Indholdsfortegnelse:

Bas, diskant og volumen USB -controller med tastatur -LED'er: 6 trin (med billeder)
Bas, diskant og volumen USB -controller med tastatur -LED'er: 6 trin (med billeder)

Video: Bas, diskant og volumen USB -controller med tastatur -LED'er: 6 trin (med billeder)

Video: Bas, diskant og volumen USB -controller med tastatur -LED'er: 6 trin (med billeder)
Video: 💦Blackview BV9200 ÆRLIG stødsikker ANMELDELSE 2024, Juli
Anonim
Bas, diskant og volumen USB -controller med tastatur -LED'er
Bas, diskant og volumen USB -controller med tastatur -LED'er
Bas-, diskant- og volumen USB -controller med tastatur -LED'er
Bas-, diskant- og volumen USB -controller med tastatur -LED'er

Jeg har en Creative SoundBlaster Audigy i min primære stationære computer, og jeg havde brug for en måde til hurtigt at justere bas- og diskantindstillingerne (samt lydstyrken), når jeg lytter til lyd- eller videomedier.

Jeg har tilpasset koden fra to kilder, der er angivet i kodefortegnelsen, og også i linkene i slutningen, som gør brug af en Arduino Micro af Arduino-organisationen eller enhver anden ATmega32u4, som en USB Human Interface Device ved hjælp af Nico Hood HID-projektbiblioteker.

Jeg bruger også et trådløst tastatur, som kun viser tilstanden for Caps-lock, Num-lock og Scroll-lock-tasterne i en kort periode for at øge batteriets levetid. Jeg inkluderede derfor også tre LED'er, der viser status for disse tre tastaturfunktioner.

Fordi Micro let kan omprogrammeres, selv efter at du har sat den i et kabinet via USB -porten, kan du tilpasse koden, så den passer til egenskaberne ved din egen lydenhed og tastatur ved at erstatte den medieidentifikation, der bruges i koden, med dit eget valg. Der er en omfattende liste over alle de funktioner, du kan bruge, tilgængelig på Nico Hood HID Github -webstedet - undersøg filen ved navn ConsumerAPI.h for alle de andre HID -funktioner.

Trin 1: Deleliste

Liste over dele
Liste over dele

Arduino Micro eller ethvert andet ATmega32u4 -baseret Arduino -kort, såsom Sparkfun Pro Micro. Leonardo kan bruges, men det er et meget stort bord sammenlignet med mikro…

5 lysdioder i forskellige farver

5 x 470 ohm modstande

4 x trykknapkontakter

Roterende encoder med A B C og en switchforbindelse

Lille kabinet, knap, stripplade, tilslutningstråd osv.

Trin 2: Konstruktion

Konstruktion
Konstruktion
Konstruktion
Konstruktion

Detaljer er angivet i billederne, skematisk og Fritzing stripboard layout. Jeg brugte to mindre stripplader - det ene til at rumme 4 lysdioder og de fire kontakter, og det andet til en blå volumeniveau retningsindikator LED, og et større stripboard til mikro og roterende encoder. De er forbundet med et 9 -vejs og tovejs båndkabel.

Trin 3: Software

Som nævnt bruger denne USB -lydstyrke, bas og diskantkontrol en roterende encoder som lydstyrkekontrol med en mute/unmute -kontakt, og bas og diskant styres af fire op- og ned -knapper.

Det har også PC-tastatur LED-indikatorer, nemlig Caps-lock, Scroll-lock og Num-lock.

Den bruger en Arduino Micro (eller anden ATmega32u4-baseret) MCU, og koden er baseret på overgangstilstandene ISR roto_sm.ino ved boolrules på Arduino forum, som giver klart differentierede op og ned triggere.

Koden er også baseret på pleriche's USB Volume Control og Caps Lock LED instruerbar.

Det kræver Nico Hood HID-Project-biblioteket på github: Download biblioteket som en zip-fil og udpak det, og kopier derefter mappen til din Arduino-biblioteksmappe under din dokumentmappe.

Fordi Micro let kan omprogrammeres via sin USB -port, kan du tilpasse koden, så den passer til egenskaberne ved din egen lydenhed og tastatur ved at erstatte den medieinstruktion, der bruges i koden, med dit eget valg.

Der er en omfattende liste over alle de funktioner, du kan bruge, tilgængelig på Nico Hood HID Github -webstedet - undersøg filen ved navn ConsumerAPI.h for alle de andre HID -funktioner, der kan omfatte systemfunktioner som f.eks. Søvn- eller genstartstast osv. Jeg har inkluderet fotos af byggeriet, efterhånden som det skred frem.

Trin 4: Links

Arduino Micro

Statsmaskine ISR roto_sm.ino ved boolrules

P LeRiche USB volumenkontrol og Caps Lock LED

Nico Hood HID-Project Github-bibliotek

Trin 5: Tilføjelse af bas- og diskantkontrol

Tilføjelse af bas- og diskantrotationskontroller
Tilføjelse af bas- og diskantrotationskontroller

Det er muligt at udskifte de fire trykknapper, der styrer bassen og diskanten med to drejeknapper. Schematic2 giver detaljerne, og skitsen er i Sketch2.

De to trykknapper på hver kontrol bruges til at give henholdsvis et basboost og diskantboost.

Trin 6: Brug en Sparkfun Pro Micro til en mindre sag

Brug en Sparkfun Pro Micro til et mindre etui
Brug en Sparkfun Pro Micro til et mindre etui
Brug en Sparkfun Pro Micro til en mindre taske
Brug en Sparkfun Pro Micro til en mindre taske

Du kan bruge den mindre version af Arduino Micro nemlig Sparkfun Pro Micro til at lave et mindre kabinet til Bass Diskant Volume og Keyboard LED USB Controller.

Photo5 og Photo6 giver detaljerne i bygningen, og du kan bruge Sketch3 til Pro Micro

Anbefalede: