Indholdsfortegnelse:

Sikkert juletræ: 6 trin
Sikkert juletræ: 6 trin

Video: Sikkert juletræ: 6 trin

Video: Sikkert juletræ: 6 trin
Video: Hvordan reagerer børn, når man fortæller, at der ikke er råd til at holde jul? 2024, Juli
Anonim
Trygt juletræ
Trygt juletræ

Dette er det komplette startsæt fra Elegoo med en Arduino Mega.

For et par dage siden sendte Elegoo mig et kit og udfordrede mig til at bygge et juleprojekt med ham. Dette kit indeholder flere komponenter. En Arduino Mega, servoer, ultralydssensorer, fjernbetjening, RFID -læsere, blandt andre. Lad os starte projektet.

Dette projekt består af et juletræ oplyst af LED’er. Aktiveres kun, når den korrekte RFID læses. Når du aktiverer, starter LED'erne, og LCD -displayet viser, hvor mange dage der er tilbage til jul.

Tilbehør:

ELEGOO Mega 2560 Det mest komplette startsæt, der er kompatibelt med Arduino IDE

Trin 1: Prototype

Prototype
Prototype
Prototype
Prototype
Prototype
Prototype

Det første trin er at oprette prototypen. Til dette vil vi bruge Arduino, RFID -læseren, nogle LED'er, jumperkabler, LCD'et, et potentiometer og RTC -uret. I sættet sender Elegoo en cd indeholdende beskrivelsen af hver komponent samt forbindelsesdiagrammer.

Trin 2: Kode

Kode
Kode

Så er det tid til at oprette koden. Til dette vender vi os til cd'en igen. Ud over diagrammerne sendes også kodeeksempler til at sætte komponenterne i drift på cd'en. Al koden kan findes på min GitHub -konto.

Efter at have afsluttet koden skal vi uploade den til Arduino. Vi udfører denne proces ved hjælp af USB -kablet.

Trin 3: Test

Prøve
Prøve

Derefter udførte vi vores første test. I vores projekt læser RFID -sengen kortet. Hvis det er det korrekte kort, starter systemet. Ellers forbliver den slukket.

Trin 4: 3D -udskrivning

3D -udskrivning
3D -udskrivning

Så har vi brug for basen til at huse komponenterne. Dette gøres ved hjælp af en 3D -printer.

Trin 5: Montering

montage
montage
montage
montage

Efter at have gjort basen klar skal vi sætte alle komponenterne på plads. Vi startede processen med LED’erne efter de andre komponenter. For at rette dem på plads bruger vi varm lim. Dette giver os mulighed for at reparere komponenterne på plads, men hvis det er nødvendigt at udskifte dem, kan vi gøre det let.

Derefter skal vi forbinde alle komponenterne sammen. Lysdiodernes negative stifter er alle forbundet med hinanden. De positive stifter er grupperet efter deres farve.

De resterende komponenter er sammenkoblet ved hjælp af jumperkabler og protoboards. Jeg bruger to små protoboards af pladsmæssige årsager, men sættet indeholder et fuldt protoboard og et lille.

Trin 6: Endeligt resultat

Endeligt resultat
Endeligt resultat
Endeligt resultat
Endeligt resultat

Endelig vil vi se projektet i aktion. Jeg driver Arduino med transformeren inkluderet i sættet.

Arduino er en meget alsidig platform. Det kan drives af USB eller via en transformer mellem 7v og 12v.

Dette er et sjovt projekt at bygge. Det kan være større eller mindre, med mere eller mindre lysdioder eller med en anden type oplåsningssystem

Anbefalede: