Indholdsfortegnelse:

Altoids højttalere !: 4 trin
Altoids højttalere !: 4 trin

Video: Altoids højttalere !: 4 trin

Video: Altoids højttalere !: 4 trin
Video: Altoids Wallets - the ULTIMATE guide! 2024, Juli
Anonim
Alto talere!
Alto talere!

Hvis du vil høre musik i sengen, men ikke vil falde i søvn og blive kvalt af 'telefoner eller' knopper, er der nogle mini -højttalere til dig.

Jeg advarer dig om, at lyden ikke er god, men den er ret god til en altoid -dåse. Desuden, hvis det er stille i dit værelse, er det godt nok. Forbrugsvarer: *Almoid i almindelig størrelse (1,76 oz) *Hovedtelefoner, du ikke vil have tilbage (billige) *filt (til indersiden af dåsen) *lille papirclips *Saks eller andet skæreværktøj (valgfrit, men anbefales) *Skum klæbemiddel (bedre og pænere end tape) *Lim

Trin 1: Høretelefonkirurgi

Høretelefonkirurgi
Høretelefonkirurgi

Tag dine cheapo -hovedtelefoner. Jeg kan desværre ikke give et billede, men det er ret simpelt. Tag de bløde puder på øretelefonerne (gem dem til senere). Brug derefter en tang til at fjerne dem fra hovedsættet. Telefonerne er normalt låst fast. Låsene skal være knækkede, men de er af plastik, så det er let. Brug beskyttelsesbriller, hvis plastikken går i stykker og rammer dig i ansigtet. Sikkerhed først? Efter dette trin har du "højttalerne" og ørepuderne. Smid hovedbåndsdelen.

Jeg afsluttede dette før det instruerbare, så jeg viser dig den færdige version. Du kan få ideen begge veje. Håber ikke det er forvirrende. Dette er min første instruerbare så kommentar.

Trin 2: Forbered dåsen

Forbered dåsen
Forbered dåsen

Spis altoiderne i dåsen. Dæk derefter indersiden af formen med filt. Lim filten for at forankre den. Du kan bare bruge elmer. Du kan få filten rigtig billig i håndværksbutikker. Jeg brugte grønt til mit; et slags "poolbord" look.

Du kan se, at jeg forede toppen og bunden med filten (inde i formen) Skær derefter en åbning i formen på siden, så når du lukker formen, kan snoren komme ud.

Trin 3: Afslut det

Afslut det
Afslut det

Sæt hovedtelefonerne i ørepuderne, og sæt derefter en selvklæbende firkant på bagsiden eller stærk tape. Brug ikke lim til denne.

Tag nu din papirclips og ret den ud, bortset fra toppen. Bøj toppen i formen på billedet. Du vil bruge dette til at åbne dåsen, når du lytter. Du kan også lade blikken være helt åben (duh), men nogle gange giver dette bedre lyd. Gør hvad du kan lide.

Trin 4: Din færdig

Din færdig!
Din færdig!

Nu er højttalerne i dåsen, dåsen er klargjort. Sæt nu hovedtelefonledningen i din musikafspiller, men skru først lydstyrken op hele vejen! Det er den eneste måde, du kan høre det på, men det fungerer overraskende godt. Brug papirclipsen til at åbne den, eller ej. Du kan male indholdet eller lade det stå tomt.

Undskyld hvis dette var forvirring- jeg burde have gjort dette bedre. Og for alle dem, der tænker "hvorfor køber jeg ikke bare et højttalersystem?" Ok, jeg ved, at dette ikke får god lyd. Kom nu. Det er bare fedt at lave. Måske skulle du gå og købe et højttalersystem. Dette er bare et fedt lille projekt til en billig penge.

Anbefalede: