Indholdsfortegnelse:

Brug af IRobot Create's kommandomodul med Linux: 4 trin
Brug af IRobot Create's kommandomodul med Linux: 4 trin

Video: Brug af IRobot Create's kommandomodul med Linux: 4 trin

Video: Brug af IRobot Create's kommandomodul med Linux: 4 trin
Video: Обнаружение скрытого UAP? | Выжить в черной дыре с Ави Лоэбом Obnaruzheniye skrytogo UAP? Avi Loebom 2024, Juli
Anonim
Brug af IRobot Create's kommandomodul med Linux
Brug af IRobot Create's kommandomodul med Linux

Da iRobot ikke har givet linux -brugere en måde at bruge kommandomodulet på, måtte jeg selv finde ud af det. Bliv ikke skræmt, det er slet ikke svært, virkelig. Alt du skal gøre er at køre et par scripts. Lad os komme i gang, skal vi?

Trin 1: Få varerne

Til denne vejledning antager jeg, at du har en apt-baseret pakkehåndtering. (dvs. du bruger et Debian -derivat eller et Ubuntu -derivat) Simpelthen fordi apt = good. If du ikke gør det, antager jeg, at der er de samme pakker til yum, men jeg kan ikke teste det. (Fedora kan ikke lide mig) Nu skal du køre en lang og kompliceret tingymbober:

sudo apt-get install avrdude avr-libc gcc-avrsudo apt-get fjern brlttyOg ja, det er sikkert at fjerne den pakke. (Tip herfra) Hvis det giver dig en fejlmeddelelse om, at det ikke er installeret, er du god, bare rolig.

Trin 2: Skriv/Få et program

Her er den del, hvor du skriver dit program. Men for at teste det, lad os bruge et demoprogram. Kommandomodulet leveres med en cd, og på det er der 3 demoprogrammer. For at teste skal du bruge inputprogrammet. Kopier mappen "input" til et sted på din computer, f.eks./Home/user/avr/input.

Trin 3: Rediger Makefile

Hvis du skrev dit eget program, skal du få en makefile fra cd'en. Hvis du lige har kopieret det over, så har du det allerede. Åbn det, og brug find/erstat til at redigere disse to linjer:

86: DEBUG = dværg-2… 204: AVRDUDE_PORT = com9 # programmør forbundet til seriel enhed(Disse tal er linjenumre, hvis du vil gøre det på den måde) Til

86: DEBUG = knivstik … 204: AVRDUDE_PORT = /dev /ttyUSB0 # programmør forbundet til seriel enhedDet var ikke for svært, var det?

Trin 4: Kompilér/download

Kompiler/download
Kompiler/download
Kompiler/download
Kompiler/download

Det har ikke været så svært hidtil, og dette trin er ikke anderledes: Først tilsluttes kommandomodulet via USB, og sørg for, at det er tændt. Tryk på knappen Nulstil. Gå derefter ind på din computer og åbn en terminal. Naviger til biblioteket, hvor dit program/makefile er, og skriv:

lav alle programmerGå nu til dit oprettelse, og fjern kablet. Tryk derefter på nulstillingsknappen, og dit program starter! Tillykke!

Anbefalede: