Indholdsfortegnelse:

RFID -BASERET MÆSSESYSTEM VED BRUG AF ARDUINO OG GSM: 5 trin
RFID -BASERET MÆSSESYSTEM VED BRUG AF ARDUINO OG GSM: 5 trin

Video: RFID -BASERET MÆSSESYSTEM VED BRUG AF ARDUINO OG GSM: 5 trin

Video: RFID -BASERET MÆSSESYSTEM VED BRUG AF ARDUINO OG GSM: 5 trin
Video: NFC и RFID? Подробный разбор. 2024, Juli
Anonim
Image
Image

Dette projekt bruger RFID -teknologi til at notere hver elev, der kommer ind i klasseværelset, og også til at beregne tiden i klassen. I dette foreslåede system er hver elev tildelt et RFID -mærke. Processen for deltagelse kan udføres ved at placere kortet i nærheden af RFID -læseren og ikke kun dette, men vi har introduceret nogle flere funktioner i dette projekt.

Trin 1: HVAD ER RFID?

Kredsløbsdiagram og kode
Kredsløbsdiagram og kode

Udtrykket RFID (radiofrekvensidentifikation) er en type elektronisk enhed, der indeholder en lille antenne og en chip. Denne enhed bruges til at overføre oplysninger som personer, dyr, bøger eller andre ting mellem læser og RFID -mærke ved hjælp af radiofrekvente elektromagnetiske felter. Det er i stand til at bære 2k bytes data. Der findes forskellige slags RFID -systemer på markedet, som består af en antenne, en transponder og en transceiver. Nogle typer tags kan være placeret tæt på RFID -læseren, og nogle tags kan være placeret langt fra læseren. Driftsfrekvensområderne for disse enheder omfatter hovedsageligt lave, mellem og høje områder. Lavfrekvensområdet er fra 30 kHz til 500 kHz, mellemfrekvensområdet er fra 900 kHz til 1500 kHz og højfrekvent område er 2,4 kHz til 2,5 kHz.

RFID (radiofrekvensidentifikation) er designet til at fungere som formålet med stregkodescanner eller en magnetstrimmel på bagsiden af ATM -kortet. Det skaber en unik identifikator for det objekt, og ligesom en stregkode eller magnetstrimmel skal det scannes for at få oplysningerne RFID skal scannes for at hente oplysningerne.

Hvordan fungerer RFID?

RFID tilhører en gruppe teknologier, der kaldes Automatic Identification and Data Capture (AIDC). AIDC -metoder identificerer automatisk objekter, indsamler data om dem og indtaster disse data direkte i computersystemer med ringe eller ingen menneskelig indgriben. RFID -metoder anvender radiobølger til at opnå dette. På et enkelt niveau består RFID -systemer af tre komponenter: et RFID -tag eller smart label, en RFID -læser og en antenne. RFID -tags indeholder et integreret kredsløb og en antenne, som bruges til at overføre data til RFID -læseren (også kaldet en interrogator). Læseren konverterer derefter radiobølgerne til en mere anvendelig form for data. Information indsamlet fra mærkerne overføres derefter via en kommunikationsgrænseflade til et værtscomputersystem, hvor dataene kan lagres i en database og analyseres på et senere tidspunkt.

Trin 2: KOMPONENTER

ARDUINO

amzn.to/2Ukaif3

2. MFRC 522 RFID -KORTLÆSER

amzn.to/2WjWsLi

3. SIM900A MINI GSM MODUL ELLER A6 GSM MODUL

amzn.to/2Wmsczp

amzn.to/2WcTdVY

BEMÆRK: DU KAN KØBE DET FRA LINKS GIVET NEDEN FOR HVERE PRODUKT.

Trin 3: CIRCUIT DIAGRAM og kode

Kredsløbsdiagram og kode
Kredsløbsdiagram og kode

RFID forbindes ved hjælp af SPI -kommunikation, og GSM tilsluttes ved hjælp af seriel kommunikation. Sørg for at forsyne GSM -modulet med 1A ekstern strømforsyning.

Koden kan downloades her:

Trin 4: ARBEJD AF PROJEKT

ARBEJD AF PROJEKT
ARBEJD AF PROJEKT
ARBEJDE AF PROJEKT
ARBEJDE AF PROJEKT

I dette projekt har vi brugt RFID -læser, RFID -tags, Arduino UNO, en lokal database og C#. Brugergrænsefladen oprettes på C#, og på den første side har vi givet fire muligheder, dvs. Login, Student, om en exit. Login -indstillingen er til forvaltning, hvorfra du kan logge ind og få adgang til dataene ved at angive loginoplysninger, dvs. brugernavn og adgangskode. I indstillingen Student, der altid åbnes, åbnes brugergrænsefladen altid, og når eleven scanner sit kort, vil fremmødet blive markeret og blive gemt i databasen med tid, og tidstabellen vil blive vist der. I afsnittet Om er der detaljer om projektet, og ved at klikke på exit -knappen kan du afslutte applikationen. Ved at logge på kan ledelsen uploade data, mærker, tildeling og gebyrmeddelelse og kan se de samme data kan søge i dataene. Opgaven og gebyrmeddelelsen vil blive sendt på mail. Vi har oprettet et separat vindue til alt, og din pc skal være forbundet med internettet og RFID, mens du bruger applikationen, da applikationen ikke er tilgængelig, før den serielle port er åben eller i enkle ord, indtil Arduino ikke er tilsluttet. Som vi har nævnt ovenfor, at hvert RFID -tag har et unikt nummer, så når en elev scanner sit kort, sendes RFID -tagnummeret til databasen, og det unikke tagnummer vil være hver enkelt elevs identitet.

Du bliver nødt til at gemme dataene fra eleven, dvs. hans navn osv., Før du tillader ham at markere fremmøde.

Trin 5: KONKLUSION ELLER SLUTBEMÆRKNINGER

Dette projekt vil hjælpe ethvert institut med at administrere deres data, og dette kan gøres bedre ved at tilføje nogle nye muligheder og komponenter, som f.eks. At du kan tilføje GSM og sende sms til forælderen til eleven, når han / hun kort scannes for fremmøde, og du kan evt. tilføj mange andre ting. Du kan tilføje tastatur og kan bede om adgangskoden, når kortet scannes, og du kan tilføje de separate vinduer for hver elev, og du kan tillade dem at se det vindue. Du kan vise resultaterne eller dataene på LCD -skærmen for bedre præsentation.

Abonner os venligst på youtube: www.youtube.com/c/highvoltages

Facebook: www.facebook.com/highvoltagestech

Instagram: www.instagram.com/highvoltagestech

Anbefalede: