Indholdsfortegnelse:

Sådan gør du dit flashdrev til en uigennemtrængelig data sikker: P: 4 trin
Sådan gør du dit flashdrev til en uigennemtrængelig data sikker: P: 4 trin

Video: Sådan gør du dit flashdrev til en uigennemtrængelig data sikker: P: 4 trin

Video: Sådan gør du dit flashdrev til en uigennemtrængelig data sikker: P: 4 trin
Video: Sådan formateres USB-flashdrev i Windows 11/10/8/7/XP 2024, Juli
Anonim

Okay, så i bund og grund det, vi skal gøre, er at gøre det til, at din generiske flashdrive eller mp3 -afspiller (Dybest set alt, hvad der bruger flash -hukommelse …) kan være sikkert, fra et rovdyr finder det og går igennem det, du gemmer på det:)

Trin 1: Få noget software -.-

Få noget software
Få noget software

Okay, for at fuldføre dette første trin, bliver du nødt til at gå og nedlægge noget:) (undskyld: |) og det her er ikke bare noget! DET ER WINRAR !!!!! du kan få dette fra www.rarlabs.com og derefter gå til afsnittet downlaods og få det. Nu, da du har afsluttet det, skal du fortsætte og tilslutte dit usb -flashdrev.

Trin 2: Lav den "sikre" mappe

At lave
At lave

Nu hvor du har winrar, og du har din usb -flashdrive tilsluttet og alt er tændt og klar til brug. Fortsæt, og åbn den flytbare diskfil, der er i din "computer" -mappe. Hvad du nu skal gøre er at vælge alle filerne derinde, og derefter højreklikke. Når du har højreklikket, skal du gå til "Føj til arkiv …"

Trin 3: Gør den "sikre" mappe "sikker"

At lave
At lave
At lave
At lave

Nu for faktisk at gøre det sikkert. Når du har tilføjet alle disse filer til et arkiv, vil et vindue dukke op (se billede) Du kan enten gøre det til RAR eller ZIP, jeg anbefaler personligt zip, fordi softwaren til udtrækning er standard med windows, så lad os fortsætte med at bruge ZIP udvidelse. Gå derefter til fanen Avanceret, angiv derefter adgangskode, og indtast derefter dit valg af adgangskode, og klik på ok. (se billede) Og så ok igen.

Trin 4: Du er sikker

Du er sikker!
Du er sikker!

Nu har du et 100% sikkert flashdrev, så hvis du mister det, og du har vigtig information, vil det ikke blive skadet (medmindre de selvfølgelig ødelægger flashdrevet …) Det jeg også anbefaler er at sætte en tekstfil i dit flashdrev, der har dine kontaktoplysninger og ting i det. (Se igen billedet: P)

Anbefalede: