Indholdsfortegnelse:

Krydsfinercomputer: 6 trin
Krydsfinercomputer: 6 trin

Video: Krydsfinercomputer: 6 trin

Video: Krydsfinercomputer: 6 trin
Video: Can Your Workbench Do This? 2024, Juli
Anonim
Krydsfiner computer
Krydsfiner computer

Dette er ikke en computer lavet af krydsfiner, men en computer lavet med krydsfiner. Undskyld billederne med lav kvantitet.

Trin 1: Dele og værktøjer

Dele:

Et lille stykke 1/4 krydsfiner (cirka 2'x2,5 ') Bundkort RAM CD/DVD-drev Harddisk Strømforsyningskort (hvis understøttet af bundkort) Selvborende/bankende skruer Diskettedrev (valgfrit) Påkrævede IDE-kabler Pwr og nulstil switches Pwr og HDD LED'er Intern højttaler Lydkort (hvis ikke på bundkortet) USB -kort (valgfrit) Modem/Ethernet -kortprocessor (hvis ikke på bundkort) Ventilator (ekstraudstyr) Værktøjer: Skruetrækkerlim

Trin 2: Fastgør bundkort og kort

Fastgør bundkort og kort
Fastgør bundkort og kort

For bundkortet er den bedste måde at placere det på at have den længste kant på den længste kant af din krydsfiner. Når du er glad, skal du bruge tre eller fire skruer til at holde den på plads. Sæt derefter RAM og eventuelle kort på den sammen med processoren, hvis den ikke allerede var godkendt.

Trin 3: Strøm

For den bedste placering af strømforsyningen foreslår jeg at lægge den bag bundkortet. Klem det derefter ned med lidt lim.

Trin 4: HDD og CD

HDD og CD
HDD og CD

CD -drevet kan placeres hvor som helst du ønsker det på krydsfiner. I underholdningsøjemed tog jeg coveret af mit. Dette kan også holdes nede med lim. HDD'en kan også placeres hvor som helst. Jeg har lige ladet harddisken være fri, så jeg kan bruge den på andre computere, jeg får, og som ikke har harddiske.

Trin 5: Lys, kontakter, intern lyd og diskette

Lys og kontakter kan monteres eller bare stå fri. højttaleren kan være på samme måde. Diskettedirven kan om ønsket monteres med lim i ethvert mellemrum, der er tilbage på brættet. Stifterne, hvor lysene og kontakterne går, skal mærkes på bundkortet ved siden af benene

Trin 6: Fyr det op

Fyr det op!
Fyr det op!
Fyr det op!
Fyr det op!
Fyr det op!
Fyr det op!

Tilslut alle nødvendige strøm- og IDE -kabler. Afhængigt af din HDD, ny eller brugt, skal du muligvis installere et OS på den. Hvis ikke har du et interessant og funktionelt konverteringsstykke. Jeg lagde ikke et diskettedrev på denne computer, fordi jeg ikke har nogen disketter til det. Jeg håber snart at få en video af mig, der bygger denne computer på Youtube. Jeg gjorde dette instruerbart, efter jeg lavede computeren, og brugte faktisk computeren til at sende dette.

Anbefalede: