Indholdsfortegnelse:

Personlig ølhøjttaler: 5 trin
Personlig ølhøjttaler: 5 trin

Video: Personlig ølhøjttaler: 5 trin

Video: Personlig ølhøjttaler: 5 trin
Video: Focal PC165 vs Alpine R-S65 2024, Juli
Anonim
Personlig ølhøjttaler
Personlig ølhøjttaler

Dette er en højttalerenhed, der er lavet til enhver lydenhed. Eks.: Ipod.

Det er ikke så enkelt at lave, som det ser ud. Til denne skabelse brugte jeg to højttalere, jeg fik ud af en gammel radio. Som du kan se, lavede jeg denne højttaler ud af en ølkasse. For at gøre tilslutningen sikker, men enkel, broede jeg de to højttalere til en forstærker. Det fungerer godt med min Ipod. Jeg forsøgte at gøre designet cool. Jeg brugte en gammel harmon kardonforstærker fra et par computerhøjttalere. Jeg får en god mængde bas fra boksen. Tak fordi du kiggede!

Trin 1: Hvad du har brug for

Til dette projekt skal du …

1. Limpistol med limstik (obviosly!) 2. Exacto kniv 3. To højttalere 1 lille bashøjttaler ca. 3/12 (woofers valgfri 4. En æske (jeg foreslår ølkasse) Ekstra pap. 5. Et lablor (Instruktioner på sidste side) 6. Skruer 7. Loddepistol og lodning 8. Tålmodighed!

Trin 2: Betjening

Okay du er nået så langt …

Tag nu din kniv op og skær en helhed til højttaleren. Skær det hele lidt mindre end højttaleren, så du kan montere skruerne i. For at være nøjagtig kan du spore højttaleren med en blyant eller en sletbar pen. Skær hele inde i cirklen. Nu er det tid til at tilslutte dine varme limpistoler og få det varmet op!

Trin 3: Installation

Installation
Installation

Okay nu hvor du skar hullet i kassen, er det tid til at sætte højttalerne i! Men før du sætter højttalerne i, skal du bygge bro mellem de to højttalere. Tilbage til skæringen. Stil højttalerne op med hullet. Når de er stillet op, skal du begynde at sætte skruerne i. MEN FØR DU LÆGER SKRUERNE I HULLEDE HULL GENNEM KASSEN FRA BAGGRUNDEN FOR AT SE, HVOR DU SKAL LÆGE SKRUENE I. Dette burde hjælpe. Når du har skruet skruerne ind (forfra) tager du din varme limpistol og sætter lim over skruerne. GØR DETTE I BAGEN AF KASSEN! Læg derefter lidt lim rundt om kanterne på bagsiden af højttaleren. Limen hjælper højttaleren med at blive vedhæftet boksen. Derefter er du færdig med installationen af højttalerne.

Trin 4: Installation af forstærkeren

Installation af forstærkeren
Installation af forstærkeren
Installation af forstærkeren
Installation af forstærkeren
Installation af forstærkeren
Installation af forstærkeren

Nu hvor højttalerne er i, skal du bruge en forstærker til at drive højttalerne. Jeg kan ikke forklare, hvordan man tilslutter forstærkeren, fordi det ville lyde virkelig komplicerende. Hvis du boght en forstærker det bør komme med instruktioner om, hvordan man lodde ledningerne på. Når du har loddet på ledningerne, er det tid til at installere. Nu skal du tage knapperne af forstærkeren. Gør dette ved at give knappen en slæbebåd. De skulle så komme ud. Skær en hel i toppen af æsken på størrelse med knappen, uden at knappen spidser på. Når du har gjort det, skal du have huller, så knapperne kan passe igennem. Hvad du nu skal gøre er at tage Et stykke pap (som vist herunder) Og varm lim kartonen lidt under knapens helheder, enogh, så knapperne på forstærkeren stadig kan passe gennem hullerne i kassen. Det er det, der understøtter forstærkeren, så den ikke falder. Lim forsigtigt forstærkeren fast på forstærkerens støtte. Læg limen forsigtigt på kanterne af forstærkeren, så den holder den til støtten. Sørg for, at limen ikke kommer i kontakt med ledninger eller lodninger på forstærkeren. Nogle forstærkere vil have huller i dem for at skrue dem ned til en platform, hvis din skruer den fast på papstøtten. Det skal forblive dejligt og tæt på papstøtten.

Trin 5: Tjek det ud!:-)

Tjek det ud!:-)
Tjek det ud!:-)

YAY DU ER AFSLUTTET!:-) Sørg nu for, at alt er tilsluttet og tilsluttet korrekt. Når du gør det, skal det fungere perfekt. Tag nu din yndlingssang på, og begynd at jamme!

Tillykke, du har afsluttet projektet. Og forhåbentlig ser det godt ud! Hvad laver du stadig på computeren, begynd at lege med din nye ølkassehøjttaler! PS. Hvis du gerne vil få kassen til at se endnu køligere ud, skal du tage din labelor og din basport. Læg det over hvert hul, hvor dine fingre skal gå i ølkassen.

Anbefalede: