Indholdsfortegnelse:

Lav et passivt netværk Tryk: 7 trin
Lav et passivt netværk Tryk: 7 trin

Video: Lav et passivt netværk Tryk: 7 trin

Video: Lav et passivt netværk Tryk: 7 trin
Video: Зависимость от любовных отношений❗Не могу его забыть. Как преодолеть❓Анна Богинская 2024, Juni
Anonim
Opret et passivt netværk Tryk
Opret et passivt netværk Tryk

Denne instruktive viser dig, hvordan du laver en billig netværkshane til at overvåge dit netværk. Virksomheder som Network Optics laver utrolige haner til alle slags medier, men hvis du har 10/100 hjemmenetværk, så kan du for $ 18 i dele fra hjemmedepot lav et tryk og send output til YAF/snort/tcpdump/wireshark og se om der lækker data, der ikke burde være. Jeg har på det seneste foretaget flowanalyse i stedet for at bruge andre værktøjer. Jeg kan godt lide YAF. Så igen arbejder jeg på det … Hvis du vil se trin for trin instruktioner om opsætning af en infrastruktur til indsamling af flow, skal du kigge på denne wiki -side.

Trin 1: Dele

Dele
Dele
Dele
Dele
Dele
Dele

Du får brug for:

3x Leviton Multi Use Cat 5e -stik (5G108 -W) - Jeg brugte 2 hvide og 1 blå, for at fortælle mig hvilken der er hanen. Leviton 3 port vægplade (#41080-3W) Praktisk kasse 5 tommer kat 5 kabel

Trin 2: Værktøjer

Værktøjer
Værktøjer

Du skal bruge en wire stripper og en skruetrækker.

Trin 3: Strip Wire

Strip Wire
Strip Wire

Klip 5 tommer kat 5 -kabel, og træk de 8 trådtråde ud.

Trin 4: Tilslut den første jack

Tilslut den første jack
Tilslut den første jack

Adskil trådene og led levitonstikket op. Det leveres med et lille punchdown -værktøj for at gøre dette job let. Jeg fulgte farvekoden på siden af stikket, det gør dog ikke rigtig noget, så længe du er konsekvent hele vejen igennem.

Trin 5: Tilslut den anden jack

Tråd den anden Jack
Tråd den anden Jack

For at tilslutte det andet stik skal du lægge begge stik i vægpladen.

Brug hulningsværktøjet til at sætte ledningerne i stikket ved hjælp af farvekoderne eller det samme mønster, som du gjorde på det første stik. Sørg for at lade nok ledning være tilbage til at nå det tredje stik.

Trin 6: Tredje Jack

Tredje Jack
Tredje Jack
Tredje Jack
Tredje Jack

Hvis du vil tilslutte det tredje stik, skal du tabe det tredje stik i panelet og derefter koble det op ligesom 1. og 2..

Trim alt overskydende ledning.

Trin 7: Luk det op

Luk det op
Luk det op
Luk det op
Luk det op

På dette tidspunkt kan du lukke kassen, og du er færdig.

Test det ved at tilslutte input i topstikket, snooping -interface i midten og destinationen i bunden. Du kan starte dit snooping -program og se trafikken snurre forbi. Sørg for at have snooping -grænsefladen indstillet til promiskuøs tilstand og ikke tildelt en ip.

Anbefalede: