Indholdsfortegnelse:

Computer ekstern køler: 3 trin
Computer ekstern køler: 3 trin

Video: Computer ekstern køler: 3 trin

Video: Computer ekstern køler: 3 trin
Video: Внутри вашего компьютера — Беттина Бэйр 2024, September
Anonim
Computer ekstern køler
Computer ekstern køler

Ideen om dette projekt kom, da jeg spillede Far Cry 5 på min computer, da jeg tog hovedtelefonerne af for at høre brølet fra ventilatorerne afkøle computeren, jeg følte bag computeren og var chokeret over, hvor utrolig varm computeren og området var bag det var, på dette tidspunkt sad varm luft bag computeren, jeg tænkte på, hvordan jeg kunne få luften til at bevæge sig ud bag computeren, mens jeg ikke lavede for meget støj. Så jeg kom med en plan om mere eller mindre at fange luften i en kasse bag computeren og få den til at blive udstødt af en enkelt blæser, der holdes i computeren. Billedet (vist ovenfor) viser computeren med skabelsen bag, normalt ville kassen være på hovedet.

Trin 1: Designet

Designet
Designet
Designet
Designet

Designet var ret simpelt, for at boksen kunne sidde sikkert bag på computeren lavede jeg en firkantet hul på 17 x 2,5 tommer bag i boksen for at få computeren til at låse sig sammen med boksen, jeg fik måling ved at måle computerne stak en del ud, som kunne betragtes som en ulempe ved denne computer, men en plus side i dette tilfælde. (computer vist ovenfor) Jeg lavede delfilen med forskellige huller i siden af kassen for at give luftstrøm ud af siderne og nogle stilpunkter.

Trin 2: Montering

montage
montage
montage
montage

Hvad angår montering, brugte jeg trælim til at fastgøre de forskellige træstykker sammen, men hvis jeg skulle gøre dette igen, ville jeg lave sammenføjede faner for at gøre det lidt lettere at sætte sammen. Ventilatoren blev sat på med skruer, der ville fastgøre den til træet (hvilket viste sig at være en meget vanskelig opgave). Hvis du laver cad -filen til sidestykkerne, skal du lave et større hul, som du kan bruge til at føre ledningen igennem til at drive denne ventilator. Du kan også lave et hul i bagsiden til ledningen, hvis du er bekymret for æstetik, men hvis du lægger dette bag din computer, er du tydeligvis ikke bekymret for æstetik.

Trin 3: Test

Prøve
Prøve
Prøve
Prøve

Jeg samlede kassen og fastgjorde computeren løst til den og spillede endnu en omgang Far Cry, boksen blev meget varm og udstrålede en "lejrbål lugt" rundt i rummet, men gjorde det arbejde, den skulle, som forhindrede luft i at sidde bag computeren, hvis jeg skulle gøre dette igen, ville jeg bruge bedre fans, fordi den skæve ventilator, jeg brugte. Ikke at jeg var bekymret for, at det så slemt ud, men træet så ikke godt ud mod metal og sort på computeren. RGB -fans ville også være seje.

Anbefalede: