Indholdsfortegnelse:

MP3 til MIDI (kun Windows): 6 trin
MP3 til MIDI (kun Windows): 6 trin

Video: MP3 til MIDI (kun Windows): 6 trin

Video: MP3 til MIDI (kun Windows): 6 trin
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Juli
Anonim
MP3 til MIDI (kun Windows)
MP3 til MIDI (kun Windows)

Dette er en demo til konvertering af en MP3 til MIDI. MEN en stor ansvarsfraskrivelse … dette virkede for mig med 1 instrument. Jeg indspillede levende klavermusik i en digi-optager. Derefter behandlet MP3. Denne proces er en praktisk måde at transskribere musik (se begrænsninger).

Denne Instructable kræver, at du installerer to freeware -applikationer. Dette er et Windows-centreret projekt (beklager ikke-Win-folk). Det kan være muligt at gøre dette Instructable på et andet O/S. Der er nogle valgfrie applikationer til udskrivning af MIDI -filen som noder eller til redigering af MIDI -filen. En ting, jeg ikke kommer ind på, er, hvordan man ripper et instrument/en stemme fra en MP3 med mere end én. Hvis du ved, hvordan du gør dette, kan du sende en instruktionsbog. Jeg ville elske at kunne isolere et instrument eller en stemme fra en MP3. BEGRÆNSNINGER Som nævnt ovenfor kan MP3 kun have ét instrument/stemme. Noterne er ofte en mere kompliceret version, end du forventer. Du kan muligvis kvantificere MIDI -filen for at gøre den mere læsbar. Noterne viser kun en diskant eller basnøgle, ikke begge dele. (Rapporter venligst begrænsninger, som du opdager.)

Trin 1: Installer software (for det meste freeware)

Download og installer følgende Windows-software: Audacity (v 1.3) Audacity er en virkelig god open source-software. Det er praktisk, hvis du vil optage via din bærbare/desktop til MP3. Det har en masse effekter. https://audacity.sourceforge.net/download/ ELLER få en bærbar version på … https://portableapps.com/apps/music_video/audacity_portableAmazing MIDI (v 1.7) Dette er også meget cool software. Det tager et enkelt instrument input som WAV -fil og transskriberer/konverterer musikken til MIDI -fil. Denne software er ikke blevet opdateret siden 20. august 2003. https://www.pluto.dti.ne.jp/~araki/amazingmidi/(Optional)MIDI Notation (v 2.1.2) Denne software tager en MIDI -fil viser den som noder, der kan udskrives. https://www.notation.com/DownloadNotationPlayer.htmAnvil Studio (v 2007.12.01) Denne software tager en MIDI -fil og giver brugeren mulighed for at redigere musikken. Den grundlæggende software er gratis, men du kan tilføje nogle komponenter til en beskeden pris. https://www.freewarefiles.com/program_6_70_7660.htmlJeg inkluderede versionsnummeret for den software, jeg brugte. Med andre ord, jeg fik denne Instructable til at arbejde ved hjælp af disse versioner. Men det er normalt bedre at arbejde med den nyeste stabile version.

Trin 2: Frækhed

Frækhed
Frækhed

HØRHED

Konverter MP3 til WAV Start Audacity File> Open Indlæs din MP3 -fil. Fil> Eksporter som WAV Du kan lege med Audacity for at få et kortere klip eller prøve nogle filtre. Men på dit første pas foreslår jeg at lave den grundlæggende konvertering (MP3 til WAV).

Trin 3: Fantastisk MIDI

Fantastisk MIDI
Fantastisk MIDI

FANTASTISK MIDI

Konverter WAV til MIDI Launch Amazing MIDI Tone File Kort dette til en WAV -fil, der vil tjene som dit instrument. Fantastiske MIDI -skibe med et klaver og sinusbølge, men du kan finde nogle andre WAV -filer, du kan bruge. Inputfil Tilknyt dette til MP3. Outputfil Dette vil automatisk blive populeret, når du indtaster MP3 -filen. Rediger efter behov. Transkriber Kør Transkriber (fra menuen). Inden konverteringen kører, viser den nogle indstillinger. Jeg har ikke justeret disse; Jeg har lige brugt standardindstillingerne. Voila !!! Din MIDI -fil skal vises, hvor den er kortlagt i Output -filen

Trin 4: Valgfri

Valgfri
Valgfri

VALGFRI

Start Notation Player (Player.exe) og tilknyt din MIDI -fil. Nu kan du bruge Notation Player til at se/udskrive MIDI som noder. Du kan også afspille musikken og følge med noder. *** Et problem, jeg har haft, er, at klavermusik vises med et personale. Du kan skifte mellem diskant og basnøgle, men ikke begge. Jeg tror, at dette er en begrænsning af Amazing MIDI.

Trin 5: Valgfri 2

Valgfrit 2
Valgfrit 2

VALGFRIT 2

ANVIL STUDIO Start Anvil Studio, og åbn din MIDI -fil. I Anvil Studio kan du ændre musikken. Det har også en masse funktioner at lege med.

Trin 6: Konklusion

Denne teknik er noget, jeg har ønsket at lære. Jeg håber, det er nyttigt for dig. Send venligst kommentarer og tilføj ideer, der forbedrer dette projekt.

Anbefalede: