Indholdsfortegnelse:

Hacking af en bilstereo og en computer: 5 trin
Hacking af en bilstereo og en computer: 5 trin

Video: Hacking af en bilstereo og en computer: 5 trin

Video: Hacking af en bilstereo og en computer: 5 trin
Video: AUDISON | DSP | CONNECTED 2024, Juli
Anonim
Hacking af en bilstereo og en computer
Hacking af en bilstereo og en computer

Dette er som svar på min udstationering af sag modcarig14 bed mig om at gøre dette, så bebrejd ham. Jeg tager ikke ansvar for, at du bruger elværktøjer på en computer! Det samme med øjenbeskyttelse, hørelse og sådan. Hvis du ikke kender til en komplet computeropbygning, er dette langt over dit hoved. Prøv sådan noget på et uønsket tårn først. Jeg vil ikke gå ind på detaljerne i MoBo -installationen eller nogen af computerbygningen.

Trin 1: Fjern computertårnet

Fjern computertårnet
Fjern computertårnet
Fjern computertårnet
Fjern computertårnet
Fjern computertårnet
Fjern computertårnet

Jeg vil ikke lave dette om, hvordan man bygger en computer masser af instruktioner på nettet til det. Sagt sagt eather start med et nyt tårn eller fjern alt fra et gammelt. Dette tårn er en lenov ADM, der blev brugt i min lettere mod. Tårnet skal være helt stribet, da chips fra savning /slibning vil ødelægge elektronik. Jeg er placeret på plastpladen, hvor jeg ville have stereoanlægget, markeret med en skarp, stereoanlægget har et tyndt ærme til montering i bindestreg I gled dette af og brugte det til at spore omridset af stereo -monteringshullet. Bor et 3/8 hul i frontpladens 4 hjørner, og forbind derefter hullerne med et sav (jig eller savsav) let arbejde med en fil, der fik ærmet til at passe frontpladen pænt. Jeg monterede derefter frontpladen på tårnet, faldt i ærmet og sporede det snit, jeg havde brug for på tårnets side. Den side, MoBo monteres på, var i vejen for stereoanlægget, så det var hårdt skåret at lave værelse.

Trin 2: Mere hakning/boring

Mere Hakning/boring
Mere Hakning/boring
Mere Hakning/boring
Mere Hakning/boring

Bilmyren tager et 3/4 monteringshul. Dette kræver et godt layoutarbejde, der kan være nødvendigt for at passe til de fleste computerdele, også kablet til myre var 6 'langt, så jeg måtte forkorte det.

Skær den bare i længden, og Radio Shack har en ny ende til den. PCI -slot -dækslet blev boret med 1/4 "huller x4 til RCA -stikene også fra Radio Shack PCI -slot -dækslet boret 5/16", og derefter blev der snittet for at åbne hullet til toppen, så molex -stikket falder ind. Bor et 3/ 16 "hul i bunden af tårnet for at spænde stereo tilbage, da dette stereoanlæg har en cd -afspiller i det, uden at spænde det ned, sker der dårlige ting

Trin 3: Kabelføring

Kabelføring
Kabelføring

Venstre foran. Venstre bag højre højre foran højre bag selen fra bilstereoen er forbundet til RCA -stikene loddet og varmekrympeslange

Molex loddet til 12VDC, ur og natlys på den gule (orange) ledning. Ground wite blev mærket til rembeslaget og til 12 DC-ledningen.

Trin 4: Montering

Montering
Montering
Montering
Montering

MoBo, strømforsyningens harddiske, CD/DVD -afspiller lagde alt det her i tårnet.

Monter stereoanlægget, og spænd det fast. Installer alle PCI -kort. Sæt PCI -dækpladen til RCA -stik i den åbne slot. PCI -dæksel med slot feed molex igennem det, og sæt alle skruerne i. Monter myren i sit hul. Tilslut alt, tag på sidedækslet (e)

Trin 5: Ekstraudstyr

Tilbehør
Tilbehør

Jeg monterede mit par USB -porte ved siden, da det var meget lettere end at lave en frontmontering til denne computer.

Lyseren blev. Hullet i frontpladen er til en anden mod "Sådan tændes din sagskilt" Jeg har sat en ventilator i hver side af dette tårn, og den har også en exaust blæser. Malede ansigtet og den øverste blodsluk rødt. stereoanlægget drives af en separat strømforsyning. fronthøjttalerne går til en kickerboks under mit bord, tårnet lever på. baghøjttalere er tilsluttet indgangen på mit lydkort. stereoanlæggets fjernbetjening har forreste blegning, så du behøver ikke computeren tændt for at lytte. Jeg tilsluttede ikke stereoanlæggets indgang til lydkortets output senere.

Anbefalede: