Indholdsfortegnelse:

Redigerede tegninger gemt som JPEG: 6 trin
Redigerede tegninger gemt som JPEG: 6 trin

Video: Redigerede tegninger gemt som JPEG: 6 trin

Video: Redigerede tegninger gemt som JPEG: 6 trin
Video: 🚀 AMAZON 2.0 возвращается! - ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН за 6 часов - Часть 2 2024, Juli
Anonim
Redigerede tegninger gemt som-jg.webp
Redigerede tegninger gemt som-jg.webp

Jeg har et gammelt, billigt CAD -program, der gør nogle gode ting, men det kan ikke gemme i et format, jeg kan indlæse med mine instruktioner. Denne instruktionsbog fortæller dig, hvordan du konverterer tegninger fra ethvert tegneprogram til JPEG -format.

På billedet ser du en simpel cylinder, jeg lavede i mit CAD -program. CAD -programmet tillader mig ikke at slette uønskede linjer. (Hvis det gør det, har jeg ikke opdaget hvordan.) Måske kunne jeg have tegnet eller malet over de uønskede linjer med en farve identisk med min valgte baggrundsfarve. Men jeg vil vise dig en lettere måde senere.

Trin 1: Flyt tegningen til Microsoft Paint

Flyt tegningen til Microsoft Paint
Flyt tegningen til Microsoft Paint

Tryk på knappen PrtScrn/SysRq på dit tastatur. Dette gemmer din nuværende skærm til computerens udklipsholder.

Åbn Microsoft Paint. Billedet herunder viser stien til at male gennem alle programmer.

Trin 2: Indsæt i maling

Indsæt i maling
Indsæt i maling

Træk Rediger ned i menuen Paint, og vælg Indsæt. Skærmbilledet, der indeholder din tegning, kan nu redigeres yderligere i Paint. Men gør alle mulige redigeringer i tegneprogrammet, før du begynder at redigere i Paint.

Trin 3: Slet uønskede linjer

Slet uønskede linjer
Slet uønskede linjer

Klik på den gule viskelæder i værktøjsmenuen. Vælg bredden på viskelæderens dækning (blå firkant nederst på den lodrette værktøjslinje) og begynd at slette uønskede linjer.

Trin 4: Beskær

Afgrøde
Afgrøde

Brug Paint's Crop -værktøj til at skitsere den del af billedet, du ønsker at bruge. Billedet skal være så stort som muligt på skærmen. Du kan forstørre visningen ved at trække Paint's View -menuen ned. Gå til Zoom, og vælg Brugerdefineret. Et større billede vil give bedre endelige resultater.

For at lave den faktiske afgrøde skal du trække Paint -redigeringsmenuen ned og vælge Klip. Træk derefter Paint -menuen i Paint ned, og vælg Ny. Når du bliver spurgt, om du vil gemme dine ændringer, skal du klikke på "Nej".

Trin 5: Indsæt og gem som en JPEG, når du er færdig

Indsæt og gem som JPEG, når du er færdig
Indsæt og gem som JPEG, når du er færdig

Træk menuen Rediger ned i Paint, og vælg Indsæt. Træk derefter menuen Filer ned i Paint og vælg Gem som … Åbn vinduet Gem som type … i dialogboksen Gem. Vælg JPEG, og gem på din harddisk.

Trin 6: Færdig

Færdig
Færdig

Du har nu din redigerede tegning klar til at uploade med din Instructable eller til brug på en anden måde. Du har kombineret de bedste funktioner i dit yndlingstegningsprogram med Paint og gemt det endelige produkt i JPEG -format.

Anbefalede: