Indholdsfortegnelse:

CocktailMaker: 4 trin
CocktailMaker: 4 trin

Video: CocktailMaker: 4 trin

Video: CocktailMaker: 4 trin
Video: How To Mix Every Cocktail | Method Mastery | Epicurious 2024, Juli
Anonim
CocktailMaker
CocktailMaker

CocktailMaker er navnet på mit projekt, funktionen kan allerede udledes af navnet.

Målet er at lave den cocktail, du vælger på et selvoprettet websted. På webstedet kan du finde hvilke cocktails der kan laves, cocktails historie (hvor mange der blev lavet). Maskinen selv producerer drevet af pumper den cocktail, du valgte på stedet. Med en temperatursensor kan du se temperaturen inde i maskinen på et display. Ultralydssensoren bruges til at registrere, om der er et glas. Uden et glas kan du ikke producere cocktailen. Den sidste sensor er kraftfølende modstand, der bruges til at måle væsken i flasken. Når der er en fejl, slukker summeren, og fejlkoden vises på displayet.

Forbrugsvarer

Mikrokontrollere

Hindbær Pi

Sensorer og aktuatorer

  • HCSR04 (ultralydssensor)
  • Force squary modstand
  • DS18B20 (temperatursensor)
  • LCD20x4 -I2C (Display)
  • Pumpe (24V)
  • Summer (3V3)

Sag

  • Drikkekasse
  • Plexiglas
  • Metalhus (RPI, brødbrætter …)
  • Lim
  • Ledninger

Trin 1: Installation af Raspberry Pi

Installation af Raspberry Pi
Installation af Raspberry Pi

Inden vi kan starte på vores projekt, skal vi installere og programmere vores Raspberry Pi.

  1. Installer IMG. fil på SD -kortet (16 GB>).
  2. Sæt SD -kortet i Pi.
  3. Installer Putty (SSH) og tilslut med 169.254.10.1.

Nu begynder vi at programmere vores Raspberry Pi.

  1. Opsætning af dit hjemmenetværk, brug denne kommando til at indstille det på din Pi: wpa_passphrase "YourNetwork" "YourSSID" >> /etc/wpa_supplicant/wpa_supplicant.conf. Genstart din Pi, og skriv ifconfig. Hvis alt er i orden, vil du se en IP -adresse.
  2. Efter det skal du ændre din adgangskode. Hver standard pi har samme adgangskode og brugernavn, og det gør det let for hackere at invadere Pi. Du kan gøre det ved at skrive kommandoen passwd.
  3. Installer følgende pakker, som vi har brug for til fremtidige ting: sudo apt install apache2 -y, sudo apt install php libapache2-mod-php -y, sudo apt install mariadb-server mariadb-client -y, sudo apt install php-mysql -y, sudo systemctl genstart apache2.service, sudo apt installer phpmyadmin -y.
  4. Nu skal vi installere biblioteker. Vi bruger pip3-kommandoen: pip3 installer mysql-connector-python, pip3 installer kolbe-socketio, pip3 installerer kolbe-cors, pip3 installerer geventpip3 installerer gevent-websocket.
  5. Som et sidste trin satte vi vores Pi aktiveret til en ledning, spi og i2C. Brug følgende kommando til at indtaste konfigurationsfilen: sudo raspi-config.
  6. Når du er i filen, skal du gå til grænsefladeindstillinger og indtaste.
  7. Du ser muligheder, som du kan deaktivere eller aktivere, Vi skal aktivere one-wire, spi og i2C.
  8. Genstart

Trin 2: Gør tingene klar

Gør tingene klar
Gør tingene klar

Nu er alt sat på vores Raspberry Pi, vi går videre til kredsløbet. Den bedste mulighed for at starte er at tage alt trin for trin, men først skal vi indstille vores SSH -forbindelse til Visual Studio. Dette link forklarer, hvordan du gør det:

  1. Tilslut Pi til kredsløbet.
  2. Integrer temperaturen i kredsløbet.
  3. Test kredsløbet.
  4. Integrer HC SR04 i kredsløbet.
  5. Test kredsløbet.

Trin 3: Database

Database
Database
Database
Database

Efter test af komponenterne opretter vi en database til lagring af data. Først skal vi oprette forbindelse via SSH. Dette link viser, hvordan vi gør dette: https://dev.mysql.com/doc/workbench/en/wb-mysql-co…. Når du har forbindelse, kan du begynde at lave tabeller og tilføje kolonner, eller du kan importere data ved hjælp af "Dataimport". Denne fil indeholder alle data og strukturer.

Trin 4: Case

Sag
Sag
Sag
Sag
Sag
Sag

Som sidste trin skal du gøre dit produkt attraktivt. Jeg brugte 3 kabler til 12 forbindelser i stedet for 36 løse ledninger, og alt er gemt i en kasse. Derefter brugte jeg en drikkekasse, og jeg sprøjtede den med maling for at få den til at se ny og frisk ud. Indvendigt afkøles flaskerne af en ventilator oven på drikkekassen. Jeg brugte også lysdioder for at få det til at se farverigt ud.

Anbefalede: