Indholdsfortegnelse:

Lav en database i Open Office: 7 trin
Lav en database i Open Office: 7 trin

Video: Lav en database i Open Office: 7 trin

Video: Lav en database i Open Office: 7 trin
Video: Система регистрации и авторизации на PHP и MySQL базы данных 2024, Juli
Anonim
Lav en database i Open Office
Lav en database i Open Office

Databaser kan virkelig være nyttige. De kan laves til personlige ting, f.eks. En cd -samling eller forretning, til f.eks. Hvor mange biler de har. Så nu vil jeg vise dig, hvordan du laver en database i Openoffice. Org.

Trin 1: Åbn basen

Åbn basen
Åbn basen

Åbn Open Office.org (nu omtalt som OO.org) base og vælg opret ny database. Klik derefter på afslut. Det vil bede dig om at gemme, så gem det og navngiv det, du kan lide.

Trin 2: Lav gitteret

Lav gitteret
Lav gitteret

For at starte vil du få alle dine oplysninger i. For at gøre dette skal du lave en tabel. Så gå til fanen "Tabel" og vælg guiden. Designvisning er for avancerede mennesker. Hvis du var avanceret, ville du sandsynligvis ikke se på denne instruerbare lige nu.

Trin 3: Trin 1 i guiden

Trin 1 i guiden
Trin 1 i guiden
Trin 1 i guiden
Trin 1 i guiden
Trin 1 i guiden
Trin 1 i guiden

På trin et er dine felter. Det er de oplysninger, der vil være i din database, uanset hvilken måde du vælger at præsentere den på. Som du kan se, er der et billede af en databaseindgang. Dette er et godt eksempel på, hvordan felter ser ud. Så lad os gå over fra forretningsboblen til den personlige boble. (Ingen ordspil beregnet) Der er en rullemenu kaldet simple tabeller, og vælg cd-samling. Tilføj derefter Artist og AlbumTitle til din boks til højre. Jeg ved, at jeg ikke er særlig god til at forklare ting, så du skal nok tjekke billederne.

Trin 4: Guiden Trin 2-4

Så nu er du på trin to. Dette er stort set for avancerede brugere, selvom der er en ting, jeg bruger det til. Der er en boks til navnet på feltet, og du kan ændre det. Det er stort set det. Nu kan du klikke på næste. Trin tre er bare endnu en avanceret funktion. Bare sørg for at "Tilføj automatisk en primær nøgle" er valgt. Bare klik på næste på trin 4, og vi kører.

Trin 5: Lav et bord

At lave et bord
At lave et bord

Jeg ved. Alle hader regneark. Men denne er ikke så slem. Indtast bare nogle eksempler på kunstnere og album til dine felter. Hvis du ikke kan tænke på nogen titler, skal du bare bruge mine. Du bør gøre mindst to, så du kan bruge søge- og browsefunktionen. Når du er færdig, skal du bare klikke på Filer> Gem eller bare klikke på det lille gem -ikon øverst til højre.

Trin 6: Fremstilling af formularer

At lave formularer
At lave formularer
At lave formularer
At lave formularer

Luk dit bord, og gå tilbage til det egentlige OO.org Base -program. Gå nu over til formularindstillingen og klik på "opret formular med guiden." Trin et vil spørge dig, hvilke felter du vil have. Du bør helt sikkert tilføje dig kunstner og albumtitel, men du behøver ikke rigtig tilføje id. Underformularer er bare endnu en avanceret funktion, så spring over trin 2. Trin 3+4 er også for underformer, så det gør dem bare gråtonede. Dette styrer, hvordan du vil præsentere dine oplysninger. Jeg foreslår ikke, at standard, fordi alt det er, er et regneark. Jeg kan godt lide den "Columnar - Labels on top". Hvis du vælger det, giver det dig et eksempel i baggrunden på, hvordan det vil se ud. Forlad trin 6 nøjagtigt som det er, og gå videre. Trin 7 er valgfri. Du kan vælge databasens farve. Og det sidste trin, bare lad det være.

Trin 7: Kig igennem din database

Kig igennem din database
Kig igennem din database

Hvis du vil rulle og se gennem din database, skal du blot klikke på pilene i bunden for at gennemse dine poster. Fortsæt. Se på din smukke database. Du er færdig. Forestil dig nu alle de muligheder, der ligger inden for dette program. Tak fordi du brugte min første Instructable. Det betyder noget, når jeg ved, at det faktisk hjalp nogen ud.

Anbefalede: