Indholdsfortegnelse:

Led Reactie Spel Met LCD -tastaturskærm: 4 trin
Led Reactie Spel Met LCD -tastaturskærm: 4 trin

Video: Led Reactie Spel Met LCD -tastaturskærm: 4 trin

Video: Led Reactie Spel Met LCD -tastaturskærm: 4 trin
Video: Обзор мини-LED телевизора Sony X95L | Лучший ЖК-телевизор? 2024, Juli
Anonim
Led Reactie Spel Met LCD -tastaturskærm
Led Reactie Spel Met LCD -tastaturskærm

En leuk spelletje gøre for skolen med en arduino? Klinkt leuk! Du skal først have en idé til et spil. Jeg kan kun bruge den til at oplyse, hvor hurtigt du skal trykke på en knap, hvis den giver let. Så jeg kunne kigge på internettet og finde et projekt, hvor det blev lavet. Som du vil have den version, kan du gå til: https://www.gadgetronicx.com/reflex-test-game-using-arduino/. Men jeg kan ikke lære noget om projektet, men jeg kan ikke sige noget om det. Jeg var meget interesseret i lcd -skærmen, hvor jeg havde regnet for denne opgave, men jeg kunne ikke arbejde så godt. Om det kan bruges til at lave en LCD -tastatur, kan jeg ikke sætte det direkte på arduino. Efter et par uger kan jeg finde ud af, hvordan alt fungerer, hvis det lyder, om det kan bruges til at gøre det. I denne instruerbare del kan jeg også udføre, hvordan det kan spilles.

Forbrugsvarer

  1. Arduino Uno
  2. LCD -tastaturskærm (D1 ROBOT)
  3. 10 standardkabler
  4. 4 LED lamper
  5. 10k ohm weerstandje
  6. 4 100 ohm weerstandjes
  7. 4 Drukknoppen

Trin 1: Lcd -tastaturskærm

Lcd -tastaturskærm
Lcd -tastaturskærm
Lcd -tastaturskærm
Lcd -tastaturskærm

Dette er det makkelijkste deel. Skjoldet skal være i stand til at se, at pins kan finde de rigtige steder, og det er praktisk muligt at se de analoge pins. Vigtig information om, at vi ikke kan se, hvilke digitale pins der er tilgængelige. Vi kan allerede tilbyde de bedste oplysninger 13-12-11-3-2-2-1-0. Ved mit skjold er pin 12 ikke tilgængelig, derfor er grunden ikke tydelig. Jeg kan også bruge de skjold, der gør, at trådene kan bruges. Pin 1 og 2 kan ikke bruges til input, kun som output.

Trin 2: Det LED Spel

Het LED Spel
Het LED Spel
Het LED Spel
Het LED Spel

Skakningen er en kopi af fotoet, så hvad jeg kan gøre, er en opfattelse, hvad der er særligt sket i skakering. Koden kan ikke bruges i de følgende trin, men jeg kan ikke bruge den. Når programmet starter med at knytte en ledning 3 gange, hvor spillet starter. Tidspunkter, hvor spillet skal følge en bestemt volgorde. Dette bliver registreret for en rækkefølge, der bestemmer, hvilken pin en signatur kan indeholde. Hvis du ikke gør det, forbliver lampen på grund af, at strømmen og jorden kan bruges, hvis du også har en knap, der kan bruges til at indtaste indgangen. Hierdoor udløser en afbrydelse, der kan variere for punkter +1 gør.

Trin 3: Alles Samen Doen

Alles Samen Doen
Alles Samen Doen

Først skal det spilles til arduino med skjoldet verbonnen. Det er ikke bare svært at bruge foto til at bruge kode. Hvad der endelig blev tilføjet til spillet er følgende:

Den 3 gange knipning bliver "GO!" udgivet til at give mig, at spillet er begyndt. Jeg kan ikke angive, at spillet har mange punkter, du har også følgende: "Punkter: (antal punkter ifølge variable punkter)". Hvis du har en specifik (men mulig) antal punkter, der kan overskrides, er der en meddelelse, der siger "YOU WON !!!".

Trin 4: Einde

Som du har de næste trin, er du blevet færdig! Et enkelt simpelt spil med en LCD -skærm. Det kan endda være alt, hvad der er muligt, fordi jeg ikke kan finde oplysninger om skjoldet. Jeg hoop, at dette projekt kunne bruges til at starte med arduino, og at du endda har haft spillet.

Mange plezier met make!

Anbefalede: