Indholdsfortegnelse:

Sådan laver du en forudindlæser i Flash: 5 trin
Sådan laver du en forudindlæser i Flash: 5 trin

Video: Sådan laver du en forudindlæser i Flash: 5 trin

Video: Sådan laver du en forudindlæser i Flash: 5 trin
Video: How to Clear WordPress Cache On Your Site using Plugins 2024, Juli
Anonim
Sådan laver du en forudindlæser i Flash
Sådan laver du en forudindlæser i Flash

Jeg besluttede at gøre denne ible, fordi du IKKE TROR på, hvor mange mennesker spørger, "omgzorz hvordan laver jeg flash! 1 !!! en!" Det er virkelig irriterende. Okay, lad os komme i gang. Ting du har brug for: Flash (jeg bruger CS3, men du kan bruge MX-CS4) En computer En prøveversion af flash/fuld kopi (som du kan få her) Åbn naturligvis Flash og lav en ny Flash-fil. Jeg bruger Actionscript 2, BTW.

Trin 1: Tilføjelse af lag

Tilføjelse af lag
Tilføjelse af lag

Først skal vi tilføje 2 lag til tidslinjen. En med navnet "Handlinger" på toppen, og en med navnet "" Tekst "eller" Bar "eller" Stuff ". Dernæst skal vi tilføje en nøgleramme til handlingslaget og en ramme til det andet lag. Tag derefter tekstværktøjet (T), og vælg Dynamisk tekst fra rullemenuen i egenskabsboksen, det har sandsynligvis allerede valgt "Statisk tekst". Tegn nu et rektangel med værktøjet rektangel (R). Sørg for, at fyldet ikke er hvidt. Udfyld rektanglet, du lige har lavet et filmklip ved at klikke på det en gang og trykke på F8. Navngiv det, og sørg for, at "Filmklip" er valgt, og at registreringspunktet er øverst til venstre, før du trykker på OK. DENNE DEL ER VIGTIG Vælg det filmklip, du lavede, og i egenskabsboksen ser du en tekstboks, der siger "Forekomstnavn". Indtast loadBar. Tryk på Enter. Vælg derefter den dynamiske tekstboks, du lavede tidligere, og gå ned til egenskabsboksen. Du skal se tekstboksen forekomstnavn igen, klik på den. Denne gang skal du skrive textBox. Tryk på Enter.

Trin 2: Kodningstid

Kodningstid!
Kodningstid!

Gå nu til "Handlinger" -laget. Klik på den første ramme. Tryk på F9 og TYPE (du skal ikke kopiere og indsætte, din dovne bum. Hvis du gør det, lærer du aldrig rigtigt dette, hvilket er pointen.): Procent = Math.round (getBytesloaded ()/getBytesTotal ())*100; textBox.text = procent + "%"; loadBar._xscale = procent; jeg forklarer denne kode linje med line.percent = Math.round (getBytesloaded ()/getBytesTotal ())*100; Opretter en variabel der deler procentdelen af flashen, der allerede er indlæst, med flashfilens samlede størrelse og multiplicerer den derefter med 100 og afrunder den. textBox.text = procent + "%"; Viser variabelprocenten i feltet Dynamisk tekst, du lavede. loadBar._xscale = procent; Ændrer rektangelets x -skala i henhold til procentdelen.

Trin 3: Mere kodning

Mere kodning!
Mere kodning!

Klik nu på den anden nøgleramme i "Handlinger" -laget. Tryk på F9. TYPE dette i. Igen, kopier ikke og indsæt, du lærer det ikke. Det er ikke engang så meget. Lazy bum.if (procent == 100) {gotoAndPlay (3);} ellers {gotoAndPlay (1);} Forklaring: hvis (procent == 100) {Dette siger, hvis (betingelse) den variable procent er lig med 100 (flash er færdig med at indlæse), derefter … gotoAndPlay (3); Gå til Frame 3.} ellers {Hvis if -sætningen ikke er sand, så … gotoAndPlay (1); Gå til frame 1.} Lukker if -sætningen. Denne kode laver en "loop", indtil blitzen er fuldt indlæst. Hvis den variable procent ikke er lig med 100, fortsætter den med at gå tilbage til frame en, indtil den er. Det er stort set bare at kontrollere, om flashen er indlæst, indtil den er.

Trin 4: Et trin mere …

Endnu et trin…
Endnu et trin…

Nu skal du bare vælge ramme 3 og trykke på F6. Tilføj dit indhold, uanset om det er en animation, et websted eller et billede. GODT ARBEJDE! Du har lige lavet en forhåndslaster!: D

Trin 5: Udført

Færdig!
Færdig!

Nyd din forudindlæser, kommenter om hvor fantastisk det var, eller hvor slemt det var. Fortæl mig eventuelle problemer, du overhovedet havde. Bedøm venligst.

Nogle kommende tuts kan være … åh, jeg ved det ikke. laver et spil. et websted. ingen ved … Tak fordi du kiggede!

Anbefalede: