor er det sjovt i det? Også for Windows 10 -brugere er der en mulighed for at få vist en emoji -liste på skærmen ved at trykke på WinKey+periode. Begge disse er muligheder, men ser ikke nær så fede ud som at have dit eget dedikerede tastatur til dine mest brugte emojis.

Lavede du dette projekt? Jeg vil se det! Del et billede af dit emoji -tastatur i kommentarerne herunder.

God fornøjelse:)

Anbefalede: