Indholdsfortegnelse:

Få mest muligt ud af din iPod - Tips til iPod: 7 trin
Få mest muligt ud af din iPod - Tips til iPod: 7 trin

Video: Få mest muligt ud af din iPod - Tips til iPod: 7 trin

Video: Få mest muligt ud af din iPod - Tips til iPod: 7 trin
Video: Den nye pige - En film om mobning 2024, Juli
Anonim
Få mest muligt ud af din iPod - Tips til iPod
Få mest muligt ud af din iPod - Tips til iPod

Hej alle sammen, dette er min første instruks, og det handler om, hvordan du får mest muligt ud af din iPod. Jeg giver tips om, hvad jeg har gjort på min Ipod Classic (6G). Håber alle kan lide det.:)

BEMÆRK: DENNE INSTRUKTABEL ER IKKE KOMPATIBEL MED IPOD SHUFFLES. OG JEG ER TRYGT FOR DÅRLIGE BILLEDER, IKKE ET STORT KAMERA!

Trin 1: Se tekster til en sang

Se tekster til en sang
Se tekster til en sang

En pæn lille funktion til din ipod. Alt du skal bruge til dette er iTunes. Første, få teksterne til sangen online. Kopier den til udklipsholderen. 2. i iTunes skal du højreklikke på sangen og klikke på Få info. 3. klik på fanen tekst. Indsæt teksten der. Du er færdig! Nu er det bare at komme ind på din ipod, begynde at afspille sangen og klikke på knappen i midten et par gange, indtil du kommer til teksten. Yay! Ipod Sing-along tid!

Trin 2: Giv en sang Album Art

Giv en sang Album Art
Giv en sang Album Art

Nogle mennesker får deres musik fra andre kilder end iTunes Store. Nogle af dem har cd'er, eller de købte det online fra en anden kilde. Sådan giver du disse sange albumkunst. 1., finder et billede af albumkunst online, eller hvis du har det, er du klar til at gå. En god kilde til at finde albumkunst online er Wikipedia. 2. gå ind i iTunes, vælg de sange, du vil give albumkunst (ctrl+klik for at vælge flere sange), højreklik, og klik på Få info. 3. klik på kunstværker og upload billedet af albumartet. Viola! Nu på din ipod kan du se albumkunst! Yay!

Trin 3: Spring lydbøger over, når du blander

Spring lydbøger over, når du blander
Spring lydbøger over, når du blander

Nogle mennesker får ikke lydbøger fra iTunes Store, ligesom ikke alle mennesker får al deres musik fra iTunes Store. Så når folk tilføjer en masse lydbøger til deres iTunes -bibliotek, og de trykker på shuffle på deres ipod, får de en flok lydbøger og mindre musik, end de gerne vil. Sådan kan du løse dette problem.

For det første skal du sørge for, at Genre -indstillingen for alle dine lydbøger i iTunes -biblioteket er indstillet til noget, de alle har tilfælles, f.eks. Lydbog eller noget. Dette trin kan springes over, men det vil tage meget mere tid. For det andet, fremhæv dem alle. Højreklik og klik på Få info. 3. under fanen Indstillinger skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Spring ved blanding" Nu er du færdig! Når du nu blander din musik på din iPod, får du bare din musik.:)

Trin 4: Omarranger din musik i menuen på din iPod

Omarranger din musik i menuen på din iPod
Omarranger din musik i menuen på din iPod

Jeg ved, jeg ved, nok med Get Info tips! Undskyld, men her er en anden.

1. Vælg den ønskede sang, højreklik, og klik på Få info. 2. gå til fanen Info. 3., nu vælger du det nummer på cd'en, som det er. Yay!: D BEMÆRK: Dette er det sidste Get Info -tip.: P

Trin 5: E -bøger i Ipod Notes

E -bøger i Ipod Notes
E -bøger i Ipod Notes

Ipod notes er et normalt ubrugt program i sektionen Extras på din ipod. Jeg har brugt dette program til at se e -bøger, jeg har downloadet. For at gøre dette skal du bruge en Gmail -konto. 1. hent e -bogen. Der er mange online kilder til at hente disse, og det kan være om ethvert emne. 2. kom ind på Gmail og send PDF -filen til dig selv. 3. se PDF -filen som en HTML -fil. 4. gem den. 5. åbner HTML-fil med Microsoft word eller et andet tekstredigeringsprogram, herunder Notesblok. 6., gem filen som en tekstfil. 7. gå til ipod-notes.comipod-notes.com og vælg txt-filen, og navngiv den. Lav derefter din ipod ebook. EBogen skal downloades i en zip -mappe, der indeholder flere txt -filer. Du skal bruge den til at have flere tekstfiler, fordi hver fil på iPod Notes har en maksimal mængde. Det eneste du skal gøre er at aktivere din ipod til diskbrug, åbne Notes -mappen til din ipod, når din ipod er tilsluttet, oprette en mappe med navnet på e -bogen og pakke alle txt -filerne ind i den. Tekstfilerne skal gå ind i mappen i rækkefølge. BEMÆRK: Dette tip kan fungere med andre ting, f.eks.

Trin 6: Se videoer på din iPod fra dit tv billigt

Se videoer på din iPod fra dit tv billigt!
Se videoer på din iPod fra dit tv billigt!

Hvem vil virkelig gaffle over $ 20 bare for kablet, så du kan se videoer på din ipod fra dit tv?

Apple har et trick i ærmet, og du kan lære, hvad det er.: D Alt du behøver er et almindeligt videokamera -kabel. Først skal du konfigurere din ipod, så den KAN sende oplysninger til et tv. Gå til Video, Videoindstillinger, og indstil TV Out -indstillingen til Spørg. For det andet besluttede Apple at sende videoen via det RØDE kabel i stedet for det GUL. Så alt hvad du skal gøre er at sætte disse kabler i disse slots: RØD går i den GULLE slot GUL går i den HVIDE slot HVID går i den RØDE slot Nu skal du have det sjovt med at se film … NU.: D

Trin 7: Nu er du færdig

Nu er du færdig!
Nu er du færdig!

Nu har du alle de tips, som jeg i øjeblikket kan give dig. God fornøjelse med dine nye tips!

MEDDELELSE MIG HVIS DU HAR FLERE TIPS TIL AT FØJ DETTE

Anbefalede: