Indholdsfortegnelse:

Brugerdefineret Kirby Usb -flashdrev: 3 trin
Brugerdefineret Kirby Usb -flashdrev: 3 trin

Video: Brugerdefineret Kirby Usb -flashdrev: 3 trin

Video: Brugerdefineret Kirby Usb -flashdrev: 3 trin
Video: Профессиональные ирландские собачьи бега - гонка на треке 2024, Juli
Anonim
Brugerdefineret Kirby Usb -flashdrev
Brugerdefineret Kirby Usb -flashdrev

Jeg havde et flashdrev med et brudt plastikhus, så i stedet for at smide de indvendige, besluttede jeg at bruge noget Sculpey ler og lave en ny krop til det.

Jeg brugte "Sculpey III" ler, numre 503 (Hot Pink), 303 (Dusty Rose), 001 (hvid) og 042 (sort). Jeg brugte også et ødelagt PNY Attache flash -drev. (Du kan bruge ethvert flashdrev, du måtte have liggende)

Trin 1: Clay Time …

Clay Time…
Clay Time…

Til dette trin tog jeg en strimmel (der er fire strimler pr. Blok) af både det varme lyserøde ler og af den støvede rose. Jeg delte derefter begge strimler i to. Med begge sæt af to blandede jeg den lyserøde og støvede rose sammen for at gøre den solide lyserøde på hovedbilledet.

Jeg skubbede hver blanding ind i en 5x5 tommer cirkel og placerede flashdrevet i en af dem. På den anden cirkel lavede jeg små ovaler med det sorte ler til øjnene, efterfulgt af små hvide prikker øverst i hvert øje. Til mund og kinder tog jeg en lille smule af det varme lyserøde ler for at lave to ovaler til kinderne og en halv cirkel til munden. Du kan nu placere den øverste cirkel på den med flashdrevet i. (sørg for at der ikke er luft mellem de to cirkler, da boblerne vil være der, når du har bagt den.) Brug nu fingeren til at glatte kanterne sammen.

Trin 2: Opvarmningstid …

Opvarmningstid…
Opvarmningstid…

Brug en brødristerovn indstillet til 275 grader, og læg din Kirby på et stykke stanniol. Bag ham i 7 minutter. Når det er gjort, skal du ikke fjerne det med det samme, det bliver varmt! Når det er køligt at røre ved, skal du placere det i rummet i cirka 10 minutter, så leret har tid til at hærde indvendigt, så metal -usb -kontakten har tid til at afkøle.

Trin 3: Du er klar

Du er klar!
Du er klar!

Du er klar nu! Din Kirby skal være klar til brug, og du kan vise ham frem til alle dine venner.

Anbefalede: