Indholdsfortegnelse:

Sådan kobles en vaskemaskinemotor som generator: 3 trin (med billeder)
Sådan kobles en vaskemaskinemotor som generator: 3 trin (med billeder)

Video: Sådan kobles en vaskemaskinemotor som generator: 3 trin (med billeder)

Video: Sådan kobles en vaskemaskinemotor som generator: 3 trin (med billeder)
Video: Måde at genbruge gammel vaskemaskinemotor! 2024, Juli
Anonim
Sådan kobles en vaskemaskinemotor som generator
Sådan kobles en vaskemaskinemotor som generator

Sådan tilsluttes en vaskemaskine motor som generator eller vaskemaskine motor generator grundlæggende ledninger er en vejledning om universelle motor ledninger principper i DC og AC strømforsyning.

En generator er en enhed, der konverterer drivkraft til elektrisk strøm til brug i et eksternt kredsløb. Kilder til mekanisk energi omfatter dampturbiner, gasturbiner, vandmøller, forbrændingsmotorer og endda håndsving. Den første elektromagnetiske generator, Faraday -disken, blev bygget i 1831 af den britiske videnskabsmand Michael Faraday. Generatorer leverer næsten al strøm til elektriske elnet. Den omvendte omdannelse af elektrisk energi til mekanisk energi udføres af en elektrisk motor, og motorer og generatorer har mange ligheder. Mange motorer kan mekanisk drives til at generere elektricitet og ofte lave acceptable manuelle generatorer.

Trin 1: Sådan opretter du forbindelserne

Sådan opretter du forbindelserne
Sådan opretter du forbindelserne

En generator kan være enhver motor i omvendt. Vaskemaskine motorgenerators ledninger er en måde, hvorpå man kan tilslutte vaskemaskinens motor til en generator. Der er mange typer ac/dc -motorer derude som induktionsmotorer, universalmotorer, synkronmotorer og mange flere. Vaskemaskine motorgenerator https://www.youtube.com/embed/_jKTsAJK8aQ Grundlæggende om ledningsføring i vaskemaskinens motor https://www.youtube.com/embed/XlaHSZFGzp0 Vaskemaskinens motorhastighedskontrol https:// www. youtube.com/watch?v=lRj6V7ygBQo Utrolig vaskemaskinemotor på batteri https://www.youtube.com/embed/TcMUTqSvOsw I dag handler video om, hvordan man forbinder vaskemaskinens motor til en generator, som er meget enkel du du skal bare bruge strøm til feltviklingerne, og du skal rotere akslen, rotoren eller børsterne for at generere elektricitet.

Trin 2: Påfør strøm til feltviklingerne

Anvend strøm til feltviklingerne
Anvend strøm til feltviklingerne
Anvend strøm til feltviklingerne
Anvend strøm til feltviklingerne

Når du har set feltviklingerne, skal du tilslutte en 12v strømkilde (blybatteri) med nogle

slags strøm mere grænse den enkleste strøm mere grænse kan du bruge en 12v glødelampe, som den der bruges i billys starter fra 5w-20w, og det vil begrænse strømmen til markviklingerne.

Og nu skal du dreje akslen med hånden, eller pedal eller noget andet og fra børsternes forbindelser

du vil modtage strøm, der er proportional med indgangsspændingen og strømmen, men normalt bør overstige kilden.

Trin 3: Måske snart en gratis energigenerator

Universalmotoren er så opkaldt, fordi den er en type elektrisk motor, der kan fungere på vekselstrøm eller jævnstrøm. Det er en kommuteret seriesviklet motor, hvor stators feltspoler er serieforbundet med rotorviklingerne gennem en kommutator. Det kaldes ofte en AC-serie motor. Universalmotoren ligner meget en DC -seriemotor i konstruktion, men er ændret en smule, så motoren fungerer korrekt på vekselstrøm.

Tak fordi du så vi ses snart !!

www.youtube.com/channel/UCPjqH3HfNA4Shttkx1haAUQ

Anbefalede: