Indholdsfortegnelse:

Sound Responsive Robot: 4 trin
Sound Responsive Robot: 4 trin

Video: Sound Responsive Robot: 4 trin

Video: Sound Responsive Robot: 4 trin
Video: JJRC R4 Cady Wile 2.4G Gesture Sensor Control Sound Interaction Money Management RC Robot REVIEW 2024, Juli
Anonim
Lydresponsiv robot
Lydresponsiv robot

I denne vejledning lærer du, hvordan du laver en lydresponsiv robot, robotten reagerer på lydstyrken på din stemme. De to øjne, der er LED -matrixerne, udtrykker lydstyrken på din stemme gennem grundlæggende følelser. Jeg kom på denne idé med sang i tankerne, så det vil være en fantastisk robot at synge for, men du kan også skrige, råbe eller bare tale med den. Der er 12 følelser inkluderet i den medfølgende kode, disse følelser er:

  1. Søvnig
  2. Neutral
  3. Glad, 1
  4. Glad, 2
  5. Blinke
  6. Kærlighed, hjerter
  7. Glad, 3
  8. Frustreret, 1
  9. Frustreret, 2
  10. Trist
  11. Vred
  12. Død

Jo højere din stemme er, jo mere intense bliver følelserne i øjnene.

Trin 1: Liste over varer, du skal bruge

1 Arduino Uno

1 brødbræt

Han til han kabler

Mand til hun kabler

2 LED matrix

1 mikrofon modul

Meget Lego

Du har også brug for Arduino -softwaren og bibliotekerne, der er linket herunder.

*Farven på ledningen er ikke ligegyldig, så længe du ved, hvilken ledning der går hvor. Det er bare en let måde at lede efter problemer på, når det ikke virker, som det skal. Længden er også ligegyldig, disse længder er bare for at gøre det lettere for dig.

Trin 2: Hardware -samling

Hardware samling
Hardware samling

Vi opsætter først LED-matrixerne, til dette brugte jeg følgende tutorial https://www.instructables.com/id/Multiple-LED-Matrixes-with-Arduino/. Følg denne instruktion én gang, hvis du kun vil have to øjne.

Hvis du har fulgt vejledningen ovenfor, kan vi begynde med at tilslutte mikrofonmodulet. Her skal du have han- til hunkabler, for at få dette til at fungere skal du tilslutte VCC til +5V på dit brødbræt, GND til GND på din Arduino Uno og A0 til A0 på din Arduino Uno.

Når du har fulgt disse trin, ender du med billedet vist ovenfor.

Trin 3: Koden

Koden, som jeg brugte til dette projekt, stammer fra to andre eksempelprojekter, som andre mennesker har lavet. Der er justeringer og ekstramateriale, som jeg sætter i for at få dette til at fungere. Du kan nemt justere den lydstyrke, der er nødvendig for at få robotten til at reagere hurtigere eller langsommere.

Du skal downloade LedControlMS.h -biblioteket fra dette link https://github.com/shaai/Arduino_LED_matrix_sketch. Medtag det i dit bibliotek i dit projekt, og du skal være god til at gå.

Trin 4: Lego

Nu hvor alt er samlet, kan du lade din kreative side gå vild og skabe alle mulige fremtoninger til din robot. Sørg for, at du har nok lego.

Anbefalede: