Indholdsfortegnelse:

Sådan aktiveres Compizfusion på Ubuntu: 5 trin
Sådan aktiveres Compizfusion på Ubuntu: 5 trin

Video: Sådan aktiveres Compizfusion på Ubuntu: 5 trin

Video: Sådan aktiveres Compizfusion på Ubuntu: 5 trin
Video: MEGA Chia GPU Farming and Plotting Guide for Linux - Gigahorse Start to Finish - 2023 2024, Juli
Anonim
Sådan aktiveres Compizfusion på Ubuntu
Sådan aktiveres Compizfusion på Ubuntu

Hej allesammen! I denne instruktør vil jeg vise dig Ubuntu -brugere, hvordan du aktiverer og bruger compiz fusion (compiz fusion er et sæt animationer til ubuntu.) Jeg bruger 9, 0.4 Jaunty

Trin 1: Først

Først
Først
Først
Først

Så først skal du gå til din systemmenu øverst, derefter til administration, derefter til den synaptiske pakkemanager. Skriv "compiz" i søgelinjen. Højreklik på alle de filer, der har navnet compiz foran sig, og marker for installation. og, ja, du ved det, installer!

Trin 2: For det andet

Sekund
Sekund

Ok, så nu, når pakkerne er færdige med at installere, skal du højreklikke på dit skrivebord og gå til fanen visuelle effekter. Vælg derefter de ekstra effekter.

Trin 3: Sidst

Sidst
Sidst
Sidst
Sidst

Ok, så nu for at gå til compiz -præferencer, skal du vælge systemmenuen øverst, derefter gå til præferencer og derefter til compiz -konfiguration. Ikonet er et vindue med en skruenøgle. (det burde være der … tror jeg)

Trin 4: SLUT

ENDE
ENDE
ENDE
ENDE
ENDE
ENDE

Så nu kan du aktivere en masse ting. For eksempel har jeg nogle skærmbilleder af skrivebordskuben og skriver ild på skærmen. Hvis jeg får en god bedømmelse, laver jeg en specifik tale om compiz og hvordan du slipper dit grafikkort løs på Ubuntu og udnyt compiz til sit fulde potentiale. nogle nøglegenveje: Roter terning: ctrl+alt+venstre klik+flyt museskrivningsfejl: shift+supernøgle (på pc'er skal denne nøgle være flagtasten til venstre på mellemrumstasten) +venstre klik+flyt mus Slet brand: shift+super+cUbn skrivebordskube: ctrl+alt+ned+venstre og højre for at gå side til side (ved normal rotation gør det samme, men uden at trykke ned)

Trin 5: TAK

TAK
TAK

Tak for at stille alle ind. Bedøm høje pls, og tjek mine andre instruktioner til ZunesGO ZUNE+WONDOWS 7 Bobert610

Anbefalede: