Indholdsfortegnelse:

Bare Bones Breadboard Arduino Etiketter: 4 trin
Bare Bones Breadboard Arduino Etiketter: 4 trin

Video: Bare Bones Breadboard Arduino Etiketter: 4 trin

Video: Bare Bones Breadboard Arduino Etiketter: 4 trin
Video: How to make bare bone Arduino on breadboard (ATMEGA328P) by Manmohan Pal 2024, Juli
Anonim
Bare Bones Breadboard Arduino -etiketter
Bare Bones Breadboard Arduino -etiketter

Denne instruerbare er virkelig enkel. Jeg blev inspireret af tymms uDuino bare bones -interface til breadboarding på en Arduino, men troede, at en ting manglede. Arduino-pinbeskrivelserne, D0, D1, A0, A2 osv., Matcher ikke direkte med ATMega168 eller ATMega328s otteogtyve stifter. Oplysningerne til kortlægning af stifterne er let tilgængelige på Arduino -webstedet, men jeg ville have noget endnu enklere. My Instructable er en simpel papiretiket, der gør oversættelsen af stifterne enkel.

Trin 1: Lav et regneark

Lav et regneark
Lav et regneark

Det første trin var at oprette et regneark. Jeg brugte Open Office, da det er tilgængeligt til Windows, Mac og Linux, og det er gratis at downloade. Ved hjælp af Open Office oprettede jeg regnearket ATMega168.ods.

Cellerne skal være virkelig små. Rækkerne er 0,1 tommer høje for at matche afstanden på 0,1 tommer mellem ATMega 168 stifter. Ved forsøg og fejl fandt jeg ud af, at den mindste skrifttype, jeg kunne bruge, var 6 -punkts Arial Smal, og kolonnebredderne er 0,12 tommer for stiftnumrene (kolonner A, D; F, I; og K, N) og stiften etiketter kan være 0,18 tommer brede (kolonner B, C; G, H; og L, M). Når jeg lavede et diagram, kopierede jeg bare diagrammet flere gange, så jeg ikke behøvede at bruge et ark papir til at udskrive en lille etiket. Stjernerne ved nogle af pin -etiketterne, D3, D6 osv., Angiver, at disse ben understøtter pulsbreddemodulation, PWM. UPDATE: Brugere har rapporteret problemer med at gemme Open Office.ods -filen. Den gemmes som en fil med en.tmp -filudvidelse. I stedet skal du højreklikke på filen og vælge Gem fil som, og indtaste det ønskede navn med en.ods filtypenavn. For at spare tid for at oprette diagrammet er Open Office -regnearket, ATMega168.ods vedhæftet.

Trin 2: Udskriv etiketterne

Udskriv etiketterne
Udskriv etiketterne

Jeg brugte en laserprinter, men en inkjet burde fungere lige så godt.

Fold etiketterne til chipens ben, før du slutter det sidste snit. Disse små etiketter til stifterne er mindre end 1/8 brede og er svære at folde, hvis etiketten er skåret i størrelse inden foldning, men er lette, hvis de stadig er forbundet.

Trin 3: Lim etiketten på chippen

Lim etiketten på chippen
Lim etiketten på chippen

På dette foto trak jeg etiketten "telt" tilbage, så du kan se chippen under etiketten. For at forhindre etiketteltet i at glide brugte jeg en klat gummicement til at holde etiketten på plads. Når du er færdig med at oprette dit prototypekredsløb, fjernes etiketten let af chippen og efterlader ingen rester. Gummicementen smelter heller ikke spånen.

Trin 4: ATMega168 -etiketten er komplet

ATMega168 -etiketten er komplet
ATMega168 -etiketten er komplet

Prototype til dit hjertes indhold.

Anbefalede: