Indholdsfortegnelse:

TV B Gone PVC -kuffert: 6 trin
TV B Gone PVC -kuffert: 6 trin

Video: TV B Gone PVC -kuffert: 6 trin

Video: TV B Gone PVC -kuffert: 6 trin
Video: Советы и Хитрости Мастеров по Дому, Которые Действительно Помогают▶3 2024, Juni
Anonim
TV B Gone PVC -kuffert
TV B Gone PVC -kuffert
TV B Gone PVC -kuffert
TV B Gone PVC -kuffert
TV B Gone PVC -kuffert
TV B Gone PVC -kuffert

TV B Gone Kit er et sjovt og let startprojekt for folk, der lærer at lodde. Det er en lusket enhed, der kan forårsage en masse sjov og kaos ved at slukke for næsten alle fjernsyn derude.

Det eneste problem er, at når det er sat sammen, bliver alle kredsløb og ledninger udsat, som ikke ligefrem skriger "luskede" eller "sikre" (selvom det er helt sikkert), besluttede jeg at oprette en kasse til den lille enhed det er billigt og giver stor beskyttelse. Tak til joejoerowley for hans Instructable How to Make a TV B Gone Hard Case. Det gav mig ideen til denne Instructable.

Trin 1: Byg dit kit

Byg dit kit
Byg dit kit
Byg dit kit
Byg dit kit

Sættet leveres i en sølvpose, der indeholder alle de dele, du skal bruge til at oprette dit TV B Bone. Det eneste problem er DER ER INGEN INSTRUKTIONER !!!

Det er dog ok, fordi folk har løst dette problem ved at skrive dem ud på Internettet. Instruktionerne til version 1.2 er her. Du kan også få instruktioner til version 1.1 og 1.0 derfra eller på Instructables.

Trin 2: Få alle dine ting

Få alle dine ting
Få alle dine ting
Få alle dine ting
Få alle dine ting
Få alle dine ting
Få alle dine ting
Få alle dine ting
Få alle dine ting

Når du har samlet dit kit, er det på tide at beskytte det printkort mod fald og stød, det kan støde på på dine tv-jagter. Du får brug for disse ting: (1) Cirka 2,5 til 3 tommer 1-1'2 PVC-rør (2) Et Dremel -værktøj med en boremaskine, lille kværn og en stor kværn (du vil måske bruge et skæreværktøj i stedet, men jeg havde ikke et) (3) En maske til at blokere PVC -støv (jeg brugte en skimaske) (4) Beskyttelsesbriller (også for at beskytte mod PVC -støv) (5) En slags tape (jeg brugte elektrisk tape og tape) (6) A Sharpie Marker Disse emner er VALGFRIT (1) Nogle spraymaling (enhver farve) (2) En hakkesav (Hvis dit PVC -rør er længere end 3 tommer) (3) Klar akryllak (kun nødvendig til spraymaling) (jeg brugte en speciel spraymaling, så jeg brugte ikke den klare akryllak)

Trin 3: Forbered PVC

Forbered PVC
Forbered PVC
Forbered PVC
Forbered PVC

Sørg for, at du har 3 tommer PVC -rør. Sørg også for, at begge ender er ret flade og glattede med Dremel -slibemaskiner.

Tag derefter dine 3 tommer og markér et lille rektangel på en af rørets ender. Dette rektangel skal være stort nok til at tommelfingeren kan passe igennem, men lille nok til at du dækker det meste af kredsløbet. Skær eller slib firkanten, og glat derefter alle de nye kanter på din sag. BEMÆRK: Det kan være en god idé at flade "bunden" af røret, så sagen ikke ruller, når du sætter den ned på en plan overflade.

Trin 4: Mal kassen (VALGFRIT)

Mal kassen (VALGFRIT)
Mal kassen (VALGFRIT)

Hvis du vil, kan du male din taske en farve for at gøre den "smukkere".

Jeg malede min sort, så den ikke ville stikke så meget ud, men enhver farve virker. For at male det skal du bare vaske PVC, efter at du har skåret det for at sikre, at du ikke har noget støvfragment tilbage. Det kan også være en god idé at rense det med sprit for at rengøre det grundigt. Følg trinene på dåsen til maling og påfør mindst to lette lag. Hvis du skal påføre en klar acryllak, påføres også to lag. Lad det sætte sig i det mindste natten over, hvis ikke længere, og så er du klar til at komme videre.

Trin 5: Indsæt og sikre

Indsæt og sikre
Indsæt og sikre
Indsæt og sikre
Indsæt og sikre
Indsæt og sikre
Indsæt og sikre

Når malingen er tør, kan du begynde at lægge dit TV B Gone -kit i kassen.

Tag først et 2,5-3 tommer stykke gaffatape (afhængigt af rørets længde) og skær det halvt på langs. Tag derefter de to stykker og rul dem, så de danner en cirkel af tape. Placer de to cirkler i bunden af sættet, og sørg for kun at røre ved batteri og plastik, intet af metallet. Hvis du føler dig mere sikker ved hjælp af elektrisk tape, så gør det. Tag derefter hele sættet og sæt det langsomt i kassen. Det skal sidde tæt, hvilket vil gøre det lidt svært at sætte det i med tapen i bunden. Sørg for, at LED'erne er inde i PVC -røret og ikke stikker ud. Når den er i, skal du trykke den forsigtigt ned for at sikre, at den sidder godt fast i bunden. Når sættet er i, skal du muligvis lægge noget fyldstof mellem kanten af PVC -røret og TV B Gone -kittet. Rul bare lidt tape og hold dig til batteriholderen. Når du har gjort alt det, pakker du den nederste halvdel af sagen ind med elektrisk tape. Sørg for, at du ikke tildækker LED -lysene, og gå rundt et par gange for at sikre, at det er sikkert. Jeg støbte båndet i bunden for at skabe fødder, så det ikke rullede så let. Og du er færdig !!!

Trin 6: Andre ideer

Andre ideer
Andre ideer

Jeg afsluttede dette projekt, og cirka en uge efter at det var udført, tænkte jeg på nogle ting, der kunne gøres for at forbedre det.

Pak TV B væk i en isopor -cylinder (undtagen omkring knappen), og sæt det i etuiet og tape det i. Dette er kun for ekstra beskyttelse. Du kan også prøve at vedhæfte et stykke plast foran i kassen i stedet for at tape den fast, men det havde jeg ikke tålmodighed til. Du kunne lave en egentlig knap ind i slangen for at slippe af med hullet, men jeg vidste ikke rigtigt, hvor jeg skulle starte med det projekt. Tak fordi du læste min første Instructable. Sørg for at kommentere og bedømme det herunder og sende mig billeder af dine sager, enten bygge på denne instruks eller noget, du selv har lavet.

Anbefalede: