Indholdsfortegnelse:

L.E.D Speaker Box !: 5 trin
L.E.D Speaker Box !: 5 trin

Video: L.E.D Speaker Box !: 5 trin

Video: L.E.D Speaker Box !: 5 trin
Video: Qplus 5" to 6" LED Downlight Retrofit Bluetooth Speaker 2024, Juli
Anonim
L. E. D højttalerboks!
L. E. D højttalerboks!

Hej …… Jeg laver en L. E. D lydboks i heks, du kan tilslutte din MP3, MP4, IPOD…. Vi forstår pointen. Alt, hvad du bruger, skal være gratis. Men hvis du ikke ved, hvordan du får en plastik, metal kabinet, LED switches eller bare LED'er (kontakter er lettere at finde og bruge gratis) besøg mine venner "Instructable". Så jeg kan kopiere hans tilføjelse lidt, men på google go pactec i heks behøver du ikke at sende nogen e -mail og sende gratis, men du skal oprette et firmanavn. Jeg beklager, at de fleste af mine billeder er fra google, men jeg har ikke et kamera ved hånden. Senere burde jeg det, så hvis du har brug for billeder, skal du bare vente. Tak

Trin 1: GODT job (hvis du nåede det langt) LOL

GODT job (hvis du nåede så langt) LOL
GODT job (hvis du nåede så langt) LOL

GODT, nu får du brug for ting i introduktionen. Jeg sagde nogle ting, du har brug for, men siger det dårligt igen. METAL/PLASTIC kabinet (Pactec anbefales) 2. 3 eller flere lysdioder / LED -kontakter (de anbefalede kontakter få dem her: apem -søgning på google).3. SMARTS (ANBEFALET) 4. TID ER PENGE (ANBEFALES OGSÅ, MEN HVILKE PENGE?) 5. HEAD eller øretelefoner eller højttaler (undskyld bare brug gamle øretelefoner).6. TILLADELSE FORSIGTIG BESTIL IKKE NOGET, HVIS DU IKKE HAR DINE FORÆLDRE TILLADELSE MEGET FARLIGT Tak på forhånd til næste trin!

Trin 2: NU SKAL DU VÆRE GOD

NU SKAL DU VÆRE GOD
NU SKAL DU VÆRE GOD

I dette trin skal du bruge forskellige elværktøjer (PERMISION REQUIERD) OK, hvis du ikke har dine gratis ting, vent, fordi dette trin er værdiløst uden dine ting !!! ok, når A har ure -boksborhuller i venstre og højre side, men vent det afhænger af, hvad eller hvor store dine højttalere er, hvis du bruger hovedtelefoner lim dem til venstre og skriver siden af boksen. Bor derefter et lille hul på den ene side af boksen GENOPKUN KUN EN SIDE AF KASSEN !!! Du skal bruge ledninger til det næste trin!

Trin 3: Tilslutning af boksen

>>>… OK…] Nu har du brug for dine kontakter, jeg ved ikke, hvordan lysdioder du bruger, men ……. Jeg bruger tre, så jeg har brug for en stor nok boks. Hvis din æske er for lille, skal du vente en uge, før du bestiller igen. Alligevel med dine LED'er eller som jeg anbefaler LED -switche, skal du have en kartonboks. Din papkasse skal være lidt mindre end den kabinet, du bruger til din æske. p.s INDsæt huller til øretelefonerne !!!!!!!!

Trin 4: Stadig ledningsføring

OK…. Tag nu din papkasse og sæt huller i det sted, hvor du vil have dine kontakter. Tag din papkasse ind i kabinettet og varm lim boksen ind i kabinettet, sæt nu kontakterne og øretelefonerne i hullets og du har lavet tidligere. Indsæt nu og varmlim to 9v firkantede batterier til venstre og højre for ydersiden af æsken. tag din ledning og led dem til at skrive + - tegn kan jeg ikke vise dig nøjagtigt, hvordan du kan få dine batterier baglæns eller mod, som er modsat mig og ville ødelægge dig så … nu skal du slå dine kontakter, hvis de tænder, du har gjort alt, hvad jeg sagde at gøre.

Trin 5: Jeg TÆNKER KAN …………………….. DIN FÆRDIGE ???

FORKERT! Du burde ikke være færdig, hvis du er du har gjort noget forkert !!!! OK … tag nu din mp3 og sæt den i slutningen af højttalerkablet, og hvis du ikke kan lide, hvor højt det er, er dette bare et projekt, det er mest for at vise frem med LED'erne i mørket og have lidt baggrundsmusik. P. S beklager jeg har ikke billeder endnu !!! mit kamera er ikke her, jeg har ikke en sorry ans thanx !!:)

Anbefalede: