Indholdsfortegnelse:

Kontrolvarmerkontakt med relæ ved hjælp af Sonoff Th10: 8 trin
Kontrolvarmerkontakt med relæ ved hjælp af Sonoff Th10: 8 trin

Video: Kontrolvarmerkontakt med relæ ved hjælp af Sonoff Th10: 8 trin

Video: Kontrolvarmerkontakt med relæ ved hjælp af Sonoff Th10: 8 trin
Video: Мастер выключатель. Контактор. Схема подключения. Выключение всего освещения в доме из одного места. 2024, Juli
Anonim
Kontrolvarmerkontakt med relæ ved hjælp af Sonoff Th10
Kontrolvarmerkontakt med relæ ved hjælp af Sonoff Th10

sonoff -enheder giver dig mulighed for at tænde og tænde for elektrisk udstyr. modellen th10 forventes specifikt at tænde og slukke varmeapparater med temperaturkontrol og tidsplanfunktioner. problemet opstår, når din varmelegeme drives af gas, og du har en vægkontakt til at sende et tænd- og slukkesignal til selve varmelegemet. i i dette scenario er varmeapparatet altid strømforsynet, og kontakten lukker kun et kredsløb for at fortælle varmelegemet at starte opvarmning. sonoff -enheder har kun effekt. fra output kan du kun få 110/220v. Foder hovedspændingen til varmekortet den eneste effekt du kan opnå er en eksplosion. men du kan ændre sonoff -enheden til at åbne og lukke et relæ for dig uden at skubbe hovedspændingen på udgangen. dybest set kan du omdanne en sonoff th10 til et fjernbetjeningsrelæ. det tager kun en halv time at udføre jobbet.

Trin 1: Hvad har du brug for

du har brug for fire stykker lille kort ledning og en hunstik. det kan være stikkontakt, et 3,5 stik, mono eller stereo eller et lille hunpanel, der kan installeres. Jeg brugte et 3,5 stereo jack, jeg havde hængende rundt i skrivebordet. Derefter en krydsskruetrækker, loddeværktøjer og et godt skrivebordslampe.

Trin 2: Åbn Th10 og tjek layout

Åbn Th10 og tjek layout
Åbn Th10 og tjek layout
Åbn Th10 og tjek layout
Åbn Th10 og tjek layout

dette er enheden, åbnet på mit skrivebord. relæet med den hvide etiket på toppen skal fjernes. relæets output afbryder 220v hovedkredsløbet, så du ikke kun behøver at fjerne det fra skinnen, men også for at flytte det fra den fysiske side fra brættets højspændingsside, for at undgå hændelser.

Trin 3: Relæ fjernet

Relæ fjernet
Relæ fjernet

dette er tavlen uden relæ.

Trin 4:

Billede
Billede
Billede
Billede

nu skal du lodde to ledninger til relæets kontrolstifter, som vist på Pic 1, stifterne til venstre på billedet. nålene i højre side skal stå tomme. derefter limer du relæet på hovedet på den sikre side af tavlen, 5v cc side! det er obligatorisk. du kan nu lodde de to tidligere lodde ledninger til relæets styrepinde. husk, kontrolstifterne er de to justerede. de to forkert justerede stifter vil være vores output i det næste trin.

Trin 5: Hul til vores kvindelige stik

Hul til vores kvindelige stik
Hul til vores kvindelige stik

uanset hvilket stik du besluttede at bruge, nu er det øjeblik, hvor du skal lave HULET. du har brug for et hul til stikket ved siden af det originale hul i sagen. den originale er vært for temperatursensorstikket, der følger med enheden. temperatursensoren er ekstern, kan ændres og kan bestilles fra en liste over forskellige typer. ud for det hul og en lille smule højere vil du lave et nyt hul til at være vært for dit nye stik. Jeg brugte en lille boremaskine. Husk at holde kabinetpanelet langt fra brættet, når du laver hullet.

Trin 6: Installer det nye stik

Installer det nye stik
Installer det nye stik

du kan nu lodde to stifter af dit nye stik til relæets til forkert justerede stifter. derefter kan du skrue, lime eller låse stikket i det nye hul og dække terminalerne med nogle krympende rør for at forhindre dem i at røre andre dele af enheden. som du kan se, er der en transformer der midt på tavlen! vi vil ikke have, at vores kundeemner berører det på nogen måde.

Trin 7: Test og installation

Test og installation
Test og installation

luk sagen, tilslut den kvindelige modstykke til dit nye stik, og du vil se, at når sonoffet går online og tænder, får du fra dit stik kun et lukket kredsløb og ikke nogen spænding, hverken AC eller DC. det er terminalerne hvor du vil tilslutte styrekablerne til dit varmesystem … til pumpen i en solcelledrevet panel -serie eller hvad du nu vil styre. For tilslutninger, indstillinger og programmering af th10 henvises til manualen, der følger med i kassen. god fornøjelse og vær sikker!

Trin 8: Post Scirptum

Post Scirptum
Post Scirptum

for at få sonoffet til at fungere, skal du kun tilslutte et kabel i N, et i E og et i Linput -hullerne. Loutput'en bruges ikke længere efter modding.

Anbefalede: