Indholdsfortegnelse:

Arduino bil (koncept): 4 trin
Arduino bil (koncept): 4 trin

Video: Arduino bil (koncept): 4 trin

Video: Arduino bil (koncept): 4 trin
Video: Кодовый электронный замок своими руками Arduino 2024, Juli
Anonim
Arduino bil (koncept)
Arduino bil (koncept)

Jeg kan få en Arduino auto til at styre Bluetooth med en mobil app. Med denne app kan du bruge motorerne til at bruge. Du kan angive mængder, han skal bruge til at få adgang til den app, der kan bruges til at give ham, hvordan jeg skal bruge den. Jeg kan også bruge denne opgradering til at bruge min Arduio. Når jeg tænkte, kunne jeg ikke se, at jeg bare kunne gøre alt, hvad jeg kunne og kan beskrive over Arduino. Hierna heb jeg alles genoteerd in mijn schrift and daar alles verder uitgewerkt. Jeg har her brug for: 2x Arduino motor1x Bluetooth modul1x Arduino1x Servo moter4x WielenCasing for the auto zelfDe kode, hvor jeg kan skrive mig selv, men fordi jeg tidligere har haft disse dele, vil det ikke være muligt for os at arbejde videre.

Trin 1: Fremskridt

Fremskridt
Fremskridt

Efter min første blogpost kan jeg ikke længere udvikle mit produkt.

Jeg kan også bruge en anden model til at udskrive lasere, så den kan ikke bruges.

Han er nu 15cmx7.5xmx5cm

Jeg kan ikke bruge verandaen med et andet materiale.

Jeg vil ikke bare have et klæb til de bagkant, fordi jeg kan placere en arduino, og det er bekymret, at der er en god forståelse, der er sikkert.

Jeg fik denne første gang, da jeg gjorde fejl i forbindelse med de trafikmæssige forhold, der gjorde, at tingene ikke kunne blive glade.

Jeg havde ting, der kunne bruges til at bruge de nødvendige oplysninger.

Jeg havde også ingen konto, da jeg kunne holde mig til, at jeg ville placere en modelplade, der også kunne bruges til automatisk at kortere, da triplex al 3 mm skulle være en stor del af en stak.

Trin 2: Het Onderstel

Het Onderstel
Het Onderstel
Het Onderstel
Het Onderstel

Start med projektet, men jeg ved ikke, hvad jeg også vil gøre. Jeg kunne stadig få mig i min hoved, men jeg fik ikke en idé. Jeg fandt på ideen, da jeg kunne vælge min tekniske lego, da jeg fik ideen om den tekniske lego at lave. Der er mange forskellige ting, jeg kan finde i et geod design, hvor jeg kan finde min kabine. Hvis jeg vil have de bedste pladser, kan jeg godt finde ud af, hvad der kan bruges til en lille patform, der kan bruges til alt, hvad der er stort til steder.

Trin 3: Arduino Onderdelen En 3d Printen

Arduino Onderdelen En 3d Printen
Arduino Onderdelen En 3d Printen
Arduino Onderdelen En 3d Printen
Arduino Onderdelen En 3d Printen

For at lave en auto kan jeg lave lamper. Jeg gør, at der er en knap til den bagkant af kabinen, og da vil lampen komme til og ud. Jeg kan alt sammen se sammen, så jeg kan alt fra mig kende, og der er ikke noget brødbræt mellem, der kun skal bruges, men plads i. Dør alt via arduino, der kan løbe, så jeg kan få meget plads.

(foto) (foto) Jeg har alle pins lavet i den tekniske lego, og derfor kan jeg alt sammen placere hinanden fra den tekniske lego. Jeg har flere muligheder for at udskrive, hvorfor vi skal bekymre mig om, at jeg har en god løsning. Na wat proberen had ik sluttelijk de good afmetingen. Hvis jeg vil have denne, skal jeg først og fremmest bruge én gang til 3D -udskrivning, og det er ikke kun en god idé at udskrive printeren. Jeg kan hver eneste pin stykke til stykke skrive ud.

(foto pins)

Trin 4: Afronding

Afronding
Afronding
Afronding
Afronding

Nu har jeg alle dele haft pladser til alt og alt fungerer nu prima. Jeg kan kun se, at ovenstående ikke er angivet, så alle kan præsentere, at alle kan se, hvordan de ser ud. Jeg har brug for mig, at jeg skal have plads, så jeg kan være sammen med mig og en kabel, der kan forbindes. Jammer er nok, at min ideel ikke lyder, jeg bare har brug for tid til at gøre alt dette. Misschien er en ide, som jeg senere kan udtage. Nu har jeg valgt, at jeg ikke kan tilbyde mig mit eindprodukt, og jeg kan finde ud af, at det var bedre at købe. Men jeg vil blive ved med, at jeg nu kan lære, om de kan bruges til 3D -print. Dette var også mit eindoel med dit valg, da jeg kunne lære alt dette. Jeg kan lære mange forskellige ting at falde med 3D -udskrivning, så virker dette, og hvad det bedste er til alt. Jeg kunne lære, at du bedre en enkelt ting, der kan gøre det, og 6 gerne vil have, at kvaliteten af hælen er meget høj.

Anbefalede: