Indholdsfortegnelse:

Apple Ibook G3 batterireparation: 8 trin
Apple Ibook G3 batterireparation: 8 trin

Video: Apple Ibook G3 batterireparation: 8 trin

Video: Apple Ibook G3 batterireparation: 8 trin
Video: Apple iBook G3 "Clamshell" Supercapacitor & SSD Install - Retro Computer Repair 2024, Juli
Anonim
Apple Ibook G3 batterireparation
Apple Ibook G3 batterireparation

Min mac -bog fungerer fint, men batteriet ændres ikke, og strømmåleren på batteriet virker ikke.

Trin 1: Hvad kan problemet være

Hvad kan problemet være
Hvad kan problemet være

Jeg ville kontrollere, om batteriet virkelig var dødt. Jeg vidste, at der er et printkort inde, til at regulere og overvåge batteriets temperatur. Her er hvordan man åbner det og muligvis løser problemet. Jeg må fortælle dig, denne bærbare computer led af en kortsluttet ledning før dette problem. Jeg var nødt til at udskifte strømkablet, inde i computeren, mellem skærmen og strømforsyningen. Jeg havde hørt om folk på nettet, der udskiftede batterier med det samme problem. Inden du slipper batteriet ud eller bytter det fra et istandsættelsessted, skal du kigge på sikringen.

Trin 2: Hvad du får brug for

Hvad du får brug for
Hvad du får brug for

Du skal bruge en speciel skruetrækker. det ligner et Phillips-hoved, men det har kun 3 grene i stedet for 4. Det kaldes undertiden for en Tri-wing eller trigram skruetrækker. Jeg fik skruetrækkeren til et par dollars på nettet på eBay. Modellen er 360/ X50 fra yaxun slå op på eBay efter Tri-wing trigram skruetrækker

Trin 3: Fjern skruerne fra

Fjern skruerne fra
Fjern skruerne fra
Fjern skruerne fra
Fjern skruerne fra

Fjern batteriet fra den bærbare computer Fjern de 2 trefløjede skruer ved hjælp af den specielle skruetrækker, jeg nævnte før.

Trin 4: Fjern dækslet

Fjern dækslet
Fjern dækslet

Dækslet er let limet på og har nogle snaps. Træk let i det uden at bremse nogen af dem.

Trin 5: Fjern brættet

Fjern tavlen
Fjern tavlen

kontrolkortet kan delvist fjernes. ingen grund til at tage det helt

Trin 6: Find sikringen

Find sikringen
Find sikringen

Sikringen er placeret på højre bund af kortet på dette billede. Hvis du har en voltmåler, skal du sætte den på kontinuitet og se, om sikringen er sprunget. Hvis sikringen er sprunget, skal du lodde den og udskifte den til en ny. Jeg købte den hos Digikey, varenummeret er F2891CT-ND. Det er en 7V 32V hurtig typehttps://www.digikey.com

Trin 7: Sæt batteriet sammen igen

Sæt batteriet sammen igen
Sæt batteriet sammen igen

Når sikringen er udskiftet, kan du teste den ved at trykke på testknappen i bunden af batteripakken. Selvfølgelig, hvis dit batteri er helt dødt. Lysdioden tændes ikke. I så fald skal du oplade den lidt efter at have sat den sammen igen. Sæt batteriet tilbage i omvendt rækkefølge.

Trin 8: Afsluttende test

Sidste test
Sidste test

Hvis batteriet havde en sprængt sikring, var det umuligt at oplade batteriet. Når batteriet er genindført i den bærbare computer, skal det oplades igen. Lad det stå på opladning i et par timer, fjern det derefter og tryk på testknappen. Hvis du tænder for LED, er det rettet.

Anbefalede: