Indholdsfortegnelse:

Programmerbar sikkerhedslås ved hjælp af Arduino: 4 trin
Programmerbar sikkerhedslås ved hjælp af Arduino: 4 trin

Video: Programmerbar sikkerhedslås ved hjælp af Arduino: 4 trin

Video: Programmerbar sikkerhedslås ved hjælp af Arduino: 4 trin
Video: Bilyveri ved hjælp af ny teknik 2024, Juli
Anonim
Programmerbar sikkerhedslås ved hjælp af Arduino
Programmerbar sikkerhedslås ved hjælp af Arduino

Dette er min første blog her. Jeg præsenterer her en Arduino -baseret programmerbar sikkerhedslås (PSL) til låsning af elektroniske apparater. PSL -kredsløbet bruges til at tænde/aktivere/låse et AC/DC -apparat op på ekstern strømforsyning, baseret på adgangskoder. Apparatet kan kun låses op, hvis den korrekte adgangskode er indtastet. - Den numeriske adgangskode kan være af enhver længde efter eget valg (maks. Længde 15). Indledende adgangskode er programmeret i EEPROM af UNO.- Adgangskode programmerbar via SMS fra et unikt autoriseret nummer. Det autoriserede nummer er også oprindeligt programmeret i EEPROM.- SMS-kommandoer, advarsler, maksimalt 3 forkerte forsøg, Nødfrysningstilstand for øget sikkerhed.- Udvikler: Mitu Raj

Forbrugsvarer

Arduino UNO, GSM-900-modul, LCD, lysdioder, tastatur, jumperkabler, brødbræt/print.

Trin 1: Komponenter påkrævet

1) Arduino UNO2) SIM 900A GSM -modul3) 4x4 matrix -tastatur4) 5V relæmodul5) 16x2 LCD -display

Trin 2: Kredsløbstilslutning

Kredsløbstilslutning
Kredsløbstilslutning

1) 4 x 4 tastaturstifter 1-8 er forbundet til D2-D9 ben på Arduino. Hvis du får et forkert svar fra tastaturet, kan det være fordi du tilsluttede det i omvendt rækkefølge. Bemærk dette. 2) SIM 900A GSM -modulets RX og TX er forbundet til henholdsvis D11, D10. Vi bruger disse stifter som seriel software. GND for GSM er forbundet til Arduino GND.3) Brug 9V 2A adapter som strømforsyning til GSM -modul. 2A foretrækkes frem for 1A -mærket adapter. Det samme kan også bruges til at drive Arduino. Dit ønske. 4) 5V -relæmodulet er forbundet til D12 -pin. og "Optaget" status -LED. Vælg relæet med omhu (generelt i stand til at skifte 24V DC/ 240V AC 5A -rating).5) Interface LCD -displayet som vist i kredsløbsdiagrammet. Du er klar til at gå !!! Bemærk: LED'en i 13. pin er tilsluttet omvendt måde i kredsløbsdiagrammet. Tilslut venligst det positive af Led til Vcc på arduinoen og det negative til D13 via modstanden. Tilslut også de analoge ben til LCD i omvendt rækkefølge til det i kredsløbsdiagrammet.

Bemærk: Telefonnummeret er i alt 12 cifre i min kode, inklusive landekode … Hvis det er forskelligt, skal du ændre i koden i overensstemmelse hermed efter at have forstået koden.

Trin 3: Noter

Noter
Noter

Implementér individuel tastatur -test, GSM -test og testbænk i Arduino, før du går videre til den komplette implementering af kredsløbet (gå også igennem retningslinjer i hovedkodemappen). De nødvendige filer og instruktioner er vedhæftet dette. Sørg også for, at din Arduino IDE indeholder tastatur.h, softwareserial.h biblioteker. Link til mit papir:

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig: Mitu Raj

følg mig:

mail: [email protected]

Anbefalede: