Indholdsfortegnelse:

Hvad skal man gøre, når ITunes ikke genkender din iPod: 7 trin
Hvad skal man gøre, når ITunes ikke genkender din iPod: 7 trin

Video: Hvad skal man gøre, når ITunes ikke genkender din iPod: 7 trin

Video: Hvad skal man gøre, når ITunes ikke genkender din iPod: 7 trin
Video: Hvordan reagerer børn, når man fortæller, at der ikke er råd til at holde jul? 2024, Juli
Anonim
Hvad skal man gøre, når ITunes ikke genkender din iPod
Hvad skal man gøre, når ITunes ikke genkender din iPod

Så du har modtaget din nye iPod, og du er så spændt på at bruge den. Du sætter USB -kablet i computeren og sætter den anden ende i din iPod. Nu støder du på et problem. Af en eller anden grund registrerer iTunes ikke din iPod. Du tror måske, at dette er et problem med din iPod. Virkeligheden er, at det højst sandsynligt bare er iTunes. Denne trinvise vejledning beskriver, hvad du skal gøre for at løse dette problem.

Trin 1: Find min computer

Find min computer
Find min computer

Den nemmeste måde at finde ud af, om problemet er iPod eller din iTunes, er at kigge i Denne computer. For at komme til Denne computer skal du klikke på start. Klik derefter på Denne computer i højre side som vist til venstre.

Trin 2: Find IPod i Denne computer

Find IPod i Denne computer
Find IPod i Denne computer

Når du er i Denne computer, skal du se, om din iPod blev genkendt af computeren. Brevet varierer fra computer til computer; det hele afhænger af, hvor mange fysiske drev du har, og hvilke andre drev der er tilsluttet. Normalt vises det som vist på billedet.

Trin 3: Kontrol af IPod

Kontrol af IPod
Kontrol af IPod

Når du har fundet iPod'en i Denne computer, skal du højreklikke på den. Hvis der ikke er nogen forsinkelse, og det viser en menu, der ligner menuen vist på billedet, så er det højst sandsynligt bare iTunes.

Trin 4: Åbning af Jobliste

Åbning af task manager
Åbning af task manager

For at løse dette problem skal du trykke på ctrl, alt og slette. Dette åbner Windows Task Manager. Gå til fanen processer som vist.

Trin 5: Afslutning af processer

Afslutning af processer
Afslutning af processer

Når du er på fanen processer, skal du se, om nogen af følgende processer vises. Afslut alle disse processer. Når du har gjort dette, skal du vente i et par minutter. Start nu iTunes op igen. Dette skulle have rettet problemet. Fortsæt til trin 6, hvis det stadig ikke vises.

Trin 6: Gå tilbage til Denne computer

Går tilbage til Denne computer
Går tilbage til Denne computer

Hvis det stadig ikke blev vist i iTunes, skal du gå tilbage til Denne computer. Find iPod, og højreklik på den igen. Denne gang vælges format.

Trin 7: Formatering af IPod

Formation af IPod
Formation af IPod

7. Dette åbner en menu som vist på billedet. A. Dette skal vise en nøjagtig kapacitet. Hvis den læser noget som 1 terrabyte, er harddisken/flashdrevet dårligt. B. Du skal være i stand til at vælge FAT32 som filsystem. Hvis du ikke kan, er harddisken/flashdrevet igen dårlig. C. Tildelingsstørrelse bør automatisk sættes til standard. Hvis du ikke kan vælge en tildelingsstørrelse, er harddisken/flashdrevet dårlig. D. Vælg nu hurtigt format, og klik på start. Når dette er gjort, skal det vises i iTunes som en korrupt iPod. Gendan iPod på dette tidspunkt, og dette skulle endelig løse problemet. Hvis du stadig støder på et problem, skal du besøge https://www.irepairsquad.com/ og få os til at diagnosticere iPod gratis.

Anbefalede: