Indholdsfortegnelse:

Opret forbindelse til din pc overalt !!!: 5 trin
Opret forbindelse til din pc overalt !!!: 5 trin

Video: Opret forbindelse til din pc overalt !!!: 5 trin

Video: Opret forbindelse til din pc overalt !!!: 5 trin
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Juli
Anonim
Opret forbindelse til din pc overalt !!!
Opret forbindelse til din pc overalt !!!

Dette er en instruktion om, hvordan du opretter forbindelse til din pc fra en fjern -pc overalt i verden med internet !!! Denne metode er udelukkende af hensyn til Virtual Network Connection (VNC) uddannelse og for dem, der lider af socioøkonomisk forskel og ikke ønsker at købe et program til en værdi af +$ 100. Det bør heller ikke bruges til missionskritiske formål. BEMÆRK: DET VIL fungere bag ROUTERS: D !!! ANSVARSFRASKRIVELSE: JEG ER IKKE ANSVARLIG FOR SKADER PÅ DIG, DIN COMPUTER, DINE VENNER / FIENDER COMPUTER OG OGSÅ IKKE BEGRÆNSET TIL SIKKERHEDEN FOR Menneskelig art. Hvis du har til hensigt at bruge indholdet i denne vejledning til noget mod denne ansvarsfraskrivelse, fortsætter du ikke med det næste trin.

Trin 1: Ting, du får brug for

Ting du får brug for
Ting du får brug for

Du får brug for:

  • En computer
  • Internet - helst hurtigt, men enhver vil gøre
  • Et flashdrev eller andre midler til masselagringsenheder.

OG / ELLER

  • Windows Live Messenger med delingsmapper aktiveret og to e -mail -adresser
  • Tid

Du skal DOWNLOADE: Hamachi Setup -filer - https://secure.logmein.com/products/hamachi/download.aspHamachi - Buri - Buriproject.info (Download) TightVNC - https://www.tightvnc.com/download. htmlTightVNC Portable -

Trin 2: Portableize !!! - Hamachi

Bærbar !!! - Hamachi
Bærbar !!! - Hamachi

Tid til at komme i gang! Først skal du gå til Buri -vejledningen for at kompilere buri (https://www.buriproject.rd.to/howto/) IKKE AFINSTALLER HAMACHI LIKE TUTORIAL DID! TIPS:

  • Når den er samlet til en fil, kan du ikke ændre indstillinger eller tilføje/fjerne servere.
  • Kompatibiliteten falder kraftigt, og hamachi kan ikke opdateres, når den kompileres til en fil, så du vil have det bedre med bare at gøre det uden at gøre det til en fil. Dette vil også spare dig en masse tid og besvær.

Når du konfigurerer Hamachi og Hamachi - Buri, er det en god idé at blokere sårbare Microsoft Windows -tjenester, ellers hvis du har en ikke -privat server, som din eksterne klient er på, vil alle delte filer på den eksterne computer kunne ses, downloades og måske endda slettes men det er godt, jeg fortæller dig dette nu på min instruerbare (lol). Op din servers (din pc's) hamachi opret et privat netværk, som kun du skal bruge og kender adgangskoden til. Afslut hamachi på serversiden. På din bærbare hamachi - Buri, kør config.exe eller hvad du end måtte have omdøbt den til, og slut dig til din servers netværk. Overfør din konfigurerede Buri -fil / mappe til din flashdrive.

Trin 3: Portabiliser !!! - TightVNC

Bærbar !!! - TightVNC
Bærbar !!! - TightVNC

Efter at Hamachi er klar og klar til at gå, er det tid til at starte på TightVNC. Installer først TightVNC (ikke bærbar version) på din server og konfigurer den. Sørg for, at du har angivet en adgangskode for at få adgang til serveren! De bedste / hurtigste / sikreste muligheder ser ud til at være:

  • Ingen lokal input under klientsessioner
  • Tom skærm på klientforbindelser
  • Afstemning i fuld skærm

Alt andet burde være fint som standard. Næste Installer TightVNC Portable på din flashdrive. Du vil måske bruge "Bærbare apps", men det er ikke nødvendigt. De bedste / hurtigste / sikreste muligheder for TightVNC Portable ser ud til at være:

  • Stram kodning
  • Ikke 8-bit tilstand
  • Skalering efter: Auto

Alt andet burde være fint som standard.

Trin 4: BRUG !

BRUG!!!
BRUG!!!
BRUG!!!
BRUG!!!
BRUG!!!
BRUG!!!

Endelig tid til at bruge din nye VNC !!! 1. Kør Hamachi og TightVNC server på din PC2. Gå et sted med internetzorz3. Deltag i din server For at deltage i din VNC -server skal du blot køre Hamachi, kopiere din servers adresse og derefter indsætte denne adresse i boksen i TightVNC bærbar som vist nedenfor. Hvis du ønsker at køre i fuld skærm, skal du trykke på knappen Fuld skærm øverst i TightVNC -vinduet. Imponer venner / familie / fremmede med dine 1337 virtuelle netværksevner5. Når du forlader fjerncomputeren, skal du sørge for, at hamachi er helt lukket, og netværket slettes, FØR du afbryder din flashdrive. HVORDAN DET VIRKER: Hamachi opretter en virtuel LAN -netværksforbindelse over internettet, der er tilgængelig for medlemmer af en hamachi -server. Det er meget sikkert, da du har brug for en adgangskode for at deltage (og du vil naturligvis ikke udlevere din adgangskode til hackere). TightVNC bruger derefter dette netværk til at oprette forbindelse til din computer, som programmet mener er på dit lokalnetværk. I nogle tilfælde finder jeg endda, at VNC kører hurtigere end den faktiske computer, jeg er på: S underligt, jeg ved, men det er. Kommentarer og bedømmelser er velkomne, og tak for læsningen!: D

Trin 5: Valgfri ting

Eventuelt kan du også:

  • Indstil Hamachi som en Windows -service på din server.
  • Start Hamachi og TightVNC, når vinduerne starter.
  • Zip dine Buri- og TightVNC -filer, og placer dem i messenger -delingsmapper, som du kan få adgang til med din sekundære e -mail -adresse. OPDATERING: Deling af mapper findes ikke længere, et skydrive kan være et godt alternativ.
  • Opret en skør mobiltelefon, der tænder din pc, så du kan gøre det hvor som helst og når som helst, mens du sparer strøm. OPDATERING: Jeg tror, du kunne gøre dette ved at lodde to ledninger til din telefons højttaler og vedhæfte dem til en switch eller et relæ og tilslut relæet til power -jumpere inde i din pc. Det ville være en god idé at have den normale tænd / sluk -knap på din pc og kontakten kører parallelt, så du stadig kan bruge knappen. Når dette er gjort, skal du indstille ringetonen på telefonen til at bippe en gang og indstille alt andet til lydløs. Du skal kunne ringe til telefonen, og relæet lukker kredsløbet. det ville være muligt også at have telefonens oplader permanent tilsluttet telefonen og føre ledningen gennem et hul i din taske, og da telefonens kredsløb er isoleret fra computerens ved hjælp af relæet, bør der ikke være eksplosioner. Mine elektroniske færdigheder er lidt grundlæggende, så prøv på egen risiko.

Anbefalede: