Indholdsfortegnelse:

Laserskydespil (Star Wars): 5 trin
Laserskydespil (Star Wars): 5 trin

Video: Laserskydespil (Star Wars): 5 trin

Video: Laserskydespil (Star Wars): 5 trin
Video: Sıcacık Lavaş ile Acılı Ezmeli Et Dürüm Hazırladım ! 2024, Juli
Anonim
Image
Image

I denne artikel vil jeg dele et arduino -baseret star wars -projekt, som du kan lave på et budget. Dette projekt er et laserskydespil, der passer dig som hjemmelavet produkt. Dette projekt består af 2 delprojekter: at lave blaster fra pap og bygge målbrættet. Jeg bruger optagelsesmodul til blaster lydeffekt, og alle målkort har fotoresistorer og servomotorer.

Trin 1: Påkrævet hardware og materialer

Arduino Uno + USB -kabel:

9v batteri:

Knap:

Jumper ledninger:

Male DC Barrel Jack Adapter til Arduino

Micro Servo 9g

9v batteriklipsstik

Pap

Optagelsesmodul

Red Dot Laser Pointer

AA batterier

4 x 1,5 V AA batteriholder

3 x 1,5 V AA batteriholder

LCD -modul

10k Ohm modstand

LDR

Male Header Pins

Naturlige træhåndværkspinde

Varm limpistol

Loddejern Kit

Trin 2: Lav blaster

At lave Blaster
At lave Blaster
At lave Blaster
At lave Blaster

Glie-44 var en blasterpistol, der blev båret af mange modstandsmedlemmer i Star Wars-filmen, herunder general Leia Organa og piloten Poe Dameron. Jeg lavede denne blaster ved hjælp af billede fra google søgning. Udskriv billedet på papir, for at spore hoveddelen og detaljerne på pap. Klip billedet ud med en saks. Når det er gjort, skal du spore det på pap.

Jeg brugte optagelsesmodul til blaster lydeffekt. Ved at trykke på optageknappen på modulet og samtidig spille star wars blaster lydeffekt på min telefon, kunne jeg indlæse lyden på modulet. Derefter skal al elektronik samles i henhold til ledningsdiagram. Sæt elektronikken i blasteren, når der trykkes på den øjeblikkelige kontakt, skyder pistolen en puls med rødt LED -lys, og en blasterlyd udløses.

Trin 3: Forbered målene

Forbered målene
Forbered målene
Forbered målene
Forbered målene
Forbered målene
Forbered målene

Jeg brugte Palpatine image og Red stormtroopers billeder som mål. Jeg fik billeder fra google søgning og printede derefter billederne på et stykke papir. Du kan klippe billederne ud og klæbe det på karton med lim. Hvert mål har fotoresistor, og hver af dem har brug for et hul, der gør det muligt at indsætte sensoren. Mål skal servoer fastgøres til siden (lim klarer sig fint). Jeg tilføjede også LCD -display for at vise score og timer.

Trin 4: Progam Arduino

Det er tid til at programmere arduinoen og teste den.

Download koden og overfør den til Arduino. Glem ikke at installere LCD -bibliotek og servobibliotek.

Kode

Trin 5: God fornøjelse

Hav det sjovt
Hav det sjovt

Prøv at rette blaster mod fotoresistor, skyde fotoresistor udløser servo og målbræt falder fladt. Hvis du skyder Palpatine, får du 5 point. Hvis du skyder Red Stormtroopers, får du kun 1 point. Du kan også ændre ting i arduino -programmet. Hvis du stadig har problemer, så lad mig det vide i kommentarerne, og jeg kan muligvis hjælpe dig. HUSK, IKKE PUNKT LASER I NOGENS ØJNE!

Anbefalede: