Indholdsfortegnelse:

Installation af Guitar Killswitch: 5 trin
Installation af Guitar Killswitch: 5 trin

Video: Installation af Guitar Killswitch: 5 trin

Video: Installation af Guitar Killswitch: 5 trin
Video: How To Install A Killswitch In Your Guitar 2024, Juli
Anonim
Installation af guitar Killswitch
Installation af guitar Killswitch

Guide til montering af en killswitch/cut -switch på din guitar. Jeg er klar over, at der allerede er en vejledning til dette, men jeg håber at give mine to øre om at installere en killswitch. Lidt hoved på, hvad de gør, i grunden dræber de lyden ved et tryk på en knap, almindeligvis hørt på RATM spor i standard E 400 -tuning, hvor Tom Morellos guitar til denne tuning har en 3 -vejs vippekontakt med 2 aktive pickupper, som han bruger som vippekontakt ved at dreje en af de to volumenpotter til nul og en til ti. Selvfølgelig med en strat eller tele kan dette ikke opnås uden ændringer. Jeg håber dog på at vise en let og forståelig måde at stadig skaffe en drabswitch uden en Les Paul: P.

Trin 1: Vælg en switch

Vælg en switch
Vælg en switch
Vælg en switch
Vælg en switch
Vælg en switch
Vælg en switch

Rigtigt, godt der er mange switches at vælge imellem, så jeg kan ikke dække dem alle, Du kan købe den rigtige type switch til jobbet fra jeg tror er 'Radioshack' (jeg bor i Storbritannien, så jeg har ikke radioshack's) Der er dybest set to grundlæggende typer switches. Knapkontaktens (ikke -låsning er langt bedre end låsning) du kan ikke rigtig gøre noget med den låsetype, jeg kunne forestille mig. For en vippekontakt, hvis du har en vippekontakt med 6 pinde på den, ville du følge denne vejledning som normalt, og forlade den midterste tand for en "ON/OFF/ON" effekt, hvis det er en 3 -WAY switch. hvis du har en tovejs vippekontakt (som mig), vil du gerne lodde ledninger på midten og siden den modsatte ende, hvor du vil have din switch slukket. Så det vil være en "TÆND/SLUK" -kontaktDet er svært at forklare så forhåbentlig, du skulle få det nu efter at have set det skæve billede, jeg producerede. Og nu billedet af vippekontakter:

Trin 2: Hvad skal du bruge …

Efter at du har valgt din switch, skal du også bruge: Loddejern Nogle lodninger Muligvis en boremaskine afhængigt af, hvor du vil montere din switch. tynd, ikke for tyk, kontroller dit guitorkontrolhulrum for passende trådstørrelse (behøver ikke at være nøjagtig den samme som trådbredden, der kommer lager i din guitar.) Jeg * TÆNK * den ledning, jeg brugte, var 1,5 mm til dette projekt. Wire Cutters eller Wire Strippers - For at klippe ledningerne, og for at afsløre enderne af ledninger (dvs. Fjern det ydre hus) Plus et område til at udføre dette arbejde.

Trin 3: Beslutning om, hvor kontakten skal placeres

Beslutning om, hvor kontakten skal placeres
Beslutning om, hvor kontakten skal placeres

Nå, du er lidt nødt til at beslutte, hvor du vil have din switch nu, jeg ville gerne have købt en skifte i stedet for trykknappen, men dette ville ikke have fungeret så godt i hulrummet mellem volumen og tonepotter. du har en pickgaurd, du kan have den stort set hvor som helst under pickgaurd, fordi denne del altid er skjult. Imidlertid! du skal tage i betragtning, at du skal oprette en sti for ledningerne til kontrolrummet og output/input -stikket. Jeg har ikke en pickgaurd, så det var nemmest at gøre dette i kontrolhulsområdet, så jeg skulle ikke foretage routing for kontakten og ledninger osv. Min skifte mellem min lydstyrke og tonekontroller =

Trin 4: Kabelføring …

Kabelføring …
Kabelføring …
Kabelføring …
Kabelføring …

Meget simpelt, men det kan være forvirrende, her er mit diagram. Sølvcirklen er en volumengryde, den anden halvcirkel med de 3 sorte rektangler, der kommer ud af det, er output/input -stikket med de tre stifter (varme og jordede). Først troede jeg, at du kunne koble ledningen til udgangsstikket på en af de to stikkontakter, prøvede det første gang, kontakten virkede ikke, så jeg brugte den anden højere stang, og det fungerede, så jeg forlod det. Prøve og fejl her i bund og grund, beklager, men det er ikke så besværligt at skifte ledningen fra stik til stik. Selvfølgelig skal du skrue output/input jackpladen og hulrumskontrolpladen på bagsiden for at komme til disse områder. For at opsummere dette, går den ene ledning fra kontakten til bunden af volumenpotten, og den anden går til en af de to stikkene på udgangsstikket (Mine var den højeste stang, Hvis du sætter en ledning til den ene tand, tilslut din guitar til din forstærker, og kontakten virker ikke, og lod derefter ledningen til den anden tand.

Trin 5: Borning og sidste trin …

Forudsat at du ønsker at montere din switch på din guitar, er du ikke nødt til at bore. Kun et andet alternativ er at fjerne en tone eller lydstyrke (lydstyrke, hvis du er skør), hvis du ikke ønsker at bore din guitar. Imidlertid passer kontakten muligvis ikke perfekt, så du skal muligvis lave nogle arkiveringer osv. For at få kontakten til at passe. Test kontakten, før du sætter hulpladen på igen.) så jeg har muligvis glemt noget i trin for trin, hvis du bemærker noget eller har spørgsmål, så kommenter mig.

Anbefalede: