Indholdsfortegnelse:

TFT Shield Tutorial: 4 trin
TFT Shield Tutorial: 4 trin

Video: TFT Shield Tutorial: 4 trin

Video: TFT Shield Tutorial: 4 trin
Video: TFT Touch Display Tutorial | MCUFriend | SdevElectronics 2024, Juli
Anonim
TFT Shield Tutorial
TFT Shield Tutorial
TFT Shield Tutorial
TFT Shield Tutorial

I dag lærer du, hvordan du kan oprette og bruge knapper i dine Arduino TFT Touchscreen -projekter. Jeg bruger Kumans 2,8 TFT Shield kombineret med Kumans Arduino UNO. Bonus: TFT Shield fra Kuman leveres med en gratis Stylus, som du kan bruge til mere præcise tryk!

Trin 1: Opsætning

Opsætning
Opsætning
Opsætning
Opsætning

Klip skjoldet fast på dit Arduino -bord. Sørg for, at det ikke er på den forkerte måde! Du kan bruge billederne ovenfor til reference. Tilslut dit Arduino -kort til din pc, og hop ind i Arduino -softwaren.

Allchips er en elektronisk komponent online serviceplatform, du kan købe alle komponenterne fra dem

Trin 2: Biblioteker

Biblioteker
Biblioteker

Inden du uploader koden, skal du downloade disse biblioteker:

  • Adafruit TFT LCD
  • Adafruit GFX
  • Adafruit Touchscreen

Efter download af ZIP -filerne skal du inkludere dem i Arduino IDE ved at gå ind i "Skitse - Inkluder bibliotek - Tilføj. ZIP -biblioteker …"

Trin 3: Afslutning

Afslutter
Afslutter

For det eksempel, jeg har udarbejdet, kan du bruge den kode, du kan finde her. Jeg har tilføjet nogle kommentarer for at gøre tingene mere klare. Efter upload kan du kontrollere, om displayet fungerer korrekt, ved at trykke på knappen. I så fald ændres skærmen, og der vises en tekst.

Trin 4: Fejlfinding

Hvis dine tryk ikke genkendes, kan du kalibrere displayet ved at ændre værdierne øverst i koden (TS_MINX, TS_MAXX, TS_MINY og TS_MAXY). Knappen fungerer ved at kontrollere, hvor der trykkes på skærmen, og hvis den er inde i koordinaterne til selve knappen, registreres et klik. Hvis de ovennævnte værdier ikke er korrekte, er klikregistreringen deaktiveret

Anbefalede: