Indholdsfortegnelse:

LPG lækagealarm: 5 trin
LPG lækagealarm: 5 trin

Video: LPG lækagealarm: 5 trin

Video: LPG lækagealarm: 5 trin
Video: Можно ли похудеть с помощью LPG?! Правда от массажиста 2024, Juli
Anonim
LPG lækagealarm
LPG lækagealarm

Dette er en god instruerbar for dig. Det forhindrer store farer og uheld på grund af gaslækage. du kan bruge denne instruerbare i dit køkken og bil. Her brugte jeg MQ6 LPG gassensor og en LM358 opamp Ic. så gør dette instruerbart hjemme hos dig og lev et sikkert liv. nyd….. Dette projekt virker så godt, og jeg har testet det. MEN FØR DU BRUGER DETTE I DIT KØKKEN ELLER BIL Tjek det korrekt, og brug et opladeligt batteri på 5 volt, som virker ved strømfejl. OG BRUG DETTE PÅ DIN RISIKO !!!!!

Trin 1: Saml materiale

Image
Image

1. MQ6 gassensor2. LM 358 opamp (eller andet) 3. En summer 4. To LED'er 5. 10k forudindstillet6. To 330ohm modstand 7. en 20K modstand8. strømforsyning 5 volt, du kan oplade din mobil9. Et 5 volt (eller 4 volt) batteri.

Trin 2: Kredsløbsdiagram

Dette er et meget simpelt kredsløb. Lav dette kredsløb på brødbræt eller på universal PCB. tilslut +ve (RØD) pin af summer til pin 1 på IC og en anden pin til GND.

Trin 3: Kalibrering

det er helt let 1. Drej forudindstillet i en hvilken som helst retning PÅ DET STED, DER LPG IKKE ER TILGÆNGELIG I ATMOSFÆR.2. Hvis RØD LED lyser, og summeren spiller, skal du rotere langsomt direkte modsat, indtil LED og summer er slukket. Hvis RØD LED ikke lyser, skal du gentage trin 2.

Trin 4: Test

du kan teste dette i dit køkken eller ved at bruge GAS lighter.

Trin 5: Har jeg en video?

Dette er en video til dig. Jeg forklarede alt i denne video. så se dette, hvis det er fantastisk, så kan du lide dette og abonnere på min kanal.

Anbefalede: