Indholdsfortegnelse:

Temperaturkontrol til fryser eller køleskab: 7 trin
Temperaturkontrol til fryser eller køleskab: 7 trin

Video: Temperaturkontrol til fryser eller køleskab: 7 trin

Video: Temperaturkontrol til fryser eller køleskab: 7 trin
Video: #7 Hvorfor skal bønner og kikærter i blød? | GoCook by Coop 2024, Juli
Anonim
Temperaturkontrol til fryser eller køleskab
Temperaturkontrol til fryser eller køleskab

Denne instruktør dækker integrationen af en Johnson Controls temperaturregulering i en forlængerledning med kontakt og stikkontakt til styring af en fryser. Til gæring af øl er en kummefryser en fantastisk platform, men fabrikskontrollerne er alt for kolde. Dette controller -projekt tilsidesætter dem effektivt ved at afbryde strømmen til fryseren, når det køler til den ønskede temperatur. Controlleren i dette projekt er yderligere forbedret med en standard stikkontakt og lysafbryderkontroller.

Når kontakten er tændt, og temperaturen er højere end termostatindstillingen, sættes stikkontakten til. Når kontakten er slukket, eller temperaturen falder under termostatindstillingen, er stikkontakten slukket. Påkrævet værktøj: 1) Wire stripper 2) Phillips skruetrækker 3) Elektrisk bor med lille bor kan være påkrævet for at fastgøre controlleren til metal elboksen. De nødvendige dele til dette projekt er: 1) Johnson Controls termostatstyring. Denne særlige er en model A19ABA. Dette blev købt fra ebay for omkring $ 19,00. 2) Forlængerledning. Sørg for, at denne ledning kan bære den fulde forstærkerbelastning, der er angivet på fryseren eller den enhed, du tilslutter den. Mine er en 12 -gauge "heavy duty" og kan let klare den aktuelle trækning af denne fryser. 3) En 2 -bånds metalboks. Fås i et hjemmecenter for omkring $ 2,00 4) Diverse. elektriske ledninger. Alt i dette projekt er 12-2 boliger eller ROMEX. Du skal kun bruge et par korte eller skrotstykker til dette projekt. Du kan også klippe et 10 "stykke af forlængerledningen ned, hvis du er sparsommelig eller ikke har ROMEX -skrot liggende. Hvis du går den vej, skal du bruge dette stykke, når denne instruks omtaler din ROMEX -ledning. 5) 1 stikkontakt og 1 kontakt. Disse fås i et hjemmecenter for $ 0,50- $ 1 pr. stykke. Du behøver ikke noget fancy her. 6) Skiftplade til at dække ansigtet. Valgfrit, men bedre end at blive chokeret. Få den 2 bande hvor den ene side er switchplade og den anden er til en stikkontakt som på billedet.

Trin 1: Forbered forlængerledningen

Forbered forlængerledningen
Forbered forlængerledningen

Klip hunenden af forlængerledningen af. Du vil måske gemme dette til et andet projekt. Skær derefter isoleringen lidt tilbage, og fjern de tre komponenttråde ca. 1 tilbage.

Mens du har fjernet wire stripperne, skal du skære nogle af ROMEX elektriske ledninger ned på samme måde.

Trin 2: Monter kontrolboksen

Fastgør kontrolboksen
Fastgør kontrolboksen

Brug et par metalskruer til at fastgøre Johnson Control -enheden på siden af elboksen for at gøre den lettere at håndtere. Jeg var nødt til at bruge en elektrisk boremaskine og en lille borekrone for at komme igennem metalelektriskassen. Dette er muligvis ikke påkrævet i dit tilfælde.

Trin 3: Træk i de elektriske ledninger

Træk i de elektriske ledninger
Træk i de elektriske ledninger

Træk de elektriske ledninger fra forlængerledningen og fra ROMEX 12-2 ind i elboksen. Jeg trak disse gennem den samme port, og jeg brugte ikke "stik" til at fylde hullet senere. Dette bør ikke være et problem for denne applikation.

Trin 4: Tilslut kontakten

Tilslut kontakten
Tilslut kontakten

Tilslut den sorte ledning fra forlængerledningen og fra ROMEX til den elektriske kontakt. Rækkefølgen er ikke vigtig her.

Hvis du aldrig har gjort dette før, skal du løsne skrueterminalen og danne en lille krog for enden af ledningen, du vil tilslutte. Træk krogen ned, indtil den er så tæt som muligt på skruens stolpe, og hold den med den ene hånd, mens du strammer skruen med den anden.

Trin 5: Tilslut Johnson Controller

Tilslut Johnson Controller
Tilslut Johnson Controller
Tilslut Johnson Controller
Tilslut Johnson Controller

Træk den anden ende af ROMEX gennem hullet i bunden af Johnson Controls. Hvis du har ekstra ledning her, skal du kun klippe det tilbage til det, der er nødvendigt. Fjern den udvendige (gule) isolering, og tilslut de hvide og sorte ledninger til skrueterminalerne på controlleren. Tag derefter den blotte kobberjordledning og tilslut den til den grønne terminal i bunden af controlleren.

Vær meget forsigtig med controlleren, når dækslet er slukket. Temperaturapparatet øverst er følsomt.

Trin 6: Afslutning af ledningerne

Afslutning af ledninger
Afslutning af ledninger
Afslutning af ledninger
Afslutning af ledninger
Afslutning af ledninger
Afslutning af ledninger
Afslutning af ledninger
Afslutning af ledninger

Der er et par trin tilbage for at afslutte ledningerne.

Du bør fastgøre en kort (5 ) blottet kobbertråd til jordklemmen på både stikkontakten og kontakten. Disse skal snoes sammen med det blotte kobber, som du har fæstnet til kassen til Johnson Controller og den grønne ledning fra forlængerledning. Sæt en trådmøtrik på toppen for at holde dem sammen. De andre elektriske forbindelser skal foretages med de 2 hvide ledninger (en fra ROMEX og en fra forlængerledningen.) Sæt disse på de varme og neutrale terminaler på siden af din stikkontakt. Det andet billede viser stikkontakten tilsluttet og trådmøtrikken fastgjort til bundtet af de 4 jordledninger. Når forbindelserne er foretaget, skrues kontakten og stikkontakten ned i metalboksen. Jeg pakker typisk ind ydersiden af stikkontakter og afbrydere med elektrisk tape, når der arbejdes med metalbokse for sikkerheds skyld. Bemærk, at det ekstra jordbundt af ledninger er gemt pænt bag stikkontakten her. Jeg vedhæftede en grov skitse af ledningerne til denne s projekt. Cyan bruges til at repræsentere hvide ledninger og grøn til jorden. Jord er undertiden bare den blotte kobbertråd og har ingen belægning. Bemærk, at hvor de grønne jordledninger krydser det sorte nederst til højre på kontakten, er dette IKKE en elektrisk forbindelse, bare en dårlig skematisk.

Trin 7: Afslut og test

Afslut og test
Afslut og test
Afslut og test
Afslut og test
Afslut og test
Afslut og test
Afslut og test
Afslut og test

Sæt kontaktpladen og dækslet på Johnson Controller.

Nu er det tid til at teste det. På billedet herunder indstillede jeg termostaten på Johnson Control til 60F. Som du kan se, når kontakten er tændt og en lampe tilsluttet, er stikkontakten tændt. For at teste taber vi temperaturpæren i en kop isvand. Inden for få sekunder er pæren afkølet til 60F, og controlleren afbryder forbindelsen og slukker lyset. Når du bruger dette med din fryser, skal du tabe kobbertemperaturfølerens pære i fryseren og sætte den i. Sæt din fryser på høj og indstil Johnson Controls -enheden til den ønskede temperatur. Som altid skal du være forsigtig, når du arbejder med husholdningsstrøm. Kontakt en kvalificeret elektriker, hvis du ikke forstår trinene i dette projekt eller føler dig utilpas med dem. Held og lykke med brygningen. -Stuart

Anbefalede: