Indholdsfortegnelse:

Super let at lave bærbare højttalere til Mp3/iPod: 3 trin
Super let at lave bærbare højttalere til Mp3/iPod: 3 trin

Video: Super let at lave bærbare højttalere til Mp3/iPod: 3 trin

Video: Super let at lave bærbare højttalere til Mp3/iPod: 3 trin
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, Juli
Anonim
Super let at lave bærbare højttalere til Mp3/ipod
Super let at lave bærbare højttalere til Mp3/ipod

Jeg ville ikke punge masser af penge ud på bærbare højttalere.

Så det gjorde jeg ikke og lavede nogle. Disse drives af et batteri. De er utrolig lette at lave Jeg er 14 Jeg gjorde det! Som altid er jeg ikke ansvarlig, hvis det ikke virker eller går galt. Prøv det på egen risiko. Dette er let, fordi højttalerne allerede har en indbygget forstærker og kontrol. De er meget høje og meget klare. Disse kostede mig omkring £ 2 (50p for højttalerne og £ 1.50 for batteriet) Jeg havde et ekstra stik liggende. Hvad du har brug for Nogle computerhøjttalere, der drives af strømforsyningen. (Jeg fandt min på et bilstøvlesalg for 50p !!!!!!!!!!!) Elektrisk isoleringstape, eller du kunne lodde et 9 volts batteri Et 9 volts batteristik. Uanset hvilken kasse/kasse du vil lægge den i.

Trin 1: Kom godt i gang

Kom godt i gang
Kom godt i gang

Fjern alt kabinettet rundt om computerens højttalere Skær ikke kabler.

Find pakken, der konverterer spændingen fra lysnettet (240) til 12 eller hvad kredsløbet kører ved. skær kablet mellem pakken og printkortet.

Trin 2: Tilføjelse af batteristik

Tilføjelse af batteristik
Tilføjelse af batteristik

Hvor kablerne kom ud af konverteren, skal du blot tilslutte dem til batteristikket. Positiv til positiv og negativ til negativ. Du kunne lodde, men jeg viklede dem bare rundt og satte derefter tape på toppen.

Den gule ledning med det sorte tape på er ikke i brug

Trin 3: Hvor let var det

Hvor let var det
Hvor let var det

Tilføj batteriet, tænd det, og tilslut din mp3 -afspiller.

Og opret den sag du ønsker for det. Min har endnu ikke en sag, fordi jeg ikke er sikker på, om jeg vil tilslutte alle 4 højttalere. For så ville den ikke være for bærbar. Let. Eventuelle forespørgsler kontaktes, jeg vil forsøge at hjælpe. Ethvert forslag, kontakt os Held og lykke Med 2 diskanthøjttalere og 2 woofere kan det være meget højt !!:)

Anbefalede: