Indholdsfortegnelse:

BRUG AF SYSTEMGENBETALING: 3 trin
BRUG AF SYSTEMGENBETALING: 3 trin

Video: BRUG AF SYSTEMGENBETALING: 3 trin

Video: BRUG AF SYSTEMGENBETALING: 3 trin
Video: Почему в Японии существует всеобщая система медицинского страхования? 2024, Juli
Anonim
BRUG AF SYSTEMGENBETALING
BRUG AF SYSTEMGENBETALING

Systemgendannelse dukkede først op i windows me, og det giver dig mulighed for at returnere din pc til en tilstand, hvor den fungerede på en tilfredsstillende måde, og derfor fortryde ting, der kan have forårsaget problemer.

Trin 1: BRUG AF SYSTEMKONTROLPUNKTER

BRUG AF SYSTEMKONTROLPUNKTER
BRUG AF SYSTEMKONTROLPUNKTER

Gå først til startmenuen, og vælg derefter alle programmer, tilbehør, og endelig systemgendannelse ############################# Gendan gendannelsen &. #### Hvis du udfører en gendannelse #### Og ikke er tilfreds med #### resultaterne, kan du #### altid vende tilbage til #### scenen, hvorfra du #### Forudformede gendanne! #############################

Trin 2: VÆLG ET GENOPRETNINGSPUNKT

VÆLGER ET GENOPRETNINGSPUNKT
VÆLGER ET GENOPRETNINGSPUNKT

Du har 2 valg her. Den første er at gendanne til et tidspunkt, der er bestemt af din computer, eller du kan oprette dit eget gendannelsespunkt. Hvis du har et problem med din pc i øjeblikket, skal du vælge alternativknappen Gendan min computer til et tidligere tidspunkt og derefter klik på næste nederst i vinduet.

Trin 3: VÆLG EN DATO

VÆLG DATO
VÆLG DATO
VÆLG DATO
VÆLG DATO

En kalender vises. I nedenstående eksempel er der ikke oprettet nogen gendannelsespunkter af brugeren - kun systemkontrolpunkter er tilgængelige, disse vises som lidt stærkere tal i kalenderen. For at gendanne din computer til en af disse datoer skal du klikke på nummeret og derefter på den næste knap. Inden du fortsætter, bliver du bedt om at sikre, at du ikke har nogen applikationer åbne på nuværende tidspunkt. Når du er klar, skal du klikke på den næste knap. Din computer starter gendannelsesrutinen, hvilket tager en vis tid, din computer genstarter derefter automatisk.

Anbefalede: