Indholdsfortegnelse:

Billige WiFi Range Extender til IoT: 8 trin
Billige WiFi Range Extender til IoT: 8 trin

Video: Billige WiFi Range Extender til IoT: 8 trin

Video: Billige WiFi Range Extender til IoT: 8 trin
Video: REVAN - THE COMPLETE STORY 2024, Juli
Anonim
Billige WiFi Range Extender til IoT
Billige WiFi Range Extender til IoT

Sådan bygger du din egen WiFi-forlænger fra et billigt $ 2- $ 8 ESP8266 WiFi-modul

*** EDIT: Siden denne instruks blev skrevet, er firmwaren blevet forbedret betydeligt med en side med GUI -indstillinger (som en normal router), firewall, strømstyring, indikator -LED og automatisk mesh -netværk (tilslut flere enheder sammen) funktioner! Jeg vil opdatere dette instruerbare på et tidspunkt, men i mellemtiden kan du tjekke detaljerne på Martins GitHub -side: link ***

Bemærkninger: Den vil have lavere forbindelseshastigheder, jo længere forlængeren er væk fra din router, men hurtige hastigheder er ikke nødvendige for mange IoT -projekter.

Jeg havde brug for en billig måde at øge WiFi -rækkevidden på, så en IoT -e -mail -advarselsenhed kunne nå en fjern WiFi -router for at oprette forbindelse til internettet og sende besked til min telefon. Jeg faldt over Martin Ger's WiFi NAT Router-firmware til ESP8266 WiFi-modulet, blinkede det på mit $ 2 ESP-01 WiFi-modul, og det fungerer ganske godt.

Routeren, min extender tilsluttes, når kun omkring 20 fod på grund af en væg, men med forlængeren tilsluttet 10 fod til 50 fod væk fra den når forbindelsen 310 fod og er bare hurtig nok til at streame YouTube!

Trin 1: Download filerne

Download.zip -filen kaldet "ESP8266Extend.zip" fra https://makersa.ga, som indeholder firmwarefiler og softwareværktøjer, du skal bruge.

Trin 2: Udpak (Unzip) filmappen

Pak zip ud a.k.a. udpak den zip, du lige har downloadet, til et sted på din computer, der er let at finde.

I Windows gøres dette ved at højreklikke på zip'en og klikke på "uddrag alle".

Trin 3: Hent de nødvendige dele

Du bliver nødt til at anskaffe et par dele. indkøbslinkerne er herunder. Du kan muligvis finde billigere identiske dele et andet sted.

ESP8266 ESP01 + USB -adapterpar - DealExtreme

Anbefalede: