Indholdsfortegnelse:

Sådan kommer du rundt i trendmikroblokke: 4 trin
Sådan kommer du rundt i trendmikroblokke: 4 trin

Video: Sådan kommer du rundt i trendmikroblokke: 4 trin

Video: Sådan kommer du rundt i trendmikroblokke: 4 trin
Video: Tv-klip: Anne-Vibeke Rejser - London, sådan kommer du rundt i byen 2024, Juli
Anonim
Sådan kommer du rundt i trendmikroblokke
Sådan kommer du rundt i trendmikroblokke

En idiotsikker guide til at komme uden om irriterende forældreblokke. Jeg var nødt til at håndtere disse, og det vil jeg ikke have. Brug venligst diskretion i at gøre dette, da jeg ikke er ansvarlig for eventuelle konsekvenser. Dette er simpelthen for dem, der er for gamle til at have forældreblokke, men har forældre, der insisterer på at vugge deres børn og beskytte dem mod interwebs.

Trin 1: FØR DU STARTER

FØR DU STARTER
FØR DU STARTER

Du skal have en administrativ konto. HVIS DU HAR EN BEGRÆNSET KONTO, skal du følge disse instruktioner. HVIS DU HAR EN ADMINISTRATIV KONTO, skal du fortsætte til trin 2.

-Genstart din computer. -Når din computer genstarter, men før Windows starter, skal du trykke på F8 for at gå ind i SAFE MODE. -Log ind på ADMINISTRATOR -kontoen. -Gå til kontrolpanelet. -Gå til brugerkonti. -I sikker tilstand kan du som admin give din REAL -konto administrative evner. Skift din REAL -kontotype til administrativ, ikke begrænset. -Genstart din computer, normalt. -Nu, når du logger ind på din konto, skal den være administrativ. Gå nu til trin 2.

Trin 2: CTRL-ALT-SLET

CTRL-ALT-SLET
CTRL-ALT-SLET

En mands bedste ven. Brug ham. Gå til fanen "Processer", og rul ned, indtil du ser en proces kaldet "TmProxy.exe"

Trin 3: Nu til det åbenlyse trin

Nu til det åbenlyse trin
Nu til det åbenlyse trin

Slet processen med titlen "TmProxy.exe" Det vil advare dig om, at det kan forårsage ustabilitet, bla bla bla, klik på YES. Tag den metaforiske røde pille. SLET IKKE de andre TM -processer. Kun TmProxy.exe.

Trin 4: Nyd din nyfundne frihed

Nyd din nyfundne frihed
Nyd din nyfundne frihed

Nyd det. Hver gang du genstarter, bliver proxy'en imidlertid genaktiveret, så du SKAL gøre dette hver gang du genstarter. Heldigvis gør det fjernelsen af proxy upålidelig for de fleste forældre. God fornøjelse på netene, og vær sikker.

Anbefalede: