Indholdsfortegnelse:

IPhone og Arduino garageportåbner: 8 trin
IPhone og Arduino garageportåbner: 8 trin

Video: IPhone og Arduino garageportåbner: 8 trin

Video: IPhone og Arduino garageportåbner: 8 trin
Video: Подключаем дисплей от сотика или мобильного телефона к Ардуино 2024, Juli
Anonim
IPhone og Arduino garageportåbner
IPhone og Arduino garageportåbner

Jeg følger ofte en masse teknologiske instruktører og er altid forbløffet over de ting, folk finder på. For et stykke tid siden fandt jeg en instruerbar på en wifi garageportåbner, som jeg syntes var virkelig cool og tilføjede den til min uendelige opgaveliste med sjove projekter. Spol frem til nutiden, og jeg var stadig ikke nået til projektet. Men jeg havde en baby (tja, det havde min kone, ikke mig). Mine svigerforældre var imødekommende nok til at tilbyde 5-dages pleje i mit hus (ja, jeg er forkælet), men de havde bedt mig om at give dem en garageport-klikker til at beholde i deres bil, versus at skulle bruge det temperamentsfulde tastatur uden for garagen. Så to muligheder lå foran mig. Brug de fem minutter på at omprogrammere deres klikker til min garage. Eller tag et par uger til endelig at arbejde på mit garageport -åbnerprojekt. Og så, bingo-bango, min instruerbare blev født.

Jeg gik tilbage til det originale opslag og kunne lide mange hardwarefunktioner, som forfatteren brugte, men softwaren er ikke ligefrem, hvad jeg ønskede. Så den løsning, jeg ønskede, havde brug for at have følgende egenskaber:

  • Krævede ikke en adgangskode
  • Bør kun fungere, når jeg er tilsluttet mit hus LAN
  • Tilpasset app på min iPhone til at styre den
  • Brug en Arduino med enten ethernet eller wifi -skjold
  • Gør det svigerfarligt bevis

Trin 1: Hvad du har brug for

Hvad du har brug for
Hvad du har brug for
Hvad du har brug for
Hvad du har brug for
Hvad du har brug for
Hvad du har brug for

"loading =" doven "min kode skrevet og uploadet til både Arduino og iPhone, var det tid til at fejlsøge. Da jeg ikke havde alt forbundet til min garage endnu, ville jeg efterligne dens adfærd på en eller anden måde. Cue LED'erne.

Jeg tog to røde og to grønne lysdioder tilsluttet som vist på et tidligere billede. Et sæt grønt og rødt repræsenterer venstre dør og det resterende sæt for højre dør. Hvis en af dørene var lukket, ville det grønne lys blinke non-stop. Ellers hvis en dør var åben, ville det røde lys blinke. Jeg valgte den oprindelige tilstand af dørene, der skulle lukkes (grønne blinkende lys), fordi når jeg først tilslutter Arduino til åbneren, skal jeg sikre mig, at dørene er lukkede.

For at se, hvordan det fungerer, kan du se den korte (skæve res - undskyld!) Video af den i aktion. Voila! Virker indtil videre!

Trin 7: Tilslutning

Da min 3D -printer bliver serviceret, havde jeg ikke mulighed for at udskrive en sag endnu. Den tidligere instruerbare, som jeg baserede denne på, har.stl -filer tilgængelige til download. (Bemærk: Hvis du planlægger at bruge.stl -filerne, er enhederne i cm, efter at have korresponderet med forfatteren. Jeg var nødt til at skalere mine.stl -filer med en faktor 10, da min printer arbejder i enheder på mm). Jeg bliver nødt til at ændre designet, da jeg har to døre og derfor har brug for to relæer. Men da jeg er ivrig efter at få alt forbundet, begyndte jeg at montere elektronikken på et stykke træ, jeg havde liggende. Så jeg vil ikke fremvise det absolutte færdige produkt i denne instruerbare.

Når først elektronikken var monteret på det stykke træ, jeg havde, var det en simpel sag at finde et midlertidigt hjem til det på væggen. På billederne kan du se lidt rod af ledninger, der løber fra routeren til Arduino, Arduino til relæet, og endelig relæet til garageportens knapper. Da jeg sprang den egentlige knap af og skruede kabinettet af væggen, var der kun to ledningsterminaler. Så ligesom den instruerbare jeg plejede at basere min på, kan du tilslutte ledningerne fra relæet i en hvilken som helst rækkefølge til terminalerne på dørknappen.

Efter dette fungerede hele opsætningen på magisk vis første gang! Beklager, at jeg ikke lagde en video op. Jeg var nødt til midlertidigt at fjerne det, før jeg kunne fange en video af det, men det sværger jeg, at det gjorde!

Trin 8: Afsluttende tanker

Efter at have spillet lidt med dette, bemærkede jeg nogle problemer, som jeg vil nævne nedenfor. Disse er lidt vigtige, så overvej dem, før du beslutter dig for at kopiere dette projekt.

  • Der var en vis inkonsekvent ventetid mellem at trykke på knappen på iPhone og få garageportene til at reagere. Dette kan være en software eller implementeringsfejl, men jeg undersøger det stadig.
  • Et stort problem: Efter at have indlæst appen på iPhone -appen, bemærkede jeg, at efter et par dage, da jeg ville prøve at åbne appen, ville den i stedet bare vende tilbage til startskærmen. Dette var en konsekvent adfærd. Efter at have vrækket min hjerne lidt, brød jeg endelig sammen og lagde spørgsmålet op på stackoverflow. En kollegas svar syntes at være korrekt: Det onde imperium, som Apple har besluttet, at hvis du ikke er en udvikler, så er det tillidscertifikat, du får fra Xcode til din nyudviklede app, kun godt i 1 uge. Derefter fungerer det ikke på din iPhone, medmindre du geninstallerer det (og nedtællingen på 1 uge nulstilles), eller du betaler dem et gebyr på $ 99 for et længere certifikat. Jeg fandt dette helt nedslående. Næsten som om jeg spildte min tid. Men hvis du er en udvikler, er dette ikke et problem for dig.
  • En tanke, der faldt mig ind, var, at hvis nogen manuelt trykker på knappen til garageporten, er denne hændelse ikke fanget i Arduino -koden. Så hvad angår Arduino, forbliver dørens tilstand uændret, før der trykkes på knappen. Hvis en person derudover stod under døren, da en anden person brugte appen til at lukke den. Dørsensorerne tvinger døren til at gå tilbage igen, og denne hændelse er heller ikke fanget i Arduino -koden. Det er overflødigt at sige, at dette er et andet punkt, man skal finde ud af.

Så tak fordi du bærer med mig og igen undskylder jeg for noget af den buggy adfærd. Lad mig vide, hvis du har spørgsmål!

Anbefalede: