Indholdsfortegnelse:

Grundlæggende oplysninger om Macromedia Flash: 5 trin
Grundlæggende oplysninger om Macromedia Flash: 5 trin

Video: Grundlæggende oplysninger om Macromedia Flash: 5 trin

Video: Grundlæggende oplysninger om Macromedia Flash: 5 trin
Video: Teknologi Innovation Ep 6: Innovation Management 2024, Juli
Anonim
Grundlæggende oplysninger om Macromedia Flash
Grundlæggende oplysninger om Macromedia Flash

Dette er en vejledning om blot nogle få af de ting, du kan gøre med Flash. Mere specifikt Flash Professional 8. Dette dækker import af lyd, grundlæggende bevægelse og formtweening og filtre. Bare et par ting først; dette kan bruges i andre versioner. Det eneste er, at det er meget svært at lave et filter i ældre versioner af Flash. Jeg vil ikke være kliché og sige: "Dette er min første instruerbare til at være venlig." Med det over, lad os begynde, skal vi?

Trin 1: Materialer

Der er virkelig kun to ting, der er nødvendige for dette ene folk.

1. En computer 2. Macromedia Flash (gerne Professional 8) 3. Ikke rigtigt et materiale, men du skal kunne følge anvisningerne.

Trin 2: Tilføjelse af lyd til din film

Tilføjelse af lyd til din film
Tilføjelse af lyd til din film
Tilføjelse af lyd til din film
Tilføjelse af lyd til din film
Tilføjelse af lyd til din film
Tilføjelse af lyd til din film

Lyd i en film kan gøre forskellen i, hvad folk siger om din film. For det første vil jeg ikke sige alt om, hvordan man starter lyde eller vælger den rigtige lyd. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du åbne en ny eller en ny fil, som du vil tilføje lyd til.

Dernæst skal du oprette et nyt lag til din lydfil. For at tilføje en lydfil skal du først klikke på: Fil, Import og derefter enten Importer til scene eller Importer til bibliotek. Jeg anbefaler at vælge Importer til bibliotek. Det skyldes, at det er lettere at bruge, hvis du skal bruge det igen. Find nu dit lydklip (Ikke sikker, men jeg tror, det kan være AVI, WAV og MP3. Ikke sikker på de andre.) Og klik på Åbn. Hvis du klikker på Importer til bibliotek, skal der vises en boks med filnavnet i. Vælg dit nye lag, og træk lyden ind på scenen. Først vil der tilsyneladende ikke være sket noget, men hvis du ser på den første ramme, vil der være en blå linje på den. At se resten af lyden; højreklik på en senere ramme, og klik på indsæt nøgleramme. Du skulle nu se nogle, hvis ikke alle dine lydfiler. Hvis du gør dette, stopper du dog ikke lyden ved denne keyframe. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal handle, så jeg kan ikke hjælpe dig. Hvis du nu trykker på enter, skal du høre din lyd, hvis den er udført korrekt. Bare et advarsel, lyden stopper ikke, hvis den startes, før den er færdig. Så tryk ikke på enter, hvis du ikke vil høre det endnu.

Trin 3: Motion Tweeing

Motion Tweeing
Motion Tweeing
Motion Tweeing
Motion Tweeing
Motion Tweeing
Motion Tweeing

Der er tidspunkter i at lave en film, hvor frame-for-frame bare er irriterende. Der er noget, der kaldes motion tweening. Motionstweening flytter bare et objekt fra et punkt til et andet. Jeg må sige, at det nogle gange er lettere at bruge tweening. Det har dog nogle ulemper. For eksempel kan du kun flytte objektet i en lige linje. Jeg bruger den samme fil som lyden. Jamen her går vi….

Opret først et nyt lag. Tegn derefter et objekt. For nemheds skyld lavede jeg lige en cirkel. Derefter skal du fremhæve dit objekt. Tryk på F8. Hvis du af en eller anden grund ikke har den nøgle, kan du højreklikke og trykke på "Konverter til symbol". En boks vil dukke op. Sørg for, at det er et filmklip, og navngiv det, hvad du vil. Klik derefter på OK. Efter navngivning skal du flytte dit objekt til ethvert sted på scenen. For visningsformål vil jeg bare sætte det på kanten af scenen. Højreklik på en længere ramme, og indsæt en nøgleramme. Fremhæv rammen og højreklik igen. Klik på "Opret Motion Tween". En blå linje skulle være, hvor de fremhævede rammer var nu. Klik nu på den sidste ramme af tweenen. Flyt objektet til et andet punkt på scenen (eller fra scenen). Klik nu tilbage på den første indramning, og tryk på enter for at se en forhåndsvisning.

Trin 4: Form Tweening

Form Tweening
Form Tweening
Form Tweening
Form Tweening

Formtweening er noget, jeg bruger meget sjældent. Det ændrer formen på et objekt til et andet. Det gør et godt stykke arbejde fra enkle former som firkanter og cirkler, men det er mere kompliceret, når det kommer til mere komplicerede objekter. Det kan bruges til at blive brugt, hvis det bruges korrekt, men jeg bruger det aldrig. Okay så…

I denne vil vi bruge en ny cirkel end tidligere. Vi vil ændre det til en firkant. Opret et nyt lag. Tegn en cirkel hvor som helst på scenen. Højreklik på en senere ramme, og tryk på "Indsæt blank nøgleramme." Nu kan du tegne et rektangel. Klik på en af rammerne mellem den første og den sidste. I bunden skal der være indstilling for tween. Det vil sige ingen. Skift det til at sige "Form". Rammerne øverst (alle undtagen den sidste) skal nu være grønne. Når du trykker på enter, skal du kunne se cirklen (eller hvilken som helst form) ind i firkanten (eller hvilken form som helst).

Trin 5: Filtre (røgeffekt)

Filtre (røgeffekt)
Filtre (røgeffekt)
Filtre (røgeffekt)
Filtre (røgeffekt)
Filtre (røgeffekt)
Filtre (røgeffekt)

Filtre er en ny funktion til Flash Professional 8. I dette afsnit lærer vi, hvordan man laver en røgsky -effekt. Det kan se godt ud, hvis det gøres korrekt, men det er ikke uden sine fejl. For eksempel er det ikke som en bølget slags røg; det ligner mere en tågeeffekt. Okay end ….

Til denne effekt vil vi lave en ny fil til effekten. Start med at bruge penselværktøjet. Jeg anbefaler at bruge en god solid grå nuance. Lav en blog på skærmen så stor som du kan lide. Det ser bedre ud, hvis du ikke laver en regelmæssig form. For at få det til at ligne en tyndere røg kan du bruge viskelæderet og slette nogle pletter. (Gør ikke for mange.) Fremhæv nu din røg. og Konverter det til et symbol. (Tryk på F8 eller højreklik og tryk på "Konverter til symbol.") Der skulle nu være en blå boks omkring dit objekt. Som du kan se, er der en fane "Filtre" nederst. Klik på det, og du skal se et blåt plustegn. Hvis du klikker på det, vil der være flere muligheder. Den, vi vil bruge, er "Sløring". Efter at have klikket skal dit billede se lidt sløret ud langs kanterne. For at øge sløringens intensitet skal vi ændre nogle ting. Der er tre muligheder i bunden: Blur X, Blur Y og Quality. Ved at øge Blur X og Y bliver røg sløret mere. Og endelig gør det til en finere røg ved at hæve kvaliteten. Jamen der er min første Instructable. Jeg håbede, at du kunne lide det, og jeg håbede, at det hjalp.

Anbefalede: