Indholdsfortegnelse:

Gør en gammel HP bærbar computer nyttig: 5 trin
Gør en gammel HP bærbar computer nyttig: 5 trin

Video: Gør en gammel HP bærbar computer nyttig: 5 trin

Video: Gør en gammel HP bærbar computer nyttig: 5 trin
Video: Как превратить старый ноутбук в ноутбук Raspbian 2024, Juli
Anonim
Gør en gammel HP bærbar computer nyttig!
Gør en gammel HP bærbar computer nyttig!

Hej hej, Tak fordi du besøgte min Instructable! I den viser jeg dig, hvordan du gør en gammel bærbar computer nyttig! I denne vejledning bruger jeg den gamle HP Compaq nx7400 bærbar computer med Intel Centrino Duo -processor. Det er baseret på Windows XP. Så lad os gå!

Trin 1: Demontering og rengøring

Demontering og rengøring
Demontering og rengøring

Til det første trin skal du skille den bærbare computer ad! For dem, der ikke ved, hvad det er, er demontering at få en bærbar computer til dele, for at få tingene lettere! Du skal bruge nogle skruetrækkere. Når du slutter, skal du rense nogle ting. For det første skærmen. Til det skal du bruge alkohol og en klud. Du skal være meget forsigtig, for i skærmens vinkler er elektronik placeret. Læg ikke for meget væske på, eller du kan skade skærmen! Når du gør det, skal du åbne midten af den bærbare computer og rengøre komponenterne med de samme ting som før. Men du skal stadig være forsigtig! Nu til det næste trin.

Trin 2: Udskiftning af RAM

Udskiftning af RAM
Udskiftning af RAM

RAM'en er tilfældig adgangshukommelse. Det er meget vigtigt i hver computer eller bærbar computer. Denne bærbare computer har to 512 MB RAM -knogler. Det har kun 1 GB RAM, hvilket betyder, at det er meget svagt. I dette trin erstatter vi det. Dette er trinene: Trin 1: Køb nye RAM -knogler. Du kan købe dem fra Internettet eller fra computerbutikken. I denne vejledning køber jeg to 2 GB RAM -knogler til bærbare computere. Trin 2: Udskiftning! Udskiftning er meget let. Du skal bare åbne sagen og udskifte den, og det er gjort! Og det næste trin er…

Trin 3: Valgfrit: Udskiftning af CPU

Valgfrit: Udskiftning af CPU
Valgfrit: Udskiftning af CPU

(Dette trin er valgfrit). Hvis du vil, kan du udskifte din CPU (processor) i din bærbare computer. Men hvis CPU'en er limet til bundkortet, kan du ikke gøre det! Men hvis du ikke gør det, er her trinene! 1. Køb den CPU. CPU'en skal være kompatibel med bundkortet. 2. Placer den! Lås stikket op, og udskift CPU'erne. Og du er færdig! Og det næste trin!

Trin 4: OS

OS
OS

Nu, det sidste. OS. For den HP -bærbare computer kan der ikke være så stort et operativsystem, som Windows 10. Ubuntu, Lubuntu er den bedste løsning. Følg disse trin for at installere det operativsystem: 1. Start fra installation. Du kan optage fra USB eller CD.2. Vælg Sprog, og følg trinene. Følg bare trinene på pc'en. Og hvis du installerer det, er det gjort!

Trin 5: Slutningen

Slutningen
Slutningen

Du er færdig! Den bærbare computer er komplet! Tillykke! Hav en dejlig dag med at bruge det, og stem venligst på mig i skraldespanden til skat!

Anbefalede: