Indholdsfortegnelse:

Laser juletræ: 6 trin (med billeder)
Laser juletræ: 6 trin (med billeder)

Video: Laser juletræ: 6 trin (med billeder)

Video: Laser juletræ: 6 trin (med billeder)
Video: Denne Video Kan Gætte Hvor Du Er! 2024, Kan
Anonim
Laser juletræ
Laser juletræ

Denne instruktør fungerer ud fra den samme idé, som vi brugte til Laser Pumpkin. Vi brugte diverse produkter til rådighed fra Laserglow.com og Novalasers.com til at skabe et festligt laserskærm, der alle kommer fra et juletræ.

Trin 1: Forbered dine lasere

Forbered dine lasere
Forbered dine lasere

Til dette projekt brugte vi et sortiment af kontinuerlige lasere fra Laserglow.com's Brightline Series. Laserne varierede i effektudgange på 25 mW til 40 mW, men du kan bruge sænket drevne enheder, men det vil ikke være så fantastisk. Vi fjernede monteringsbeslagene og forberedte dem med matchende strømforsyninger, der skulle placeres på træet. Hvis du ikke har adgang til kontinuerlige lasere, kan du bruge en almindelig laserpegning ved at trykke på knappen, så den forbliver tændt. Dit batteri dør til sidst, men du har en midlertidig løsning til at oprette din egen skærm. Grønne laserpegere kan købes fra både Laserglow.com og Novalasers.com.

Trin 2: Fastgør diffraktionsgitter til dine lasere

Vedhæft diffraktionsgitter til dine lasere
Vedhæft diffraktionsgitter til dine lasere

Som vi gjorde i Laser Pumpkin Instructable, brugte vi elektrisk tape til at fastgøre diffraktionsrist til slutningen af vores lasere. Diffraktion Rist, der giver flere bjælker, er det bedste til dette projekt. Vi forsøgte at bruge en bred vifte af diffraktionsgitter til at vise, hvordan forskellige opretter forskellige displays. Diffraktionsrist kan købes på Novalasers.com under Shop Nova sektionen.

Trin 3: Sæt lasere på juletræet

Sæt lasere på juletræet
Sæt lasere på juletræet

Vi brugte sorte snorbånd til at fastgøre hvert lasermodul til en anden gren på træet. Twist -bånd gav os mulighed for let at flytte laserne for at skabe bedre displays, og de gjorde et godt stykke arbejde med at holde enheden til grenen. Du kan bruge snor eller tape, men jeg tror, at twistbånd ville være det bedste bud. Vi spredte laserne ud for at have kontrasterende farver mellem de røde og de grønne lasere, og vi forsøgte også at have en række diffraktionsristninger for at skabe en mere dynamisk display.

Trin 4: Juster laserne

Juster laserne
Juster laserne

Når laserne er tilsluttet, og du har tilsluttet strøm, er du muligvis ikke umiddelbart tilfreds med displayet. Når laserne var aktive, var vi i stand til at beslutte, hvordan de skulle spredes for effektivt at skabe et interessant display. Det er vigtigt at bemærke, at laserskærme fremstår mere dynamiske, når farver står i kontrast til hinanden. To grønne lasere ved siden af hinanden så ikke så imponerende ud som en rød og en grøn i nærheden af hinanden.

Trin 5: Tilføj din stjerne

Tilføj din stjerne
Tilføj din stjerne

Vi brugte Laserglow.com's 2,4 Watt laserprojektor, som vi var så heldige at have til rådighed. Naturligvis kan du bruge hvad du vil til stjernen/englen, men jeg vil foreslå at bruge noget, der ser drastisk anderledes ud end resten af træet. Hvis du primært bruger grønne og røde lasere, kan en gul eller en blå være en god idé til din stjerne. Hvis du tilfældigvis har en gul eller en blå laser til din rådighed, kan du prøve det med et diffraktionsgitter, der peger opad, og du bør kunne skabe en unik stjerne til toppen af dit træ.

Trin 6: Tilføj lidt tåge eller røg

Tilføj lidt tåge eller røg
Tilføj lidt tåge eller røg
Tilføj lidt tåge eller røg
Tilføj lidt tåge eller røg
Tilføj lidt tåge eller røg
Tilføj lidt tåge eller røg

Og du er færdig! Du bør have dig selv et imponerende lasertræ. For at tilføre dit træ en unikhed ville det være ideelt at tilføje ornamenter, krans og alle de andre traditionelle dekorationer. Husk, at dit træ vil se bedst ud, når alle lysene er helt slukket, så hvis du ønsker at tilføje ornamenter, skal du fremvise dem, der afspejler laserstråler og er synlige i mørket. Tilføjelse af røg eller tåge nu afslører alle bjælker, der rager ud fra træet og virkelig gør dit lasertræ levende. Tåge kan købes fra Novalasers.com. Husk at tjekke vores Flickr -side for flere fotos og andre laserrelaterede ting!

Anbefalede: